50 glatte bølgete frisurer til mænd

Bølgete frisurer til mænd er eftertragtede, ikke kun for deres popularitet, men også for deres alsidighed. Med andre ord, mænd, der har bølget hår tendens til at eksperimentere med forskellige frisurer til at supplere deres fleksible tekstur. Uanset om dit hår er kort, lang eller mellemlang, er der mere end nok forskellige frisurer, du kan prøve. Find din favorit nedenfor.

Casual Wavy Frisurer til mænd

Casual-Wavy-Frisurer-til-mænd

Hvis du leder efter en bølgete frisyre, som du kan bære på daglig basis, uanset anledningen, er det retningen for dig. På grund af at det er kort, er det meget arbejde passende og stilfuldt på samme tid.

Hur växer ut kortklippt hår
Frisør Frisør til bølget hår

Frisør-Frisør-til-bølget-hår

For en unik tilgang til bølgete frisurer til mænd, tøv ikke med at søge vejledning fra en ekspert. Når du besøger en professionel barber, kan du eksperimentere med forskellige barberede linjer for at gøre dit look originalt.

 

Frække frisurer til mænd med bølget hår

Frække-frisurer-til-mænd-med-bølget-hår

Løst bølget hår kræver næsten ingen styling at se skarpt ud. Denne afslappede og rodet frisure opnås let ved at rive dine fingre gennem dit hår. Hvis dine tråde er tykke, vil det falde perfekt på plads.

To Tone Bølget Frisure

To-Tone-Bølget-Frisure

En anden glimrende måde at fremhæve dine bølgede låse på er at spille rundt med farver. Mens du ikke behøver at farve dit hår helt, kan et sæt subtile højdepunkter skitsere din naturlige tekstur perfekt.

Smukke frisurer til bølget hår mænd

Smukke-frisurer-til-bølget-hår-mænd

Din frisure er et af de første aspekter, som andre ser i dig. For at efterlade et mindeværdigt indtryk, har du brug for en frisure, der gør dig retfærdighed. Dette er en anden rodet endnu raffineret look at prøve.

Cool herre frisurer til bølget hår

Cool-herre-frisurer-til-bølget-hår

Du kan også bruge din frisure til at udtrykke din personlighed. Hvis du resonerer med ubesværet stil og cool er dit mellemnavn, er korte bølgete frisurer til mænd som denne lige nede i din bane.

Asymmetrisk Frisure for mænd med bølget hår

Asymmetrisk-Frisure-for-mænd-med-bølget-hår

Faktisk er bølget hår mærkbart mere generøst end lige hår, når det kommer til styling. Denne tilpasningsfulde hårtekstur giver dig mulighed for at vove sig ind i asymmetriske bølgete frisurer til mænd, som den i billedet ovenfor.

Retro Frisure til Bølgete Mænd

Retro-Frisure-til-Bølgete-Mænd

Den stilfulde fornemmelse af en poleret mand kan opnås gennem en velholdt frisyre. Hvis du vil have en retro men tidløs frisure, overvej en side-fejet en. Det gløder med elegance, mens det bliver så mandsomt som muligt.

Lavt aftagende frisurer til mænd med tykt bølget hår

Lavt-aftagende-frisurer-til-mænd-med-tykt-bølget-hår

Taper haircuts er en glimrende måde at forme dit hår til din ønskede form. Disse typer af bølgete frisurer til mænd gør at du kan sporte en længere top uden at have resten af ​​dine låse ubehageligt lang.

Dynamisk Bølgete Frisure

Dynamisk-Bølgete-Frisure

Længder med mellemlængde ser charmerende ud, når du tilføjer lidt volumen. Sørg dog for at investere i et kvalitetshårprodukt, hvis du foretrækker at style dine tråde i en dynamisk frisure som denne.

Side del frisurer til tykt bølget hår mænd

Side-del-frisurer-til-tykt-bølget-hår-mænd

Hvis dit hår er bølget og tykt, ved du allerede, at du har utallige stylingsmuligheder til rådighed. For ikke at spilde tid styling det dagligt, vælg en kort hårklipp, der altid ser fint ud af naturen.

Edgy frisurer til bølget hår

Edgy-frisurer-til-bølget-hår

De oprørske drager også fordel af en bred vifte af bølgete frisurer til mænd. I de fleste tilfælde finder du et mellemlangt hårklipp med et robust skæg. En diskret underskæring fuldender også udseendet godt.

Ældre frisyre til mænd med bølget hår

ldre-frisyre-til-mænd-med-bølget-hår

Ligegyldigt hvor gammel du er, du fortjener en frisure, der vil smigre dine naturlige træk. Ældre mænd med bølget hår kan gå til en kortere, skåret frisyre, der stadig har en ungdommelig tilgang til det.

Skulderlængde herre frisurer til tykt bølget hår

Skulderlængde-herre-frisurer-til-tykt-bølget-hår

Selvom det måske kræver mere pleje og pleje, er længere bølgete frisurer til mænd en evig tendens. Helt siden 60'erne, da langt hår begyndte at vinde popularitet, har mænd været sportslige det med stolthed.

Kort bølgete frisurer til mænd

Kort-bølgete-frisurer-til-mænd

Hvis du nogensinde har brug for hurtige ideer til en sidste minuts hårbestilling, kan du altid se til dine foretrukne offentlige figurer til inspiration. Kino personligheder som Jamie Dornan er værdsat ikke kun for deres funktionsevne, men også for deres stil.

Mellem mellemlang og lang bølget frisyre

Mellem-mellemlang-og-lang-bølget-frisyre

Ikke helt sikker på, om man skal rocke kort bølget hår eller længere låse? Du kan få noget imellem. Denne frisure er kort nok til at være egnet til professionelle situationer, mens den er lang nok til at kunne stiles med lethed.

Langtykkede bølgete frisurer til mænd

Langtykkede-bølgete-frisurer-til-mænd

En af fordelene ved at have en lang og bølget frisure er, at du har flere muligheder handy. For eksempel kan du afslappet binde dit hår tilbage, eller endda halvt op halvt ned for at holde det ude af dit ansigt.

Gentleman Wavy Frisure

Gentleman-Wavy-Frisure

Hvis aristokratiske, suave og hente er alle endelige træk for dig, er det de bølgete frisurer til mænd, du bør undersøge. Selvfølgelig spiller din holdning en stor rolle i den endelige indvirkning, så hold hovedet højt.

Faux Hawk Herre Hairstyles til groft bølget hår

Faux-Hawk-Herre-Hairstyles-til-groft-bølget-hår

Både mohawks og faux hawks er permanent trending med mænds frisurer. Hvis du ikke er klar til at barbere siderne på dit hoved, kan du genskabe udseendet med et fohawk, der kan bruges i alle situationer.

Bølget Mohawk Frisure

Bølget-Mohawk-Frisure

Ikke desto mindre kan du altid gå til en fuld, klassisk mohawk, hvis det er din stil, især hvis du har bølget hår. Vi anbefaler, at du forlader den øverste del længere, så du kan casual style den til siden eller direkte foran.

Vådt kig efter bølget hår

Vådt-kig-efter-bølget-hår

Hvis du ønsker at dukke op som om du lige trådte ud i brusebadet på en varm sommerdag, kan du prøve dette våde udseende. Det kræver en liberal mængde hårprodukt (som styling gel), så vær tålmodig for at få et fejlfrit resultat.

Lange bølgete frisurer til mænd med underskæring

Lange-bolgete-frisurer-til-maend-med-underskaering

Underbud er mere populære end nogensinde for bølgete frisurer til mænd, især når de er parret med længere hår. Du kan forlade dit knæk så længe du vil og helt barberer siderne og ryggen.

Quiff Frisure til mænd med bølget hår

Quiff-Frisure-til-mænd-med-bølget-hår

Selvom der ikke er nogen regnskab for smag, kan vi ikke nægte at quiffen ikke vil gå ud af stil snart. Det er en smigrende frisør til mænd med alle typer hår, men især dem med bølgete låse.

Wavy Man Bun Frisure

Wavy-Man-Bun-Frisure

De med langt og bølget hår kan altid regne med mandens bun for praktiske og æstetiske formål. Dette er en let frisure, der hjælper dig med at styre langt hår selv på de varmeste dage, eller hvis du ønsker en slank finish til dit udseende.

Temple Fade Wavy Frisurer

Temple-Fade-Wavy-Frisurer

Når du arbejder med en ekspert barber, kan du eksperimentere med nedskæringer og stilarter som templet fade. Det hjælper med at skitsere din pande, og det fremhæver og supplerer også din bølgete hårtekstur.

Lang Bangs Men Frisurer til bølget hår

Lang-Bangs-Men-Frisurer-til-bølget-hår

Uanset om du vil gå til et mystisk udseende, eller du bare foretrækker sportsbrag, kan lange og bølger øge værdien for dit udseende. Hvis du nogensinde føler, at de bliver ubehagelige, skal du bare kæme dem til siden.

High Fade Long frisurer til mænd med bølget hår

High-Fade-Long-frisurer-til-mænd-med-bølget-hår

En pålidelig måde at få det ideelle underlag på for at fremhæve dit bølget hår er gennem en høj fade. Overgangen vil ikke være så abrupt som med en regelmæssig underskæring. I stedet vil du have en glat gradient fra langt hår til en hudfade.

Business Wavy Frisure til mænd

Business-Wavy-Frisure-til-mænd

Arbejder du i et erhvervsklima? Det medfører sandsynligvis, at dine haircut muligheder er begrænsede. I dette tilfælde kan du vælge en bølget business frisyre, der ligner den ovenstående.

Langt bølget hår og robust skæg

Langt bølget hår og robust skæg

På den anden side er du velkommen til at dyrke dit hår så længe du vil, hvis din livsstil lader dig. Det manlige, robuste skæg fuldender udseendet utrolig, mens dit hår kan blive lagt ned på din fritid.

Svært tilbage Frisure til bølget hår mænd

Svært-tilbage-Frisure-til-bølget-hår-mænd

For et fængslende og fyrretræsudseende, tøv ikke med at have mellemlangt bølget hår. Forskellen mellem uformel og formel kan ses øjeblikkeligt, simpelthen ved at feje dine låse tilbage.

Karm over frisure for bølget hår

Karm-over-frisure-for-bølget-hår

Bølget hår kan også let styles i en kam over mode, som i eksemplet ovenfor. Underskæringen er valgfri, men det har virkelig en positiv visuel indvirkning på det endelige udseende.

Dapper Bølgete Frisure til Mænd

Dapper-Bølgete-Frisure-til-Mænd

Dette er en beundringsværdig, du vil være mere end glad for at have som en fin mand. Bortset fra det faktum, at det er moderigtigt, har det en imponerende effekt, der gør dig til centrum for opmærksomhed.

360 Waves Haircut til Afro-Textured Hair

360-Waves-Haircut-til-Afro-Textured-Hair

Der er små chancer for at du kan se naturligt afro-tekstureret hår i bølget form. Ikke desto mindre kan sorte mænd eksperimentere med 360-bølgerne for at få et lignende udseende. Disse dybe snitbølger giver dynamik til enhver frisure.

Rene og korte frisurer til mænd med bølget hår

Rene-og-korte-frisurer-til-mænd-med-bølget-hår

Dette er endnu en af ​​de professionelle og attraktive bølgete frisurer til mænd, du kan prøve. Det er også velegnet til atletiske mænd, såvel som dem der leder efter et smart udseende, der ikke indebærer tung vedligeholdelse.

Alsidigt lagdelt bølgete hårsnit

Alsidigt-lagdelt-bølgete-hårsnit

Hvis du vil nyde mangfoldighed, skal du gå til et lagdelt haircut til dit bølget hår. Det vil være nemt at stil på næsten enhver måde, du behøver, uanset om du er på siden, nedad foran eller slicket tilbage.

Rockabilly Bølgete Frisure

Rockabilly-Bølgete-Frisure

Haircuts forbundet med rockabilly stil vil altid være yderst tiltalende. Fra et æstetisk synspunkt er de iøjnefaldende. Fra et praktisk synspunkt er disse slags bølgete frisurer til mænd også respektable.

Teen / College Frisurer til mænd Bølget hår

Teen-College-Frisurer-til-mænd-Bølget-hår

Tv skuespiller Chris Massoglia sport en af ​​de mest endeared haircuts for unge mænd. Uanset om du er teenager eller nyder din tid på college, er dette en frisure, du kan rocke med dine bølgeslips.

Updo Frisurer til mænd med langt bølget hår

Updo-Frisurer-til-mænd-med-langt-bølget-hår

Hvis du har langt hår, og du ikke ønsker at sporte den traditionelle mandbunke, kan du lege med andre sorter. For eksempel kan denne rodet updo opnås med et hår slips eller et par stifter.

Stately Wavy Frisure

Stately-Wavy-Frisure

Kort bølgete frisurer til mænd har en bemærkelsesværdig måde at hjælpe dig med at holde et langvarigt indtryk på dine jævnaldrende. Denne korte frisyre med en lidt barberet underskæring er smuk og med langvarigt potentiale.

Moderne Pompadour Frisure til mænd med bølget hår

Moderne-Pompadour-Frisure-til-mænd-med-bølget-hår

En anden kategori af bølgete frisurer til mænd, der ikke vil gå ud af mode helst snart er pompadouren. Det har været stolt sportet af fine mænd så længe vi kan huske, og det er stadig så stilfuldt som nogensinde.

Farverig Bølget Frisure

Farverig-Bølget-Frisure

Er du en friluftslig person, der elsker at skille sig ud fra mængden? Tilføj farve til dit bølget hår. Du kan gå så langt som at prøve pastellfarver eller endda lyse nuancer, der afspejler din personlighed og livsstil.

Medium bølgete frisurer til mænd

Medium-bølgete-frisurer-til-mænd

En anden mid-længde bølgete frisurer indebærer denne klassiske og klassiske snit. Det kan bæres på offsholderen uden at få dig i problemer, men det har stadig en edgy touch, der gør den uimodståelig.

Rock and Roll Wavy Haircut

Rock-and-Roll-Wavy-Haircut

Rebellious mænd kan også se på frisurer inspireret af rock and roll. At have bølget eller løst krøllet hår vil være en betydelig fordel, når du får dit hår skåret i en af ​​disse stilarter.

Chin Length Mens Hairstyles til bølget tykt hår

Chin-Length-Mens-Hairstyles-til-bølget-tykt-hår

Johnny Depp ophører aldrig med at forbløffe os, om det er med hans nye blockbuster eller hans usædvanlige stil. Den bemærkede skuespiller er levende bevis for, at du kan gå til kinlængde bølgeslange uanset din alder.

Celebrity Inspiration Wavy Haircuts

Celebrity-Inspiration-Wavy-Haircuts

Inspiration kan også findes i berømtheder, der har efterladt et permanent mærke på den kunst, de har bidraget til. Elvis, for eksempel, fungerer stadig som en model for nogle af de mest trendy bølgete frisurer til mænd til denne dag.

Ubesværet Bølget Frisure

Ubesværet-Bølget-Frisure

For at få dette udseende er alt du behøver lidt hårspray. Kør dine fingre gennem dit hår og påfør hårspray samtidigt. I slutningen får du dette ubesværede og fine udseende.

Tousled Thick Bølgete frisurer til mænd

Tousled-Thick-Bølgete-frisurer-til-mænd

Du kan aldrig gå galt med rodet, bølgete frisurer til mænd. Selvom det kan virke som et paradoks for rodet at være forbundet med elegance, men disse fantastiske resultater viser sig ellers.

Bølgete krøllede frisurer til mænd

Bølgete-krøllede-frisurer-til-mænd

James Franco er en anden elsket berømthed, der ejer sin bølgete krøllede frisyre fejlfrit. Ikke for lang, ikke for kort - lige nok til at bringe det bedste ud af hans legende hårtekstur.

Kontor-venlig Frisure til mænd med bølget hår

Kontor-venlig-Frisure-til-mænd-med-bølget-hår

Dette er en af ​​de arbejdsplads-passende bølgete frisurer til mænd, der ikke involverer super korte låse. Selv om det er lidt længere, er den måde, den er stylet på, egnet til kontorkrav.

Everyday Casual Wavy Frisure

Everyday-Casual-Wavy-Frisure

Endelig viser disse frisurer, at enkelhed ofte er nøglen til en succesfuld frisyre. Der er intet for ud af kassen om frisyren, hvilket gør det perfekt tilpasning til enhver situation, du måtte støde på.

Konklusion

For at sætte det i en nøddeskal, er der så mange bølgete frisurer til mænd derude, at det er umuligt at ikke finde en, der er perfekt til dig. Et af de væsentlige punkter er at tage lidt tid på at studere dine muligheder og gå til den der passer til din livsstil og smag. Held og lykke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *