50 forskellige Brad Pitt frisurer

Brad Pitt er internationalt anerkendt som en af ​​de mest fremtrædende aktører i hans generation. Ud over hans ubestridelige talent på skærmen, er han også beundret af både kvinder og mænd for hans gode udseende. Den to-timers vinder af titlen "Sexiest Man Alive" er kendt for at have alle slags hårklipp, så vi valgte at se på nogle af de mest ikoniske Brad Pitt frisurer gennem årene for at inspirere dig til din.

Shaggy Brad Pitt Frisurer

En shaggy, ikke for lang, men ikke for kort hårklipp er ideel til mænd med naturligt lige hår. Længden af ​​dit knæk skal være lige op til din næse, mens resten skal trimmes ned til dine ører. Dit hår kan komme i øjnene, men i det mindste ser du køligt, mens det sker.

Brushed Up Frisurer

For et mere dapper look, lad os studere et par af Brads frisurer i de seneste år. En af hans foretrukne røde løber tæpper ser ud til at være denne ren-cut frisure. Hans låse er næsten en tomme lang på toppen og er blødt børstet opad og til siden.

Brad Pitt Short Haircut

Hvis du vil have et kortere hårklipp, som du kan bære i enhver indstilling, kan du vælge en mere afslappet tilgang. Sæt en dråbe hårprodukt på fingerspidserne og begynd at ryste gennem dit hår i den retning, du ønsker. De semi-spiky resultater er egnede til alle lejligheder.

Pompadour Frisurer

Der er ingen tvivl om, at Pitt er en stilfuld mand, både off-set og når han er i karakter. Hvis dit hår er lidt længere, kan du prøve denne pompadour-frisure, han rockede i denne optagelse. Kræm dit hår forsigtigt mod midten ved at bruge den rigtige mængde produkt.

Brad Pitt Medium Hair

At have længere hår betyder ikke, at du ikke kan prale af den naturlige elegance, som Brad altid synes at have. Du kan vokse dit hår ud til en mellemlang længde og derefter pæne det stiligt. Træk dine tråde bag dine ører og kæm det pænt på plads.

Brad Pitt Long Frisure

På den anden side kan du altid gå i fuld længde med dit hår. Hvis du blev født med tykke låse, der også har en behagelig tekstur, kan du lade dit hår vokse op til dine skuldre. Selvfølgelig kan du altid lade det vokse endnu længere, men vær opmærksom på, at det bliver sværere at vedligeholde.

Slicked Frisurer

I mange af hans bemærkelsesværdige roller spiller Brad en mandlig, imponerende og generelt attraktiv karakter med et kig, der sikkert vil stjæle hjerter. Du kan blive inspireret af den slickede tilbage frisure i dette skud for et iøjnefaldende udseende (især for damerne).

Goatee Styles

Gennem årene har Pitt aldrig været fremmed for ansigtshår. Den prestigefyldte skuespiller har altid spillet rundt med overskæg, skæg og goatees, parring dem med en smigrende frisyre. Til sin mellemlange frisure valgte han en finskåret goatee.

Undercut Brad Pitt Frisurer

For at øge den slemme drengseffekt af dit udseende, skal du altid tænke på en underskæring. Selvom voksen dit hår ud efterpå vil vise sig at være vanskelig, vil dit udseende virkelig være imponerende, når du sporter en underskæring. Vi anbefaler at lade en længere top til dette hårklipp.

Lagdelt frisurer

Mens den specifikke frisyre i dette billede måske nu er lidt forældet, tjener det som et glimrende eksempel på, hvordan lag kan påvirke dit udseende. Hvis du sigter mod en dynamisk og struktureret frisure, skal du overveje at tilføje korte og hakket lag i hele dit hår.

Quiff Brad Pitt Frisurer

I de sidste par år har quiffen været tårnhøje over alle andre hårtendenser for mænd. Det er en behagelig, smagfuld og forholdsvis lav vedligeholdelse frisure, der skræddersy til alle situationer. Uanset om du forbereder dig på en vigtig begivenhed eller bare gør dig klar til kontoret, kan du regne med quiffen.

Long Top Short Sides

En af hovedbestanddelene til en elskværdig frisure er silhuetten. Med andre ord skal du være opmærksom på den overordnede form, du giver dit hår for at få udseendet. Når du er i tvivl, skal du vælge en frisyre, der har korte sider og en længere top.

Fræk Curl Frisurer

Selv om denne frisure kommer temmelig tæt på pompadouren, har den en accentueret krølle foran. Vi mener, at det er et vidunderligt udseende, hvis du resonerer med stilen i 50'erne og 60'erne, men også hvis du vil holde dig ud af de trends, der har gjort et stort comeback i år.

Messy Brad Pitt Frisurer

En mand vil straks blive uimodståelig, hvis det ser ud som om hans stil er naturlig og ubesværet. For at øge tillidsfaktoren i dit udseende, skal du aldrig vige væk fra en rodet frisyre. Du vil blive overrasket over at se, hvor statisk udfaldet kan være.

Karm over Brad Pitt Frisurer

En ordentlig kam over frisuren vil næsten altid opfattes som et tegn på forfining. Du kan udtrykke din gode smag i pleje ved at skille dit hår til siden. Comb hver side på plads og sørg for at tilføje noget produkt for at opretholde frisuren hele dagen.

Mohawk Frisurer

Alternativt kan du vise din dristige side med en mohawk frisure. Selvom du højst sandsynligt ikke vil vælge en klassisk punk mohawk, kan du blive inspireret til at barbere dine sider og lade dit hår længere på toppen og i bagområdet.

Brad Pitt Frisurer med Bangs

Tilbage i slutningen af ​​90'erne kunne Brad ofte findes rockende frisurer med pandehår. Selvom han aldrig valgte en fuld skålafskæring, fulgte hans muligheder normalt hovedformen, men med sparsomme smæk. For at tilpasse dit udseende til dagens tendenser, del dit hår og fej dit smal til siden.

Chin Length Hairstyles With Stubble

Det er nemt at se, hvorfor denne hageslange frisure er blevet et af Pitts mest genkendelige udseende i det seneste årti. Frisuren ser fantastisk ud med stubbe eller et meget kort skæg, forudsat at det er rent trimmet hele vejen rundt. Du kan også kaste nogle højdepunkter til et sommer udseende.

Spiky Brad Pitt Frisurer

Det er ubestrideligt, at Fight Club vil gå ned i historien som en af ​​de mest ikoniske film i vores tid. Karakteren af ​​Brad Pitt er en af ​​grundene til, herunder hans uforglemmelige stil. Hvis du er en oprør uden grund, skal du overveje at genskabe den spiky Tyler Durden frisure.

Faux Hawks

Hvis du vil tilføje noget kant til dit udseende uden at gå over toppen, er faux hawk altid en smart måde at gøre det på. Du behøver ikke at holde front-to-back tilgangen til den traditionelle mohawk. Bare barber siderne og stil toppen mod midten.

Tykke Beards

Vi må indrømme at skæg er et smigrende valg for mange mænd. Selvom det afhænger af bærerens personlighed, hårtekst og ansigtsegenskaber, er vi enige om, at et tykt og fuldt skæg er en smigrende mulighed for mange. Vi anbefaler dog at holde det velplejede, uanset længden.

Hestehale Brad Pitt Frisurer

Gutter, der ofte dyrker længere hår, ved, hvordan irriterende de løse tråde kan få. Hvis du er træt af, at dit hår kommer i dit ansigt, eller hvis du bare ønsker at lege med forskellige måder at stylere det på, skal du prøve at binde det hele i en lav hestehale, der hviler bag på halsen.

Mørke Brad Pitt Frisurer

Vi er vant til at se Brad med lyse lås, men vi vil også fange ham med mørkere til lejlighedsvise roller. Begyndende fra dette aspekt vil vi gerne påpege, at enhver mand kan skifte deres naturlige blonde til jet sort hår fra tid til anden.

Highlights frisurer

Som et alternativ kan du eksperimentere med nogle friske højdepunkter. Tilgængelig i en bred vifte af farver, højdepunkter kan bruges til at opdatere dit udseende uden at farve dit hår helt. Kobber, karamel eller lys blonde er nogle af de mest populære muligheder.

Hakkete frisurer

Du ved allerede nu, at lag kan påvirke næsten enhver haircut på en positiv måde. Tag denne ide til næste niveau ved at gøre dine lag hakket, ujævnt og rodet. Du vil kunne style dit hår med langt mere lethed, ud over andre æstetiske fordele.

Mand Bun Brad Pitt Frisurer

Her er en anden inspirerende ide til vores fyre med længere hår. Mens du altid kan nøjes med den lave hestehale stil, kan du også holde trit med tendensen ved at bruge en mandbunke. Selvom det var genstand for let kontrovers i de sidste par år, er vi helhjertet enige om, at det er praktisk og stilfuldt.

Svejret tilbage Brad Pitt Frisurer

Vi er bekendt med den slicked back frisyre, men hvad med et hærdet alternativ? Hvis du ikke vil have dit hår til at komme på tværs som over-stylet eller fedtet, kan du tone ned dit udseende med en afslappet, svejset frisyre.

Klassiske frisurer

Du kan fortælle fra en kilometer væk, at Brad Pitt er en mand med klassen. Fra den måde, han holder sig på, som han klæder, taler og stilker sit hår, giver han altid en poleret mands stemning. Prøv styling dit hår til siden og forsigtigt baglæns for et lignende udseende.

Careless frisurer

Klassen vi talte om udvides endda til Brads uforsigtige udseende. På trods af at holdningen spiller den mest betydningsfulde rolle, når man kommer ud som nonchalant, handler det også om, hvordan du styler dit hår. Prøv ikke at give det for megen tanke og lad det falde naturligt.

Buzz Cut Brad Pitt Frisurer

Det kan ikke være et af de hårklippninger, som vi typisk forbinder Brad med, men vi ønskede at medtage det på vores liste som inspiration for mænd, der foretrækker militære nedskæringer. Buzz cut har eksisteret i årevis, men det vil aldrig gå ud af stil. Tænk på denne mulighed, hvis du vil have en frisure, der kræver minimum vedligeholdelse.

Side Bangs

Her er endnu et eksempel for mænd, der overvejer bang som en del af deres nye frisyre. I modsætning til den første, vi præsenterede, hvor panden var bare en detalje, er hovedfokuset på den fulde sidekant.

Bleget Brad Pitt Frisurer

90'ers trends er tilbage som aldrig før, fra tøj til frisurer. Det betyder, at du nemt kan sporte en bleget frisure i disse dage og være moderigtigt. Ikke desto mindre være opmærksom på den potentielle skade, som blegning kan bringe til dit hår.

Lange tilbage frisurer

Vi ville ikke gå så langt som at kalde denne frisure en muldet, men vi er enige om at det skiller sig ud gennem en længere tilbage end andre. Hvis du beslutter dig for dette hårklipp, skal du sørge for at få nok lag i, så du ikke kæmper med vedligeholdelse i det lange løb.

Bløde Brad Pitt Frisurer

Hvis dit hår har en naturligt silkeagtig tekstur, bør du ikke være bange for at vise det. Uanset om du har fint hår eller det har tendens til at skinne, tænk på at holde det lidt længere rundt. Du kan også få udseendet ved at lægge mere tid og kræfter på langsigtet hårpleje.

Gelerede frisurer

Mænd, der dyrker noget længere end et militært hårklipp, vil sandsynligvis have noget hårprodukt i deres badeværelse hele tiden. Uanset om du har gel eller voks, skal du ikke undgå at bruge den til at style dit hår. Nøglen er i den mængde du bruger: ikke for meget, ikke for lidt.

Front Highlights

Højdepunkter skal ikke altid fordeles jævnt i hele dit hår. Faktisk anbefaler vi, at du tager lidt tid at tale med din stylist for at finde den bedste fremhævende tilgang til at komplementere dine funktioner. Hvis du vil understrege dine øjne, overveje striber i fronten.

Tekstureret Brad Pitt Frisurer

Kan du se hvorfor du aldrig kan gå galt med en lagdelt frisure? Korrekt lag vil ofte fremhæve det teksturerede aspekt af dit hår og fuldende dit overordnede udseende. Det er en enkel, men effektiv detaljer for frisurer af alle længder.

Ivy League Brad Pitt Frisurer

Du kan ikke blive klassiskere end en Ivy League haircut. Det er en suave frisyre med forskellige tilpasninger, der imødekommer næsten enhver personlighed, hårtekstur eller tykkelse. Ud over at se fint ud, er en Ivy League-snit også signifikant nem at vedligeholde og stil.

Surfer Frisurer

Uanset om du er en yngre mand eller du bare er glad i den dårlige dreng, kan en surfer frisure være lige, hvad du har brug for. Faktisk har den længere hår, der kan være en smerte at passe på, men du vil virkelig øge din kølige faktor.

Short Angular Fringe Brad Pitt Frisurer

Mens den kantede kant er normalt forbundet med længere bang, kan du også tilpasse denne frisure til kortere hår. Dette indebærer at tage den forreste del af dit hår, hvor dit smil ville være faldet og styling det sidelæns og opad.

Grunge Frisurer

Lad os være ærlige; når Brad vises med længere og blonder hår, lighed med Nirvana tidligere mand er uhyggelig. Den sene Cobain forbliver et ikon for sin genre, hvilket resulterer i, at denne type frisyre er præcis, hvad grunge elskere har brug for.

Side Spiked Brad Pitt Frisurer

Tegnet til ideen om spiky frisurer, men vil ikke risikere at ligne en pindsvin? Alle vittigheder til side, der er moderne måder, du kan bære spiky hår på, der ikke får dig til at virke ud af sted. Bare blødt dit hår til siden, og du er god at gå.

Tilfældige Bangs

Vi kunne næsten kalde pungene i denne frisyre "tilfældigt", for den måde de kommer på tværs af. Et kig omfavnet af den unge Leonardo DiCaprio og andre i deres generation, den tilfældige smuk frisure har længere hår og løse tråde i fronten.

Crew Cut Brad Pitt Frisurer

For en let, men smagfuld frisure, overvej crew cut. Det er det lidt længere alternativ til buzz cut, mens den stadig er tilbage i kategorien kort frisurer. Vi opfordrer mænd med travle tidsplaner til at holde denne ide på deres shortlist.

Boyish Frisurer

Uanset om du er teenager eller bare føler for evigt ung, er en drengagtig frisure altid en mulighed for at huske på. Du bør ikke lægge for meget tankegang i dette hårklipp, da det er uforsigtigt, er en af ​​måderne at mestre det på. Hold dit hår ret kort og vride det.

Hipster Frisurer

Lidt vidste Pitt, at et af skuddene fra hans tidlige 20'ere præcist ville repræsentere den moderne hipster. Selv om brillerne har et bemærkelsesværdigt bidrag til udseendet, er det lange og sidebestandige hår et pålideligt fundament.

Lang og snoet Brad Pitt Frisurer

Her kan vi se en af ​​de nærmeste repræsentationer af dreadlocks uden faktisk at få dem. Selv om Pitt bar denne frisyre til en bestemt fotografering, tror vi det kan inspirere mænd, der overvejer ideen om at få dreads.

Bølget Brad Pitt Frisurer

Hvis du blev født med bølget hår, og du har tendens til at have en ukonventionel stil, lad det vokse længere. Den skulderlange frisyre, som Pitt havde i Troy, tjener som det perfekte eksempel på, hvordan fantastiske lange og bølgete tråde kan se ud.

Haircuts til tykt hår

Vi indser ofte, at hvis tykt hår kan være en forbandelse lige så meget som det er en velsignelse. Gutter, der kan lide kortere hår, kan få klippet fra dette billede til et passende hverdagsliv. Selv om der ikke er noget spektakulært om det, vil frisure ikke komme i vejen.

Rebellious Frisurer

Vi konkluderer ved at gå tilbage til Brads oprørske ungdom. Det kan ikke være godt for mænd, der arbejder i virksomheder eller drenge, der står over for strenge regler i skolen, men det er en fængslende frisure for den evigt unge og rastløse. Begræns ikke dig selv, når det kommer til selvudtryk.

Konklusion

Afslutningsvis er det et smart træk for nogen at studere Brad Pitt frisurer før de ændrer deres udseende. Den elskede skuespiller har eksperimenteret med så mange haircuts i sin karriere, at vi er sikre på at du vil finde en til at supplere din stil. Vil du gå til en kort eller lang hårklipp inspireret af Brad Pitt? Lad os tale om dine favoritter nedenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *