50 Fresh Hard Part Haircut Ideer

Klassisk, kantet og friskt alt sammen, den hårde del haircut er en af ​​de fedeste frisurer til mænd blandt toptrendende valg i år. Ud over at udtrykke forfining har den også en umiskendelig holdningstilstand, som enhver stilfuld mand vil sætte pris på. Fra at være fundamentet for en top militær haircut i 50'erne til et poleret valg i vores tider, vil den hårde del haircut absolut ikke gå ud af stil når som helst snart. Læs mere nedenfor!

Classic Hard Part Haircut

Vores første hårde frisyre er også en af ​​de mest populære, takket være sin klassiske silhuet. Det er et alsidigt valg med fordele for både yngre og ældre mænd. Det virker bedst, hvis dit hår er naturligt lige.

Bølgete Frisure

Den hårde del er et fantastisk hårklipp valg, hvis dit hår er bølget. Takket være den dynamiske tekstur vil dit hår naturligvis forår med volumen fra den definerede del. Den koniske fade hjælper også med at gøre dette udseende endnu mere mindeværdigt.

Hård del Kort frisyre

Du vil normalt finde hårde dele frisurer blandt mænd, der har låse, der er mindst en tomme eller to lange. Ikke desto mindre betyder det ikke, at det ikke ser fantastisk ud på mænd med kortere hår. Tag et kig på denne buzz cut med en hård del, for eksempel.

Curly Hard Part Frisure

De fleste af de hårde dele hårklipp du vil komme på tværs er med lige tråde. Denne frisure er dog enestående for mænd med alle hårstruktureringer. Hvis du har krøller, tøv ikke med at få det bedste ud i dem med en skarp barbert del.

Hård Del Haircut Militær

Hvis denne vintage militære frisure ikke vil gøre dig nostalgisk, ved vi ikke, hvad der vil. Til dette eksempel gik vi tilbage i tiden til de militære hårklippninger, der var populære i 1950'erne. Selv om mere end et halvt århundrede er gået siden da, er det stadig så trending som nogensinde.

Blød delhår

Vi taler alt om hårde dele hårklipp i hele vores liste, men hvad med bløde del frisurer? Ligesom navnet antyder, har denne stil en subtilere tilgang til en del. I stedet for at barbere eller på anden måde definere delen, er alt, hvad du skal gøre, kæm håret til siden for en naturlig.

Kort frisyre til tykt hår

Hvis dit hår er betydeligt tykt, ved du allerede, at det kan være en smerte at holde det længe. For mindre vedligeholdelse og mere naturlig stil overveje at holde dit hår så kort som muligt. For at krydre udseendet, gå altid en hård del.

Langt hår med hård del

Gutter, der har lange og tykke skæg, bør altid tage en lang frisyre i betragtning. Men i stedet for at holde dit hår langt rundt, vælger du en konisk fade med en hård del som glasur på kagen.

Temple Fade Hard Part Haircut

I mange barberbutikker over hele landet er hårde dele hårklipp ofte parret med tempelfader. Ikke alene er det en top frisyre til afroamerikanske mænd, der foretrækker at rocke kortere hår, men det er også et meget stilfuldt valg generelt.

Vinklet og bølget hårdt del

Hvis du har en afro, kan du tænke på at få en hård del, der supplerer hårets tekstur. Kun en mulighed er dette afrundede og vinklede design, der helt sikkert gør hovedet omvendt. Den begynder på den ene side, vikler rundt om hovedet og fortsætter derefter nedad mod din nakke.

Pompadour Hard Part Haircut

Det er nemt at se, hvorfor pompadouren har modstået tidstesten så langt tilbage som vi kan huske. Denne smukke frisure virker perfekt med en hård del, da den definerede linje accentuerer selve pumpen.

Wave Cut med skaldet fade

Du kan fortælle, at denne knivskarpe, definerede del er skabt af en ekspertbarber fra en kilometer væk. Den eksemplariske hårde del suppleres med en dyb bølgesnit og en jævn skaldet fade. Graden fra håret til skæget er også beundringsværdigt.

Flat Top Hard Part

Afroamerikanske mænd bør aldrig undervurdere kraften i den flade top. Denne frisørsalong har været stærk i årtier nu, og den er stadig så frisk som nogensinde. En hård del kan hjælpe med at understrege frisuren.

Angular Fringe Hard Part Haircut

Den kantede frynse er en ideel frisure til sport en hård del med. Selv om delen på dette billede er lidt mere diskret end andre eksempler, viser det, hvor godt det kan skitsere den strukturerede topdel af frisuren.

Dandy Hard Part Haircut

På trods af at en hård del af hårklippning typisk ville inspirere en edgy stil, bruges den ofte af mænd, der omfavner den dandy livsstil. Som du kan observere i dette eksempel, kan du have en hård del frisyre med en velplejet overskæg og skæg.

Spiky Frisure med hård del

Ikke kun er underskæringen yderst godt udført i denne frisure, men det er også den hårde top. Den øverste del er tekstureret og blødt spiket uden at være fyldt med hårprodukt. Du kan få en hård del på den ene side eller begge dele.

Taper Fade Hard Part Haircut

Den hårde del er kombineret med en konisk fade i utallige situationer. Hovedårsagen er, at de to skæringsteknikker går hånd i hånd, hvor den hårde del blander sig i konen og derefter fader. Du kan få en høj eller lav konisk fade haircut, eller du kan holde den mellemlang.

Hard Del Undercut

En kreativ måde at bære en hård del på er ikke, hvor dit hår normalt vil dele, men snarere på et uventet sted. For eksempel kan du få en underskæring og bruge din hårde del som en af ​​de linjer, der definerer formen.

Side Slicked Hard Part Haircut

Mænd vælger ofte et hårdt hår til at bære håret kæmmet eller glattet til siden. I dette skud kan du beundre en sidebladet hård frisyre, med låse, der ikke er for korte, men heller ikke for lange. Resultatet er et smagfuldt og let at vedligeholde hårklipp.

Asymmetrisk Hard Part Frisure

Du bør aldrig vige væk fra at komme ud af din komfort zone. For nogle betyder det at prøve frisurer, de aldrig har spillet før. En af disse kan være en asymmetrisk haircut, ligesom denne vinklede flad top haircut med en subtil tempelfade og skarp del.

Caesar Haircut med hård del

Vi har for nylig dækket et bredt udvalg af Caesar haircuts til alle slags fyre, men vi ønsker ikke at overse sin rolle her. En hård del går meget godt med en Caesar haircut, ved at definere den stumme linje rundt.

Klassisk hård del hårklipp

Hvis du handler om klasse, er det den hårde del af hårklippningen for dig. Silhuetten er så smagfuld som den kan få, fra den glatte side kammen til de skarpe kanter. Vi anbefaler også denne specifikke stil til mænd, der arbejder i et erhvervsmiljø.

Rebellious Hard Part Haircut

Vil du have den dårlige dreng allure på det daglige? Du behøver ikke se længere, det er det hårklipp, du har drømt om. Sørg for, at du venter lidt, indtil dit hår vokser mindst næselængde, så gå ind for underskæringen og den hårde del.

Line Up med lille hård del

Line ups er let en af ​​de mest almindelige og seje frisør haircuts til sorte mænd. Hvis du vil tilføje mere stil til din, får du en hård del. Du vil måske ikke gå helt ud med en lang del, men en kort og vinklet vil gøre underværker.

Long Bangs Frisure

Uanset om du er en teenager eller en voksen mand, vil frisurer med underbenk og lange smør altid have en charme af sig selv. Som du kan se i dette billede, er delen ikke så hård som de andre for et smidigt resultat.

Høj og tæt hård delhår

Uden tvivl er den høje og stramme en af ​​de top trending haircuts til mænd i år. For at gøre din bemærkelsesværdige, følg linjen af ​​den høje og tætte med en del. Du bør fortsætte med en hudfade for kontrast.

Diagonal hård del af håret

Din hårde del behøver ikke at gå lige ned i dit hoved. Faktisk ser mange hairstyler mere interessant ud med en unik formet hård del. For en enkel, men effektiv frisyre, se om en diagonal del er det, du leder efter.

Deep Defined Part med Curl Up

Nu er dette en af ​​de skarpeste hårde dele på vores lister, designet med kirurgisk præcision. Selv om det kan være lidt dybt for nogle mænd, garanterer vi, at det bliver en frisure, der er umulig at glemme. Vi kan også lide den krøllede op styling til panden.

Bølget hård del

For at fortsætte vores idé om kreativitet, tag lidt tid på at tænke på, hvilken form din hårde del kan tage. En bølget hård del vil helt sikkert få dig til at skille sig ud på den cooleste måde, men det vil også være en anden vinkel, der ikke er så almindeligt.

Formel hård del hårklipp

Uanset om du søger en smart frisør til din søn, eller hvis du planlægger at deltage i en formel begivenhed selv, er her den ideelle tilgang. Selvom frisure er faktisk poleret, kan den også bæres bagefter i afslappede situationer.

Kort hård del

En anden måde at bære en lille hård del på er bare ved at forkorte den. I modsætning til den anden lille del, vi talte om tidligere, er denne en razor lige. Det fuldender 360 bølger frisure på en frisk og original måde.

Crew Cut Hard Part Haircut

Hårde dele behøver ikke altid at være rocket med mellemlang eller langt hår. Faktisk ser de udroligt godt ud med korte frisurer som besætningsbesparelser også. Hvad også fanget vores opmærksomhed med dette eksempel er den glatte gradient, der leveres af faden.

Original Curly Frisure

Du vil ofte se hårde dele, hvor en del normalt ville være eller på anden måde være en del af en underskæring. Ikke desto mindre går denne krøllede frisure ud over placeringen af ​​delen. I stedet for at følge hjørnet af linjen op, begynder den tættere på midten for en slående effekt.

Medium-længde hård del hårklipp

Vil du have en frisyre, der er let at vedligeholde, men ikke for kort? Prøv denne hårde del hårklipp. Låsene er mellemlange, og den afsmalning, der følger med frisuren, har siderne og bagsiden subtilt fadet og subtilt barbert ned.

Fejet op og til siden

Ikke fuldt ud trukket til den flade slicked stil? Hverken til ideen om at gå direkte sidelæns eller opad med dine tråde? Eksperiment med denne frisure, der bringer det bedste af begge verdener sammen, med masser af dynamik.

Lightning Hard Part

Hvis du vil have din lille mand til at være det sejeste barn i blokken, skal du vise ham dette billede, og vi er sikre på, at han vil elske at få en lignende frisure. Den hårde del begynder som det normalt ville, men da det når toppen af ​​hovedet, springer det ud i et fantastisk lynbolt design.

Hård delhårning med kirurgisk linje

Ofte blander de bedste frisurer til mænd mere end en stil. For eksempel har dette hårklipp ikke kun en hård del, men også en ekstra kirurgisk linje på siden. Endnu mere, det har koniske fade detaljer, der forme hårklippet pænt.

Double Hard Part Haircut

Tale om at blande stilarter, hvad med at få ikke en, men to hårde dele? Denne frisure giver en kølig optisk illusion, samtidig med at du opretholder et slankt aspekt. Det er generelt egnet til drenge og unge mænd. Desuden fejrer templet toppe af frisyren fejlfrit.

Dobbelt diagonal hård del

Fremadrettet med konceptet med en dobbelt hård del viser dette billede en anden måde at rocke denne frisure på. Sammenlignet med vores tidligere eksempel har denne hårklipp de to hårde dele barberet diagonalt, fra midten af ​​panden.

Kæm over hårdt hår

Det var naturligvis umuligt at udfylde en liste over hårde dele hårklipp uden at tale specifikt om kam over frisurer. Du kan finde dette valg af styling med de fleste hårklippninger, der har en hård rolle, på grund af gentleman allure det kommer med.

V-formet Frisure

Det er umuligt ikke at have set et V-formet haircut nu, der fik dig til at stoppe og beundre det. Det er også en af ​​frisurerne, der ser spændende ud med en hård del. Du kan opretholde en lang top eller gå helt buzz skåret med den generelle længde af dit hår.

Mohawk Hårdt Del Haircut

Alt om den punk livsstil? Gå videre og få en mohawk med en eller flere hårde dele. I dette eksempel kan du se tre designet på den ene side af Mohawk. Ikke desto mindre kan du vælge at få en på hver side.

Slicked Back

Her er endnu en super klassisk hård del, der stadig pakker mere end nok attitude. Inspireret af rock and roll mode har denne frisyre et moderne touch gennem den ekstra koniske fade. Du vil kræve et kvalitetsprodukt til stylingen, så hold den her i detaljer.

Hård Del Haircut med farvning

Når du har valgt den bedste hårde del hårklipp til din smag, kan du udtrykke din personlighed yderligere gennem farve. Du er velkommen til at lege med alle nuancer, du kan lide, fra metalliske toner som sølv til lyse eller neonfarver.

Blunt og Choppy Frisure

Du bør aldrig begrænse dig til ideer om dit hårklipp. Hvis du vil være centrum for opmærksomhed, skal du gå imod kornet og virkelig tænke på din nye frisyre. Blanding af en stump hårlinje med en hakket top er kun et af de ideer, du kan udforske.

Jagged Hart Del Undercut

Hvis du beslutter dig for at få en underskæring, hvorfor ikke gøre det umuligt at glemme? Du kan opnå dette gennem en indviklet hård del. I stedet for at gå direkte på tværs med en kirurgisk linje, gør din skæve og afbrudt.

Faux Hawk Hard Part Haircut

Den optimale løsning til mænd, der ikke er sikre på at få en fuld mohawk, er en fauxhøg. Som navnet siger, er det en rekreation af en mohawk, det meste af tiden uden ryggen. Du kan bruge en hård del til at understrege det.

Custom Hard Part Haircut

Det der virkelig gør en god frisure skiller sig ud er dit personlige præg. Med andre ord, jo mere du sætter din fantasi i spillet, desto mere imponerende vil dit hårklipp vise sig. Gå ud over normen og tænk på cool design til din hårde del.

Highlights Frisure

I modsætning til vores sidste farveeksempel fremhæver denne en mere diskret tilgang (ordsprog beregnet). Hvis du ikke er i prangende farver, kan du altid vælge et sæt højdepunkter i blonde eller en anden naturlig skygge. Jo mere spidsbelysningen er, desto finere bliver resultaterne.

Farverige og Artsy Frisure

Vi vil gerne afslutte vores liste på en lys tone (bogstaveligt talt). Vi opfordrer altid vores læsere til at eksperimentere med deres frisurer, uanset om det er skære eller farverne. Her kan du observere lidt af begge, gennem kreativ brug af farver og trim.

Konklusion

Alt i alt er den hårde del haircut et glimrende valg til din næste aftale i barberbutikken. Der er så mange variationer af denne frisure, at du er bundet til at finde den perfekte tilpasning til din personlige stil. Arbejd med din naturlige hårtekstur for at få den ideelle form og tøv ikke med at arbejde med en berømt barber for det udseende, du ønsker. Hvad er dit bedste valg fra vores liste?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *