50 Frisurer til Teenage Guys

Leder du efter en frisør, der passer til din personlighed? Vi har afrundet nogle af de fedeste frisurer til teenage fyre i år med ideer til enhver smag. Derudover har vi struktureret vores eksempler baseret på længden af ​​dit hår, dets tekstur og endda livsstil præferencer. Sørg for at gå igennem alle dem nedenfor og vælg din favorit stil!

Korte frisurer til teenagere

Selvom nogle af de mest populære frisurer til teenage-fyre er omkring mellemlang, kan du måske ikke håndtere det besvær, der følger med dem. Hvis du foretrækker lav vedligeholdelse, skal du gå til en kort og hakket haircut.

Teen Undercut Frisurer

Underbud er nemt en del af de bedste tendenser for gutter i alle aldre, især teenagere. Du kan få din med en fade haircut, forlader toppen længere. Sørg for, at du får dit hår skåret af en professionel barber for de resultater, du forventer.

Haircutter til teenagere med tykt hår

Tykt hår kan være en håndfuld, især når du skal vågne tidligt til skolen. For at hoppe over kampen i det hele taget, prøv en pænt beskåret silhuet, der efterlader dig med omkring en tomme hår. Vi mener, at det er det smukkeste valg.

Naturlige frisurer til afroamerikanske drenge

Afro krøller er awesome, så hvorfor ikke vise din off? Du kan få inspiration fra Jayden Smith, da han var en teenager, så dine krøller kunne danne naturlige dreads. Sørg for, at siderne er rent skåret, hvis du vil have toppen at skille sig ud mere.

Quiff Frisurer til Teenage Guys

Quiffen er uden tvivl den mest afbalancerede frisure for drenge og mænd. Det er ikke for kort, men ikke for længe, ​​alle med en klassisk og manlig berøring til den. For at få et billede-perfekt quiff, lad dit hår vokse til omkring 1 tommer lang og kam det opad og til siden.

Taper Fade Teenage Haircut

En ordentlig koniske fade haircut kan spare dig masser af tid at gøre sig klar til dagen. Klippeteknikken former din overordnede frisyre og hjælper også dit hår til at vokse fint ud. Du kan også overveje den militære snit, der er vist på billedet ovenfor.

Teen frisurer med højdepunkter

Højdepunkter er en fantastisk måde at lege rundt med dit udseende uden fuld farve dit hår. Uanset om du har lige, bølgete eller krøllede låse, kan du gøre dem lyse med et sæt blonde højdepunkter. Selvfølgelig kan du også vælge andre farver til dine højdepunkter.

Spiky Haircuts

Spiky hår er stadig en ting for teenage guys, så længe du får stylingen rigtigt. Gå let på hårproduktet og vælg en lille smule på fingerspidserne. Herefter rak dine fingre gennem dit hår for at få et rodet udfald.

Frisurer til teenagere med lige hår

Hvis dit hår er naturligt lige, skal du gå til en frisure, der supplerer din tekstur. Du kan eksperimentere med en længere top og kortere sider, med dit hår skilt ad venstre eller højre. Hvis du ikke har meget tykt hår, skal udseendet være godt for dig.

Vinkel Fringe Frisurer

En kantformet frynse betyder stort set, at du har længere hår på toppen med dit knæk fejet foran og lidt til siden. Du skal også have en underskåret eller barberet side for at fuldføre udseendet. Vi anbefaler frisuren til alle hårtyper.

Boys Trendy Haircuts med frække frisurer

Frække frisurer til teenage fyre vil altid være i stil. De er det perfekte valg for nogen din alder, og de er også sjove at bære. Vælg din foretrukne hårlængde og bekymre dig ikke for meget om styling af dine tråde.

Athletic Haircuts

Er du i et af skolens sportshold? En atletisk haircut er bare hvad du behøver for at blande praktisk med behageligt. Med andre ord vil du vælge en attraktiv frisyre, der også er nyttig til når du er på retten eller på banen.

Flettet frisurer til teen drenge

Fletninger er en anden cool måde at udtrykke din personlighed gennem dit hår. For at få flotte fletninger hjælper det med at få afro-tekstureret hår, men du kan også trække dem af med bølget eller krøllet hår. Rett hår kan ikke være det bedste til fletninger, men du kan få det til at fungere.

Hårde Del frisurer til Teenage Guys

Hvis du vil gøre din frisure skiller sig ud, er en hård del bare det, du har brug for. Vi anbefaler at få en barberet hård del til drenge, der nyder at skille deres hår til siden. Alt det gør er at fremhæve stilen og tilføjer en cool finish.

Layered Faux Hawk Frisurer

Layered haircuts vil altid hjælpe dig med at få mere definition og dynamik. Når du tager et lagdelt haircut og blander det med en faux hawk frisure, slutter du med et edgent og smart udseende. Plus, lagene gør frisure lettere at vedligeholde.

High Fade Haircuts

Den mest effektive måde at fremhæve den øverste del af din frisure er gennem en høj fade hårklippning. Denne frisure fokuserer på en fremtrædende underskæring, som starter øverst på oversiden af ​​dit hoved. Du kan få din hudfarvning, som i dette skud eller med en barberet gradient.

Side Tossed Frisurer til Teenage Guys

Hvad kan være køligere end casual kaste dit hår til siden? Dette er præcis, hvad du får, hvis du barberer dine sider og forlader dit hår længere på toppen. Templet fade vil også hjælpe dig med at få en skarp og iøjnefaldende frisure.

Dreadlocks Frisurer

Takket være bølgen af ​​nye skole rappere på scenen, er dreadlocks vinder mere og mere popularitet. Nu behøver du ikke at bære dem, hvis du er en tilhænger af den kultur, de repræsenterer. Du er velkommen til at udtrykke din smag med dem.

Combover Frisurer til Teenage Guys

Hvem troede endda, at kæmning af dit hår til siden ville resultere i øjeblikkelig klasse? Selvom du ikke er voksen endnu, kan du udforske din dapper side med en combover frisure. Som du kan gætte fra navnet, er alt hvad du skal gøre, kæmme dit hår over.

Deep Waves Frisurer

En anden af ​​de dejlige frisurer til teenage guys med struktureret hår er den dybe bølger udseende. Frisuren er skabt af en barbermand ved at style meget kort hår med rækker af riller. Du kan også finde klippet under navnet 360 bølger.

Low Fade Haircuts

Hvad hvis du vil have en fade haircut, men du vil ikke have det at være for prangende? Gå for lavt. En lav fade understreger kun den nederste del af frisure, lige langs yderkanten. Det vil ikke tegne for meget opmærksomhed, mens du fremhæver silhuetten af ​​din frisure.

Frisurer til teenagere med krøllet hår

Mens fyre med krøllet hår altid kan rocke en fuld afro, er det måske ikke det nemmeste valg at håndtere. Hvis du vil flaunt dine krøller uden at gennemgå omhyggelig vedligeholdelse, så prøv en konisk haircut med en lang og krøllet top.

Shaggy Frisurer til Teenage Guys

Vi anbefaler shaggy frisurer til teenagere med tykt og uroligt hår, uanset om det er bølget, krøllet eller lige. Du kan få din shaggy haircut i nogen længde, fra et par inches til skulderlængde eller endnu mere. Du vil takke os, når du ser resultaterne.

Brushed Up Frisurer

En børstet frisyre er en vidunderlig løsning til fyre, der ikke er i helt spiky frisurer. Desuden er de også et behageligt alternativ til den sideformede quiff. For at få din, bør du bare bøje dit hår op og til forsiden.

Farvede Teen Frisurer

Du har al mulig grund til at farve dit hår, hvis du føler at det vil bringe din personlighed ud. Der er mange farver du kan vælge imellem, uanset om de er naturlige toner eller excentriske nuancer. For et afbalanceret udseende, overvej en farve som kobber.

Frisurer til teenagere med bølget hår

Hvis du har bølget hår, er du en heldig fyr. Din tekstur er meget generøs, når det kommer til valg af frisurer. Du kan nemt klippe kortere nedskæringer, som Nick Jonas i dette billede, eller du kan vove sig ind i længere alternativer med samme lethed.

Lang Frisurer til Teenage Guys

Taler om længere frisurer, hvad med at lade dit hår vokse skulderlængde? Vi ved, at det måske ikke er det bedste valg for alle fyre, men det er sikkert at se fantastisk ud på nogle. En anden fordel ved at have langt hår er at du kan binde dit hår op eller flette det.

Ivy League Haircutter

Enkelhed er en tydelig kvalitet til en lang række vellykkede frisurer. I mange tilfælde behøver du ikke at blive for kompliceret, så længe du har et velformet fundament. Dette er netop situationen for Ivy League-hårklipp, nogle af de smukkeste militære frisurer derude.

Short Bangs Frisurer

Afhængigt af dine ansigtsegenskaber kan du lave eller bryde en frisure. Mens de fleste bragler dækker dine øjenbryn og nogle gange kommer i dine øjne, kan du få din skæring i midten af ​​din pande for at undgå ubehag.

Barberede siderne frisurer til teenagere

Frisurer med barberede sider er kan gøre underværker for enhver teenager. Ikke alene vil de hjælpe med at bringe din edgy side ud, men de vil også lade dig vise en længere top uden at skulle genoprette dit hår hele dagen. Jo mere du barberer siderne, desto bedre.

Teen Man Bun Frisurer

Hvis du er en af ​​fyrene med en lang top og underskæring, kan du prøve en mand bun ud som en ekstra frisyre. Sørg for, at dit hår er langt nok, så du kan trække ud og teste det ved at indpakke det cirkulært og binde det på plads.

Medium frisurer til teenagere

En mellemlang frisyre er ideel til fyre, der ønsker at bruge detaljer fra flere frisurer. Du får lige nok længde til at have en mystisk stemning, men det vil ikke være lang nok til at blive et grooming problem, hvis du er på flugt.

Små Mohawks

Dine forældre og lærere er måske ikke de lykkeligste mennesker i verden, hvis du bliver hjemme eller skole med en fuld punk mohawk. Vær det som muligt, kan du tilpasse frisuren til en "acceptabel" form med en lille mohawk. Skær ikke siderne helt og brug ca. to inches til spiking.

Scene Frisurer til Teenage Guys

Lev dine teenageår til fulde med en scene frisyre. Mens de kommer med de lange side-fejede bangs forbundet med emo haircuts, skinner scene frisurer gennem lyse, lykkelige og levende farver. Vælg din yndlingsskygge og rock den med et smil.

Caesar Haircuts

Endnu en anden praktisk frisyre du kan eksperimentere med er Caesar cut. Frisureens navn kommer fra den måde, som den romerske general Julius Caesar blev afbildet iført hans hår med meget korte smæk langs hårlinjen.

Slicked Back Frisurer

Hvis du vil have din frisure for at have en moden og stilfuld allure, kan du prøve at glatte dit hår tilbage. Du skal have relativt langt hår til at gøre det, og et hårprodukt fra et mærke, du kan stole på. Tilsæt gelen og hæv fingrene gennem dit hår mod bagsiden.

Skater Frisurer til Teenage Guys

Skating din favorit hobby? Du kan vise det gennem din frisure. Selvom skater haircuts kommer i alle former, størrelser og længder, er de ofte vist som mid-length haircuts med længere bang fejet til siden.

Emo Frisurer til Teenage Guys

Husk, hvad vi sagde tidligere på vores liste om scene frisurer og deres lighed med emo dem? Nå, her er et godt eksempel på hvordan en klassisk emo frisyre ville se ud. Ud over smagen spiller mørkt hår en vigtig rolle for dette udseende.

Afbrydede underbud

Ikke alle underbud skal komme med en fade hårklippning. Faktisk synes nogle af de bedste som afbrudt underbud. Hvad det betyder er, at du ikke vil få nogen gradvis overgang fra den længere øverste til den barberede del nedenunder.

Barberet Design Frisurer til Teenage Guys

Nogensinde tænkt på at få et hår tatovering? Slap af, det involverer ikke blæk eller permanente designs på din hud, som dine forældre måske ikke er enige om. Det er faktisk lige så nemt som at få en vis form skåret ind i din frisure, som denne zig-zag på siden.

Rens klippe frisurer

Der er ikke noget bedre sted at få en ren skåret frisure end hos din lokale barbermand. De kan pænt beskære og barbere dig til frisør perfektion, med detaljer som fade hårklipp eller lineups. Gør dit bedste for at bringe et foto til reference, når du får en bestemt kort frisyre.

Pompadour Frisurer til Teenage Guys

Pomp frisurer var alle raseri et halvt århundrede siden. Den gode nyhed er, at de stadig er trendy i dag, endnu mere, hvis de kommer med en underskæring. Hvis du er ved at holde dit look frisk, er pompadour frisyren helt sikkert for dig.

Fransk Crop Hairstyles

Nogle af de bedste hipster frisurer i disse dage er franske afgrøder. De er stort set ligesom Caesar-udskæringer, bare at panden holdes lidt længere. Husk dog, at længden af ​​bandet normalt ikke overstiger øjenbrynene.

Asymmetriske Frisurer til Teenage Guys

Hvis du er ung og vild, kan du lige så godt demonstrere det gennem din frisure. Der er ingen begrænsninger for måden du kan klippe og style dit hår på, selv om det betyder, at du spiller rundt med forskellige længder. Du kan holde den ene side kortere og den anden længere.

Skålskæringer

Det kan komme som en overraskelse for dig, at skål haircuts er helt i dette år. Ikke desto mindre er der en detaljer, der gør hele forskellen med den moderne skålskære - underskæringen. Prøv at blande de to stilarter og se, hvad du får.

Shoulder-length Teen Frisurer

Vi ønskede at inkludere en anden post med en shaggy haircut, men denne gang med et skulderlængde eksempel. Guys med krøllet eller bølget hår kan se fantastisk ud med en midterlænget snigskåret, især med længere sideband.

Blonde Tips Frisurer til Teenage Guys

For nogle fyre er farve kun en del af deres hår nok til at spicing deres udseende. Hvis det er tilfældet for dig, anbefaler vi at vælge en skygge, der repræsenterer dig og bruge den til dine tip. På denne måde bliver det også lettere at slippe af med farven, hvis du keder dig med det.

Asiatiske Frisurer til Teenage Guys

Hvis du er en k-pop, j-pop eller anime fan, vil du helt sikkert have ideen om at få en stilfuld asiatisk frisure. Nogle af de mest omtalte frisure til teenage fyre i Sydkorea eller Japan er skålskæringer med parted bangs.

cornrows

Elsker rap musik eller bykultur generelt? Du kan bruge cornrows til at fremvise din smag. Før du får dine fletninger, skal du sørge for, at dit hår er langt nok til at fuldføre dem. Vi opfordrer dig til at tale med en person, der fletter professionelt på forhånd.

Blegede frisurer

Hvis du har blå eller grønne øjne, kan blegning dit hår være en af ​​de mest smigrende løsninger til dig. En lysere hår tone vil virkelig bringe farven på dine øjne, uanset hvor lang eller kort dit hår er. Vi anbefaler dog ikke at gøre det ofte, så du ikke beskadiger dit hår.

Konklusion

Til konklusion kan du rocke nogen af ​​disse hårklipp på skolen og se fantastisk ud. Vi opfordrer dig til at se igennem frisyrene til teenage guys, vi har plukket ud og se hvilken der passer bedst til din karakter. Husk på, at din hårtype også skal tages i betragtning, såvel som din nuværende længde. Hvilke har lavet din shortlist?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *