50 frisurer til skaldede mænd

De første tegn på skaldethed, udtynding af hår eller nedadgående hårfaser er en bestemt bummer for enhver fyr. Vær det som det måtte, skal du fokusere på løsningen snarere end ubesværet at bekymre sig om problemet. Hvilken bedre måde at gøre det end med en inspirerende samling af frisurer til skaldede mænd? Vores valg hjælper dig med at styre dit hår og se udestående på samme tid!

Jason Statham Frisurer til Balding Mænd

En af de hårdeste ansigter i filmindustrien er aldrig vild med at vise en synlig skaldet frisyre. Jason Statham har tendens til at holde sit hår kort trimmet, men skiller sig altid ud med et rent beskåret skæg. Det viser at holdning er alt!

Mid Fade Haircuts

Nogle af de mest succesrige frisurer til skaldede mænd bruger kloge teknikker til direkte opmærksomhed. For at sige det ellers skal du finde et nøgleelement for at distrahere seeren fra at stirre på dine ikke-så smigrende pletter. En mid-fade haircut er en glimrende måde at starte.

Jude Law Frisurer til aftagende Hairlines

Der er ingen tvivl om, at Jude Law er en af ​​de mest respekterede skuespillere i Hollywood, men også en heartthrob for utallige fans. Hvordan trækker han sit uimodståelige ud, selv når han står over for skaldethed? Han vedtager en kort, men ungdommelig frisure for faldende hårfjerninger.

Buzz Cuts

Blandt alle frisurer til skaldede mænd kan vi let enige om, at buzz nedskæringer er nogle af de mest populære. De visuelle fordele er helt oplagte, mens den razor-korte længde gør det til en meget praktisk hårklipp, hvis du ikke ønsker at spilde tid med styling.

Prince William Haircuts til Bald Spot på Crown

Hvis en prins stolt kan dyrke deres hår i enhver tilstand, så skal du også! Prins William beviser, at du ikke altid skal dække et skaldethoved. Faktisk bør du være fri til at bære enhver frisure du anser for egnet til din personlighed.

Dwayne The Rock Johnson Frisurer til Balding Mænd

En anden af ​​underholdningens yndlings drenge er Dwayne "The Rock" Johnson. Hvordan har han arbejdet med balding i mere end et årti? Damerne foretrækker at barbere hovedet helt og ofte trimme hans ansigtshår til en dapper goatee.

Beskåret Bristle Frisurer

Hvis du også har problemer med at tynde hår, bør du overveje en beskåret børstehårstylke. Selv om det kommer tæt på buzz cut, er det lidt længere på toppen. Som følge heraf kan det være passende sportet i forretningsmiljøer.

Burr Cuts

Hvis vores sidste ide var længere end en buzz cut, er her et alternativ, hvis du leder efter noget endnu kortere. Burr cut er en traditionel frisure til militære mænd, som også er fantastisk til fyre med fremtrædende ansigtsegenskaber.

Vin Diesel Frisurer til Balding Mænd

Vær hurtig, rasende og se fantastisk ud, mens du gør det! Vin Diesel beviser, at skaldethed aldrig er et problem for mænd, der er modige nok til at gå til et fuldt barberet udseende. Mens andre foretrækker at bære deres barberede hoveder med ansigtshår, viser Vin Diesel, hvor dårlig du også vil se med et skarpt ansigt.

Buzz Cuts med Tykke Beards

Taler du om skæg, vidste du, hvor meget de kan støtte frisurer til skaldede mænd? For eksempel kan du have en kort kortslutning på toppen, og trække al opmærksomhed på et fuldt, tykt og ordentligt smurt skæg.

Bruce Willis Frisurer til Balding Mænd

I de senere år handler Bruce Willis om den forbløffende stubbe. Den bemærkelsesværdige skuespiller hopper over enhver ide om længere hår til fordel for et klok skygge skæg og en burr cut. Vi siger de to går hånd i hånd fantastisk godt, og at du skal give dem en chance.

Buzz Cuts med High Fades

Når du er færdig af en professionel barber, kan en høj fade buzz cut gøre dig til at ligne en million dollars. Ikke alene er det en af ​​de mest effektive frisurer til skaldede mænd, men det vil også lade dig føle dig yngre og ajour med moderne trends.

Hårde del frisurer

Det er ingen hemmelighed, at vi er store fans af hårde dele hårklipp. Vi elsker, hvordan en så enkel detalje kan gøre en enorm forskel i enhver mands frisure, især hvis de er skaldede. Start fra et hjørne af din faldende hårlinje og barber lige langs din side for et fantastisk udseende.

Slicked Back Haircut til Bald Spot i ryggen

Vi ved, vi ved - skaldede pletter er en total gener. Men hvis din er placeret i ryggen krone område af dit hoved, kan du bare være i stand til at dække det, hvis resten af ​​dit hår vokser normalt. Hvis dette er tilfældet for dig, skal du klippe en længere frisure med dine lus slicked tilbage.

Vince Vaughn Frisurer til Balding Mænd

En anden af ​​vores foretrukne berømtheder, der håndterer frisurer til balding mænd som et proff er Vince Vaughn. Han gør det meste ud af sin enkes højdepunkt til sports kort hårklipp, der går langs den. Det er endnu et stykke klart bevis for, at selvtillid går langt.

Høje og stramme hårklipp

Den høje og stramme er en militær haircut hæfteklammer. Vi tror det virker meget godt blandt skaldede frisurer til mænd, især hvis en tilbagegående hårlinie er dit problem. Tøv ikke med at holde toppen længere eller kortere, som foretrukket.

Korte Shaggy Frisurer til Balding Mænd

Shaggy haircuts er en drøm, der går i opfyldelse for mænd, der gennemgår skaldethed. Uanset længden kan en frisure, der indeholder shaggy lag, hjælpe dig med at belægge alle uflatterede områder. Jo flere lag du tilføjer, jo shaggier den endelige frisyre bliver.

Regelmæssige hårklipp

Hvis alt andet fejler, kan du altid vælge en normal frisør. Den klassiske frisure er en, du kan stole på i de første faser af balding, især hvis dit problemområde er foran. Hold det rent trimmet for en forretningsmæssig afslappet effekt.

Mel Gibson Frisurer til Balding Mænd

Gennem årene har vi set Mel Gibson omfavne hans aftagende hårlinie med nåde. Han synes altid at finde en måde at omdanne en kon som denne til et proffs, alle med en følelse af manlighed. Du kan gå efter hans stil, hvis du vil acceptere din skaldethed med værdighed.

Combover og Slicked Back Hybrid frisurer

Når man ser separat, er både combover haircut og den slicked back frisyre fænomenal. Sæt dem sammen, og du kan forestille dig, hvad en fantastisk frisure du får. Vi anbefaler det fuldt ud som en af ​​de edgy frisurer til balding mænd, du kan regne med.

Frontsalede frisurer

Nogle gange er alt det, der kræves, den rigtige stylingsteknik til at håndtere begynderbar skaldethed. Hvis resten af ​​dit hår ikke synes at kæmper for problemer, så lad det vokse et par inches lang. Efter det skal du kaste det hele fremad for at kunne skjule den tilbagestående hårlinie.

Chris Martin Frisurer til Balding Mænd

Coldplay frontman Chris Martin er så værdsat for hans udseende, som han er for hans musik. Men hvordan får han al den beundring, når hans hårlinje er klart faldende? Det er simpelt - han arbejder rundt om det. Chris gør mest ud af sine krøllede låse, så de kan vokse rundt.

Spiky Frisurer til Balding Mænd

Hvis du er en af ​​de fyre, der foretrækker kortere frisurer, så tænk på at tilføje noget spunk til det med pigge. Du behøver ikke at gøre dit hår traditionelt spiky, men hellere tilføje noget produkt og løbe dine fingre igennem det til et børstelignende udseende.

Mellemlange frisurer

Der er mange fordele forbundet med mellemlange frisurer til skaldede mænd. For det første kan du altid bruge din længde til din fordel for at dække bestemte områder. For det andet vil dine låse naturligt drapere rundt i dit hoved, uden at ramme dit ansigt. Hvad mere kan du have?

Undercuts med længere tops

Hvis du nogensinde vil bringe ud din ungdommelige eller kantede side, skal du altid gå til en underskæring. I en situation, hvor du også står over for noget skaldethed, skal du forlade toppen længere og feje den tilbage. Resultaterne? Et flot frisyre, der gør din personlige stil retfærdighed.

Ducktail Frisurer til Balding Mænd

For så længe vi kan huske, har ducktailen været gå-til frisure for stilfulde mænd, der kan lide den fejede backeffekt. Hvis du også kæmper med et tilfælde af mindre skaldethed, kan du bruge frisuren til elegant at dække enten forsiden eller bagsiden af ​​hovedet.

Tom Felton Frisurer til Balding Mænd

Hvem troede, at den dashing skuespiller, der spillede slick Draco Malfoy i Harry Potter filmene ville være skaldet? Godt, det sker med de bedste af os, men det er vigtigt, hvordan vi håndterer det. I Tom Felton sager han en shaggy, mid-length haircut med hans bangs kastet til siden.

Kort hakket hårklipp

Hårdt som det måske ser ud til at tro, at selv mænd med tykt hår oplevelse balding på et tidspunkt. Hvis din er sådan, vil en hakket haircut fungere som en charme. Vær ikke bange for at ruffe dit hår i alle retninger for at styre opmærksomheden væk fra en tilbagegående hårlinie.

Kevin Spacey Combover Frisurer

Udover at være en af ​​de mest berømte skuespillere i hans generation, sprænger Kevin Spacey også negle, som få andre gør. Han holder det køligt med en attraktiv combover frisure, der ikke rent faktisk har til hensigt at skjule sin tilbagestående hårlinie.

Lang Frisurer til Balding Mænd

På den anden side går alt sammen med en lang frisyre! Selvom dine resterende låse stadig skal vokse forholdsvis godt til denne, er vi sikker på at du kan trække den af. Vi anbefaler især ideen, hvis du har en rockstar soul.

Besætninger

Besætningen er det ideelle alternativ til balding mænd, der tror at buzz cut er ikke op i deres smug. Det er en lidt længere frisure, et aspekt der også gør det passende til professionelt slid. Du vil også ikke spilde tid med kompliceret styling.

Hugh Laurie Frisurer til Balding Mænd

Selv smuk Dr. House oplever den skaldethed, som vi alle til sidst vil. Men hvordan trukker han sig ind i at opretholde sin signaturlook? Han bekymrer sig ikke for meget om det og kammerat hans korte lås til siden.

Fransk afskårne hårklipp

Vi har talt om den franske afgrøde fra tid til anden, og vi er glade for at få det op i denne udfordrende kontekst også. For skaldede mænd kan en fransk afgrøde haircut være den perfekte løsning, endnu mere, når du dækker et ubehageligt højt pande.

Steven Seagal Frisurer til Balding Mænd

Vi er vant til at se Steven Seagal med en lang, slicked-back frisyre. Selv nu, i sine senere år, foretrækker skuespilleren at holde sine låse farvede og trukket tilbage, på trods af hans stadig mere tilbagegående hårlinie. Vi anbefaler det til fyre, der nyder en lignende stil.

Faux Hawk Haircuts

Ønsker du at give en spiky frisure en jævn edgier twist? Faux Hawk er lige hvad du har brug for! Ved at bringe begge sider af dit hår sammen til en mohawk-lignende frisure, vil du afbalancere dine skaldethedsfunktioner. Du bør tjekke det ud, uanset hvilken hårtekstur du har.

Moderne Messy Flattops

Flattop haircuts er ikke så sizzling nu som de var tilbage i dag. Ikke desto mindre er der en moderne tilpasning, der udfører vidunderligt blandt frisurer til skaldede mænd. I stedet for at bruge en stor mængde produkt og en flad linje, skal du holde den lidt hakket og rystet.

Quiff Frisurer til Balding Mænd

Vi er temmelig sikre på, at quiffen ikke vil gå ud af stil når som helst snart. Hvad angår frisurer til skaldede mænd, er det helt sikkert en ide at passe på. Du vil ikke dække noget op, men forsigtigt flytte opmærksomheden på slankheden af ​​dit hårklipp.

Kevin Costner Frisurer til Balding Mænd

Oscar-vindende skuespiller Kevin Costner ved sikkert, hvordan han accepterer sin alder med forfining. I stedet for at ty til hårklipp, der vil narre øjet ud af at observere hans skaldethed, dyrker han et modigt udseende. Hvis du er over 50, anbefaler vi varmt, at du gør det samme.

Barberet hoved med overskæg

Så du har besluttet, at du vil helt barbere dit hoved for at håndtere skaldethed. Stadig tror du, at et rent barberet ansigt ville være for meget helt. Det er du heller ikke interesseret i skæg. Hvad kan du gøre? Få en dapper overskæg!

Korte og bølgete frisurer

Hårtab behøver ikke at være en tragedie. Ben Affleck viser, hvordan du kan være en af ​​de mest smukke mænd i Hollywood, selvom du kæmper tilbage en tilbagegående hårlinie. Hans løsning? En kort og afslappet frisure til sine bølgede låse.

Careless frisurer

Vi kan ikke huske den tid, Morrissey nogensinde har omsorgsfuldt bekymret for sin tilbagegående hårlinie. Selv i 80'erne ville den berømte engelske sanger og sangskriver rocke rodet frisurer, som om der ikke var nogen morgen. Følg dragt, hvis du har en nonchalant tilgang til livet.

Low Fade Frisurer til Balding Mænd

Vi har talt alt om fade haircuts, enten midt eller højt. Ikke desto mindre er der stadig en tilgang, som vi er sikre på, at du vil nyde.

Præcist Combed Frisurer

Du kan aldrig gå galt med en pænt kæmmet frisyre. Hvis du er en af ​​de millioner, der har svært ved balding, bliver det en endnu bedre ide. Sørg for at du kæmmer dit hår, så du kan skjule alle områder, du føler, ikke supplerer din stil.

Billy Bob Thornton Frisurer til Balding Mænd

Vi har altid kigget op til Billy Bob Thornton for hans dårlige drengstil, der aldrig skuffer, uanset hans alder. Nu hvor han er ældre, tackler han sin øvre skaldet med en smart kort frisyre. Hemmeligheden er at let kamme dit hår til siderne for at skjule disse områder.

Skulderlange frisurer

Hvis du har en boheme sjæl, som du ikke er bange for at vise, skal du klippe en skulderlange frisure. Det kommer ikke engang noget, hvis du oplever balding i fronten, da hele fokus vil være på dine lange låse. Det robuste skæg hjælper også med det endelige udseende.

Gelerede frisurer

En kvart størrelse gel kan arbejde mirakler til dit hår. Vi nævnte mængden, fordi det er den vigtigste del. Brug mindre, og du vil ikke have samme virkning; brug mere og du får et stift og klæbrig aspekt til dit hår.

Flow Frisurer til Balding Mænd

Flow frisyren er passende for mænd i alle aldre, uanset om de begynder at gå igennem smerten ved skaldethed. Stress ikke hårlinjen, men skift din indsats til resten af ​​dit hår. Ideen er et must for fyre med bølgete låse.

Matthew McConaughey Frisurer til Balding Mænd

Hvis en af ​​de "sexiest mænd i live" kan trække mellemlange frisurer til skaldede mænd, så kan du også! Matthew McConaughey er en anden af ​​de celebs, der ikke bekymrer sig om hans hårlinje, iført sine bølgede tråde fejet til bagsiden.

Barberede siderne frisurer

På samme måde som underkuttere vil frisurer med barberede sider altid tilføje kanten til dit udseende. Hvis du kan vokse dit hår længe nok til at glatte det tilbage, bør du virkelig overveje at barbere siderne. Du bliver dårligt i knoglen på ingen tid!

Teksturerede hårklipp

Den sidste af vores smarte frisurer til skaldede mænd fokuserer på tekstur. Uanset om dit hår er tykt eller fint, kan du arbejde mange lag i dit hårklipp. De resulterende lag giver dig mulighed for at bringe dine låse over håret uden omhu.

Konklusion

Afslutningsvis bør du ikke gå i panik, hvis du går igennem balding. Der er et utal af frisurer til skaldede mænd, der kan hjælpe dig ud, begyndende med dem, vi præsenterede ovenfor. Uanset om du vil dække områderne eller omfavne dem med en manlig berøring, ved du nu hvordan man kommer i gang! Hvilken smart frisyre vil du vælge?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *