50 glamourøse 1930’ers herre frisurer

Selv om det ser ud til at være et årti så langt væk fra os, var 1930'erne i virkeligheden det øjeblik på det tidspunkt, hvor alting moderne begyndte så vidt angår mænds stil. Det var i 1930'erne, at mænd begyndte at tage efter deres foretrukne berømtheder, meget som vi gør nu. Det var også de hårklippninger, de havde, der fødte de koniske fader og afbrydelser i dag. Er du nysgerrig efter at vide hvordan? Her er 50 1930'erne herrehalper til at tage dig tilbage i tiden.

The Clark Gable

clark gable frisure

Dette er skuespiller Clark Gable under optagelsen af ​​Manhattan Melodrama i 19He var en af ​​de mest prestigefyldte skuespillere i øjeblikket og naturligvis blev hans look og frisurer kopieret rundt omkring.

Frank Sinatra

Frank Sinatra frisure

En ting der var imod reglerne i 1930'erne for mænd var for dem at bære langt hår. Mænd var bare overflade fra 1910'erne og 20'erne, perioder, hvor intet andet end ekstremt kort og slankt hår var skjult under en bredhalset hat, var acceptabelt.

Errol Flynn frisure

Errol Flynn frisure

Her er skuespiller Errol Flynn på sættet af The Private Lives of Elizabeth og Essex i 19Erolien var en massiv stjerne i årtiet, selvom han i høj grad er blevet glemt i dag. Han blev også betragtet som en af ​​de bedste skuespillere i hans generation.

The Cary Grant

Cary Grant frisure

Rebellerende lidt mod strengheden i det foregående årti, 1930'ernes herretøj, betød lidt langt hår foran og på toppen og meget kort hår på siderne og fadede i ryggen. Alt var dækket af olie eller fløde.

James Roosevelt

James Roosevelt frisure

Dette er James Roosevelt, søn af præsident Roosevelt. Han har en meget roguish version af 1930'erne herrehalper med en lille hårstreng, der falder på panden, ikke i modsætning til hvad du ville se på Zayn Malik i dag, for eksempel.

kvinnor korta frisyrer

Gary Cooper

Gary Cooper frisure

Her er skuespiller Gary Cooper fotograferet i 193 af George Hoyningen-Huene. For at få dette ønskede våde udseende brugte mænd rigelige mængder af et produkt kaldet Brilliantine. I det væsentlige var dette en olieagtig og parfumeret væske. Sjovt faktum - når fedt blev udgivet i Canada, omdøbt de det briljant, baseret på deres frisurer.

Douglas Fairbanks Jr.

Douglas Fairbanks Jr frisure

Det er meget nemt at se, hvordan 1930'erne herrehårede var bedsteforældrene til nutidens koniske fade hårklipp. Mænd forsøgte at holde håret kortere på siderne og i ryggen i henhold til tradition, men også vokse det lidt som skuespillerne i filmene.

Franklin D. Roosevelt Jr.

Franklin D Roosevelt Jr frisure

Taler om hårklipp, som vi stadig har i dag, her er en pompadour fra 1930'erne for dig. Som du kan se, har den også en hård del på den ene side, og det har været slicked med meget fedt eller olie.

Jimmy Stewart

Jimmy Stewart frisure

Skuespiller Jimmy Stewart optrådte i film som det er et vidunderligt liv og bagrude. Dette billede af ham i 30'erne viser, at han også plejede at bære, hvad der nu betragtes som indbegrebet af 1930'ernes herretøj.

Simple 1930s Herretøj

1930s maend frisure

Mænd, der ikke havde råd til at gå til barbermanden i disse dage, fik deres hår skåret derhjemme. Dette resulterede i meget ru ryggen eller sider, som måske endda var blevet barberet helt af. Sådan blev den koniske fade og moderne frakobling opfundet.

Curly 1930s Herretøj

Curly 1930s Herretøj

Selv hvis du havde krøllet hår, gælder den samme regel for 1930'erne herrehalper. Dit hår skulle være så kort som muligt på siderne, næsten som den moderne underbud vi har nu og lidt længere på toppen.

Stilfuldt 1930s Herretøj

Stilfuldt 1930s Herretøj

Du ville normalt dele dit hår på den ene side, glatte det over og derefter anvende meget Brilliantine eller en anden olie eller pomade meget løst for at holde det fast i din hovedbund, ikke bevæge sig hele dagen og skinne som skør.

Fred Astaire

Fred Astaire frisure

Ved siden af ​​Ginger Rogers lavede Fred Astaire ægte Hollywood historie i film som Top Hat, Funny Face og Swing Time. Han var også en af ​​de mest stilfulde mænd i tiåret, iført 1930'erne mænds frisurer som ingen andre.

John Wayne

John Wayne frisure

Vinder Oscar for True Grit og efternavnet Hertugen, John Wayne er en Hollywood-legende. Han var utænkeligt hjulpet af hans gode udseende, som omfattede hans bølgete 1930'ers herrehal og klassiske smukke funktioner.

Elegant 1930s Herretøj

Elegant 1930s Herretøj

Dette er, hvad mænd ville se ud, hvis de gik til en særlig begivenhed som et bryllup, en fest eller operaen i 1930'erne. Alt ser ud over toppen til os nu, men du blev anset for underdresset, hvis du ikke fulgte dress code.

1930'erne herre frisurer med en kam over

1930'erne herre frisurer med en kam over

Dette er en faktisk annonce fra 1930'erne til den t-shirt, modellen har på. Den kommercielle også indeholdt instruktioner til det åbne stingmønster, så du kunne strikke det selv. Det er værdifuldt for os, fordi det giver os et glimt af, hvordan mænd plejede at style deres hår og tøj i løbet af det årti.

1930'erne Herretøj til stranden

1930erne Herretøj til stranden

Taget på den franske riviera i Cannes tilhører dette billede en meget tidlig serie af brødrene Louis, Jules og Henri Seeberger. De var beregnet til at skildre street stil i 1930'erne. Vi får se, hvad mænd havde som afslappede tøj på stranden i disse dage.

Business 1930s Herretøj

Business 1930s Herretøj

En business frisyre fra 1930'erne ville have det samme elegante, slicked-back look, der er blevet behandlet med så meget pomade eller olie som det kan tage. Den velafpassede jakkesæt med store, pungede bukser blev betragtet som modens højde.

Bølgete 1930s Herretøj

Bølgete 1930s Herretøj

Her er dækket af et 1930'ers mænds katalog, der annoncerer en trøje, der var meget trendy siden da. Men vi er mere interesserede i den bølgete, slicked-back frisure, der producerede billedet af en ren og elegant mand.

Boyish 1930s Herretøj

Boyish 1930s Herretøj

Selv drengagtige eller teenage frisurer var så elegante som resten. Måske var de lidt længere, yngre mænd fik lov til at bære længere lås. Du kan dog se samme følelsesorden og falde i en pæn linje overalt. Senere er det netop udseendet og ideen om, at 1950'erne mænd vil rebel imod og begynde at bære pompadours. De ville blive kaldt "The Greasers."

The Walt Disney

 Walt Disney frisure.jpg

Her er en meget ung Walt Disney posere med sin allerførste Oscar-pris, som han vandt i 193 for en kort film kaldet Flowers and Trees. Han er stylet i løbet af tiåret i en lys, men skræddersyet jakkesæt og en slicked back comb-over.

Robert Pattinson

Robert Pattinson frisure

Lad os gå videre nu fra de faktiske klassikere og rigtige billeder af skuespillere og stilfulde mænd i årtiet og se hvordan Hollywood skildrer 30'erne i herrehalper og tøj i dag. Dette er skuespiller Robert Pattinson i vand til elefanter.

Aidan Turner

Aidan Turner frisure.jpg

Skuespiller Aidan Turner spillede ind og så var der ingen, der blev tilpasset efter den berømte roman af Agatha Christie, et filmsæt i 30'erne. Hans bølgede sorte hår er glat og skinnende, ligesom de fleste mænd plejede at bære det igen da.

Josh O'Connor

Josh O Connor frisure

Her er skuespiller Josh O'Connor, en af ​​stjernerne i hit-tv-serien The Durrells på Korfu, om en britisk familie, der flytter til Korfu i løbet af 30'erne. Hans tage på 1930'erne er herre frisurer lidt mere moderne og løs.

Johnny Depp 1930'erne herre frisurer

Johnny Depp 1930erne herre frisurer

En anden lidt mere moderne tage på 1930'erne herrehår, end det burde være, tilhører Johnny Depp i offentlige fjender. Hans rodet pompadour ser ud til at være slukket af omkring to årtier, måske at finde et bedre hjem i 50'erne.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio frisure

Leonardo DiCaprio skildrede Howard Hughes i The Aviator til stor succes, og han skar en fantastisk figur kjole og stylet i 1930'erne mode. Imidlertid syntes han ikke at kunne kløe sin 90'ers heartthrob haircut og fuldt ud holde sig til 1930'erne herrehalper.

Russell Crowe

Russell Crowe frisure

Russell Crowe er hårklipp i Cinderella Man er lidt for lang til at være blandt ægte 1930'ers herretøj. Men vi kunne passere det som en fattig mand version af årtierets mest fashionable nedskæringer, hvilket er præcis hvad hans karakter handlede om.

Indiana Jones

Indiana Jones frisure

Selvom Indys hårklipp er spot on og ekstremt nøjagtigt så langt som 1930'erne er herrehårene gået, er skæget ikke på plads. En fremtrædende figur som Indiana Jones ville aldrig have slidt ansigtshår i 30'erne.

Tom Hanks

Tom Hanks frisure

Dette er skuespiller Tom Hanks i filmen The Green Mile, en tilpasning efter romanen af ​​samme navn af Stephen King, der blev sat i 1930'erne. Som vi tidligere har set på denne liste, er hans krøllede hår stylet perfekt i det årti.

Matt Damon

Matt Damon frisure

Selvom det er forståeligt, at Matt Damon går for lidt af en ung dreng se i The Legend of Bagger Vance, ville næsten ingen mænd have brugt smør i det årti. Alle 1930'ernes herretøj blev slicket tilbage med tonsvis af pomade.

Will Smith

Will Smith frisure

Her er Will Smith i samme film, The Legend of Bagger Vance, med en lidt overgroet og naturlig afro, der måske lige har været ude af sted i 30'erne som Matt Damon's bangs. Men han ser faktisk meget godt ud.

Tom Hardy

Tom Hardy frisure

En mand, der fik det ekstremt rigtigt, er skuespiller Tom Hardy, der skildrede Forrest Bondurant i Lawless. Hans underskæring kommer meget tæt på en konisk fade, og han har længere hår på toppen med en sidedel og en masse olie for at holde den på plads.

Anthony Andrews

Anthony Andrews frisure

Lad os krydse til den britiske side af dammen nu og se, hvilke mænd der lavede af 1930'erne derovre. Dette er den fantastiske æstetik af Brideshead Revisited. Vi starter med 198adaptationen og Anthony Andrews som Lord Sebastian Flyte. Selvom det er et perfekt casting valg, kan hans blonde pande være lidt ude af sted i 30'erne.

Ben Wishaw

Ben Wishaw frisure

Her er den anden Sebastian i 200Adaptation of Brideshead Revisited. Selv om han har den berømte side-del af 1930'erne, mangler han hårpomaden og glat ryggen. Vi er glade for at se, at han har Aloysius.

Jeremy Irons

Jeremy Irons frisure

Den anden hovedmand i Brideshead er Charles Ryder portrætteret først af Jeremy Irons. Han er et godt eksempel på 1930'ers herre til unge college drenge, ligesom vi har set James Roosevelt i et originalt billede fra årtiet et par stykker ovenfor.

Matthew Goode

Matthew Goode frisure

Den anden Charles Ryder blev portrætteret af skuespilleren Matthew Goode i 200-tilpasningen af ​​Brideshead Revisited. Han er en endnu bedre reimagining af 1930'erne herrstyler med slicked ryg, olieret hår og en let konisk fade på siderne.

Jesse Eisenberg

Jesse Eisenberg frisure

Da skuespiller Jesse Eisenberg stjernede i Woody Allens Café Society, tog han virkelig tilbage 1930'erne for os. Hans frisure er så tæt på perfektion som det er menneskeligt muligt, med et sæt fingerbølger der også minder om 20'erne.

Steve Carrell

Steve Carrell frisure

Dette er en stadig skuespiller Steve Carrell i det samme 1930-baserede Café Society. Han har også en meget præcis frisyre i tiåret med en sidedel, og hans hår slickede tilbage med en rigelig mængde olie.

The Kenneth Branagh

Kenneth Branagh frisure

 

Hvis overskæget alene ikke gav ham væk, er det skuespiller Kenneth Branagh som Hercule Poirot i 2018's Mord på Orient Express. Selv om han fik lidt flack fra fans og kritikere for det, er hans frisure perfekt i det årti.

Josh Gad

Josh Gad frisure

Skuespiller Josh Gad var en del af rosteren for det samme mord på Orient Express. Ingen spoilere. Han tager på 1930'erne herrehår er også op til par, og vi er glade for at sige, at Gads overskæg også gør udskæringen.

Sergei Polunin

Sergei Polunin frisure

Denne internationalt berømte balletdanser blev valgt til at spille Prince on Orient Express. Her er han med en vidunderligt olieret glatt ryg. Hans kastanjeshår fremhæver sine fantastisk blå øjne og balancer hans smukt udskårne træk.

Johnny Depp

Johnny Depp frisure

Her er Johnny Depp anden gang på vores liste over 1930'ers herrehalper. Denne gang har han sejlet tiårets udseende med en simpel glat ryg med masser af pomade og en blyant overskæg.

Bradley Cooper

 

Bradley Cooper frisure

Dette er skuespiller Bradley Cooper i Serena, et film sæt i 1930'erne, og hvor han stjernede sammen med Jennifer Lawrence. Han har en rodet og lidt moderne version af 1930'erne herrehalper.

Ralph Fiennes

Vi har set mange samtidige Hollywood-aktører stjerne i film i 30'erne, og derfor forsøger at replikere udseendet og frisurerne. Det øverste sted går dog til Ralph Fiennes. I filmen Den engelske patient så han ud som om han måske havde boet gennem 30'erne.

Adrien Brody

Peter Jackson King Kong tager 30'erne med et saltkorn. Og så gør hans figurer og den måde, de er klædt på og stylet. Det er trods alt en film om en kæmpe gorilla, der kæmper for dinosaurer og derefter går i høj grad i New York.

Robert De Niro

Hvis vi tildelte første plads til de bedste 1930'ers herredesigner til Ralph Fiennes, kommer skuespilleren Robert De Niro ind i et nært sekund. Dette er han i Once Upon a Time i Amerika, og hans udseende er spot on.

The Colin Firth

Vi er igen tilbage til England for at se Colin Firths skildring af King George i King's Speech. Hans kongelige stil så dog mindre hårpomade eller olie og flere lag og kastanjebrune hårfarvning.

Stuart Townsend

Så langt som i 1930'erne er mænds frisurer gået, var Stuart Townsend's ene i Head in the Clouds ikke den nærmeste lighed med den virkelige aftale. Alligevel var det en god film at se og han så så smuk ud som nogensinde.

Dan Stevens

Portrætterende et lille land advokat, der pludselig finder ud af at han har arvet en stor ejendom og den aristokratiske titel Earl of Grantham, skærer Dan Stevens en meget dapper og ekstremt smuk figur som Matthew Crawley i den smashende succesrige tv-serie Downton Abbey.

Hugh Bonneville

Manden Dan Stevens står for at arve sin lykke og titel fra er den nuværende earl, Robert Grantham, portrætteret af Hugh Bonneville. Hans 1930'ers hårklipp er perfekt til en moden mand med en sidedel og en konisk fade.

Konklusion

1930'erne var en æra af glamour og elegance for mænd, der søgte at kopiere aktørerne i Hollywoods guldalder så meget som de kunne. Derfor blev 1930'ernes herretøj en frugtbar grund, der næsten 80 år senere gav os den koniske fade, det afbrudte hårklipp og underskæringen. Lad os vide i kommentarfeltet nedenfor, hvilken af ​​disse var din favorit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *