50 Flow Frisure Idéer til mænd

I dag er næsten alle stileksperter og mænds modeblade enige om, at flowstroppen er årets trend. Fra hockey eller baseball spillere til rødt tæppe berømtheder, ser det ud til, at alle fyre har dræbt pænt skårne frisurer til det afslappede flydende look. Du kan prøve frisuren til din næste hårbestilling, ved hjælp af et eksempel fra vores udvalg nedenfor.

Layered Flow Frisure

Trækning af en flow frisyre er en brise, hvis du har en lagdelt haircut. Så længe dit hår er korrekt lagdelt, skal dine låse strømme på plads uden problemer. Det hjælper også, hvis dit hår er i det mindste lidt bølget.

Skulderlængde Flow Cut

Harry Styles er nemt et af de bedste eksempler på, hvad der strømmer hår skal se ud. Uanset hvad hårklipp han har, synes 1D-stjernen altid at have fejlfri låse, der strømmer rundt om ham. Her kan du se, hvad hans skulderlængdeflow skæres ud.

Short Flow Haircut

I modsætning til hvad nogle måske tror, ​​behøver du ikke mellemlang eller langt hår til en flow frisyre. Faktisk kan du starte selv når dit hår er kortskåret. Det er alt i den teknik, som din frisør bruger til at lagre dit hår.

Bro Flow for mænd med tilbagekaldt Hairlines

Keanu Reeves har rocket brofløjen, før det nogensinde var en trend at begynde med. For så vidt tilbage som vi kan huske, har den usædvanlige skuespiller været iført mellemlangt, flydende hår. Det viser at du kan slå en tilbagegående hårlinie med stil.

Hockey Frisure

Flow frisyren er ofte forbundet med specifikke sportsgrene og den måde atleter bruger deres hår på. Hvad de fleste af os ved som "hockey haircut" er det perfekte eksempel. Kun en spiller, der er kendt for deres signatur frisure, er Nicklas Bäckström fra Washington Capitals.

Flow Haircut Baseball Style

Udover hockey stjerner er også baseballspillere kendt for at adorning flowing lås. Brandon Crawford er bestemt et eksempel at følge. San Francisco Giants-spilleren foretrækker rodet frisurer i mellemlang længde.

Long Bangs Frisure

Dit hår behøver ikke at blive skåret jævnt for at du skal have en flow frisyre. Faktisk kan du vælge at fokusere på et bestemt område af dit hår for at få flow effekten. For eksempel kan du få dit hår normalt skåret rundt og lade dit knæk længere.

Nape-længde Frisure

Hvis du er på udkig efter balance i dit flow haircut, foreslår vi at du prøver frisuren på billedet ovenfor. Håret når næsten nakken, med lige nok lægning på spidserne for at give den en behagelig overordnet silhuet.

Bollywood Flow Frisure

Vi kan alle enige om, at Bollywood-aktører har nogle af de mest stilfulde hårklipp i branchen. Kendt for deres lange og mørke flydende hår, er berømtheder som John Abraham en af ​​grundene til, at denne frisure er blevet et af de varmeste af året.

Ren Cut Frisure

Selvom de fleste flow haircuts er baseret på rodet styling, nogle har en ren cut allure til dem. Vi anbefaler, at du går efter denne fremgangsmåde, hvis du plejer at være opmærksom på plejevaner. Par den flydende frisure med et godt beskåret skæg.

Textured Flow Frisure

Milo Ventimiglia er endnu en berømthed, der har været rocking flow frisurer siden for evigt. Selv da han var ung, som i dette billede, ville han uforsigtigt stilte sit hår som om det var en no-brainer. Brug hans tidligere eller nuværende haircuts som flow frisyre inspiration.

Flow Cut med tykt hår

Når det kommer til at have tykt hår, har du altid din retfærdige andel af op- og nedture. Hvis dine tykke låse har en børstelignende tekstur til dem, kan du have en vanskelig tid at trække et flow haircut. Men hvis dit tykke hår har tendens til at vokse på en flydende måde, gå for det.

Fejet tilbage frisure

Når du har din strømning hårklipp på plads, er det helt op til dig at vælge dine styling præferencer. En af de nemmeste og mest effektive måder at style mellemlangt hår på er at simpelthen børste det baglæns. Visst, et par tråde vil falde her og der, men det er en del af frisureens charme.

Flow Frisure med overskæg og skæg

Skuespiller Dev Patel gik fra at spile strålende roller i film som den prisbelønnede Slumdog Millionaire til at modtage rekvisitter fra branchestilspecialister. I dag bærer han normalt håret om haklængde, med lag rundt omkring.

Starter Flow Cut

Så du har besluttet dig for at gå med en flow frisyre, men dit hår er for øjeblikket på den korte side. Hvad kan du gøre for at få det til at vokse i alle rette vinkler? Det er lige så nemt som at få den korrekte startflowskæring, ved hjælp af en dygtig stylist.

Hipster Frisure

Hater dem eller elsker dem, hipsters har nogle af de fineste udseende frisurer vi har set i årevis. Du kan give dit flow frisyre en hipster vibe til det ved at skære det kortere på siderne og i ryggen og forlader dit hår længere på toppen.

Medium Blonde Flow Frisure

En anden atlet, der har et stærkt hårspil foregår, er Noah Syndergaard. Mets baseball player rocker sit naturligt lyse hår med et mellemlangt hårklipp. Takket være sin baseball cap vil hans låse ikke komme i vejen, mens han er på banen.

Bølgetapet Fade Haircut

Hvis du er ind i ideen om en flow frisyre, bør du vide, at du kan blande det med forskellige former for hårklipp. For eksempel kan du forlade den flydende del øverst og følge op med en konisk fade for bunden af ​​dit hår.

Afro Flow Frisure

Flow frisurer er ikke kun for fine hår teksturer. Faktisk ser afro-teksturerede flow frisurer nogle gange ud endnu bedre end deres blødere modstykker. Hvis du har denne naturlige tekstur, kan du lade dit hår vokse længere og trimme kanterne for at få den form, du ønsker.

Business Flow Cut

Med flow frisurer kan du nemt blande forretning og fornøjelse. Ikke alle virksomheder vil tillade deres medarbejdere at have langt hår på kontoret, men de kan ikke forbyde en velskåret mellemlang frisyre, der udtrykker en forretningsmæssig holdning.

Combed Back Curls

En af de mest oprørske skuespillere i filmindustrien tjener også som et af de største eksempler på berømtheder flow frisurer. Tro mod hans personlighed bærer Shia Labeouf sine løse krøller kæmmet tilbage, komplet med skæg og overskæg.

Lax Bro Cut

Bradley Copper så definitivt strømmen frisyre tendens kommer en lang vej tilbage. Lige fra sin stigning til berømmelse er A-list skuespilleren næsten udelukkende set med en flydende frisure, med hans bølget hår forsigtigt børstet bagud.

Flow Frisure med farvede tips

Hvad hvis du vil have din frisyre til at være endnu mere flydende eller i det mindste synes som den? Du kan bruge farve som et værktøj til at fremhæve strømmen af ​​dit hår. Alt du skal gøre er at farve dine tip et par toner lettere end din base farve for en fantastisk effekt.

K-pop Frisyre

I Sydkorea dominerer k-pop næsten enhver industri, fra underholdning til skønhed og pleje. Næsten alle de mandlige stjerner bærer midterste bølgete frisurer, normalt med gardinhals. Bliv inspireret af deres trends for dit flow haircut.

Ombre Frisure

På samme måde som farvede tip arbejde, understreger ombres for mænd det flydende aspekt af frisure. Hvis du ikke vil have din til at komme over som for prangende, kan du vælge en jordton til din ombre. På den anden side kan du også flaunt en elektrisk farve, som Joe Jonas i dette billede.

Bro Flow Haircut med Lowlights

For at fortsætte vores liste over celebrity flow frisurer, har vi nået den multifaceted Jared Leto. Gennem sin ekstraordinære karriere inden for film og musik har Leto aldrig været bange for at vise sin oprørskarakter gennem sit udseende. Du kan bruge hans flow haircut med lowlights som inspiration.

Flow Frisure med tykke skæg

Nogle mænd er mest smigret ved at tilføje kontrast til deres udseende. Med andre ord kan du prøve en flow frisyre og modvirke den med et tykt skæg. På denne måde vil du ikke kun afbalancere dit billede, men du får også en mere jævne kontakt.

Super Styled Flow Cut

Du kan altid regne med italienske celebs for at fremvise fejlfri stil. Tag den berømte fashion blogger Mariano Di Vaio, for eksempel. I denne billedkunst stenker han et stærkt stylet flow haircut, der ville gøre enhver mand misundelig.

Man Bun Flow Hair

Hvis du vælger at holde dit hår langt og flyder, er der ikke nogen begrænsninger for de typer frisurer, du kan leve med. Et konstant trending valg ville være manden bolle, især da du faktisk kan trække det af uden at se ud som en hane.

Meget Lang Flow Frisure

På denne note må mænd med langt langt hår ikke engang kæmpe med styling det, hvis de ikke er i humør. Hvis dit hår overgår dine skuldre, kan du afslappet forlade det og se fantastisk ud, når du smider det til den ene side eller den anden.

Flow Haircut med barberet side

Barberede sider har været blandt de bedste grooming trends for mænd i mange år nu. De er en enkel, men effektiv måde at få den dårlige dreng til at se, især hvis toppen er længere. Forbedre din flow frisyre ved at tage denne hårklipp i betragtning.

Rock and Roll Flow Frisyre Mand

Alex Turner af rock band Arctic Monkeys synes ofte, at han blev født i det forkerte årti. Musikeren har synligt rock og roll i hans blodårer, et aspekt, som øjeblikkeligt kan mærkes gennem hans billede. Han negler fedteren frisure som få andre i disse dage.

Quiff Frisure

Der er ikke mange populære frisurer derude, der kan slå quiffens alsidighed, æstetik og praktiske kvaliteter. Den opad og sidebevægte frisyre virker meget godt for mænd, der ønsker at få en kortflydende frisyre.

Farverig Flow Frisure

Vil du sætte mere personlighed ind i din frisure? Udforsk levende farver for at få det bedste ud i dine flydende låse. Du kan vælge hvilken farve dit hjerte ønsker - fra naturlige nuancer som kobber eller blonde til atypiske toner som grøn eller blå.

Flydende Pompadour

Den gode olpomp er en af ​​de få frisurer, der har modstå testen af ​​tid gennem årtierne. I mere end et halvt århundrede har pompadouren rocket diagrammerne for både mænds og kvinders frisurer.

Teen Rebel Frisure

Vi er helt sikre på, at alle forventede Johnny Depp at være en oprør selv fra hans teenageår. Heldigvis viser ældre fotos af den usædvanlige skuespiller, at han havde skulderlængde flydende hår til at supplere sin teenagers rebel personlighed.

Casual Cool Flow Frisure

For at komme tilbage til nutiden er her en kunstner, der har smeltet fansens hjerter over hele verden gennem hans talent og udseende. Brendon Urie, panikens frontman! På The Disco, har været en hæfteklammer af flow frisuren siden begyndelsen af ​​bandet.

Flow Frisure med barberede linjer

Du kan altid krydre en klassisk flow frisyre med haircutting detaljer. Asymmetri er et godt valg, men du kan tage dit udseende til det næste niveau med barberede linjedesigner. Uanset om du får en hård del, kirurgisk linje eller begge dele, vil du se udestående.

Surfer Frisure

Ægte surfere er ikke så optaget af deres udseende, som de er med vandsporten. Det er et af de aspekter, der gør deres signatur frisure så uimodståelig at begynde med. De fokuserer ikke på at få en flow frisyre; de ejer det bare.

Tousled Flow Frisure

Hvis du har lige og silkeagtig hår, være forberedt på at køre dine hænder igennem det meget med en flow frisyre. På grund af teksturerne i dine midterlange låse er det umuligt for dem at blive på plads uden noget hårprodukt. Men hej, løse tråde over panden er meget attraktive.

Grunge Frisure med Flow Hair

Uanset om du er en stor fan af subgenre populariseret af Nirvana eller du normalt er uforsigtig med dit udseende, er en grunge flow frisyre ideel til dig. Du kan lade dit hår vokse op til dine skuldre (eller endnu længere) og bare lade det være som det er.

Top Knot Flow Frisure

Et stylingsalternativ til mandens bolle er den øverste knude, især hvis du har langt tykt og flydende hår. Frisuren følger den metode, der anvendes af samurais til at binde deres hår op, hvilket også er en af ​​grundene til, at det kaldes Samurai Bun.

Skaterhår

Vi har talt alt om pro skater Curren Caples i vores skatere frisurer artikel, men hans flow frisurer fortjener en plet på denne liste også. Han vises normalt ved begivenheder med mellemlangt hår, uanset om han rammer hans ansigt eller ned til ryggen af ​​halsen.

Flow Frisure med Undercut

Hvis du føler, at der mangler noget for at gøre din flydende frisyre mindeværdig, bør du dykke ind i underbudsideer. Uanset om det er afbrudt eller fadet, kan en underskæring forme din overordnede frisyre og give det et godt løft i holdningen.

Half Up Frisure

Forudsat at dit hår er mindst nakke-længde, kan du eksperimentere med alle former for flydende frisurer bortset fra traditionelle. Udover at indpakke dine låse i en mandbunke, kan du også vælge at lette dem halvt op halvt ned.

Bowl Cut Frisure

Uanset om du kan lide det eller ej, har skålskåret lavet en sindssyg comeback i år. Men det er vigtigt at vide, at det har en lidt anderledes silhuet, komplet med en underskæring for at forme frisuren pænt.

Shaggy Flow Frisure

Flow frisurer og shaggy frisurer er næsten synonymt, men den største forskel er i det hakket hårklipp, der ligger i udgangspunktet for udseendet. Hvis du ønsker at få dine shaggy vibes på, skal du sørge for, at dit hår er skåret i tunge lag.

Flow Frisure med Faux Hawk

Faux hawks ses normalt som korte frisurer, der efterligner en mohawk. Ikke desto mindre kan de også gøre det samme arbejde med længere hår, især hvis du vil have det til at blive en flow frisyre. I grund og grund er du nødt til at få en underskæring i en U-form for at mestre udseendet.

Urokkeligt hår

Du kan sikkert fortælle nu, at mangel på omsorg er afgørende for en kølig strømning frisyre. Alt, hvad vi vil gøre, er at støtte ideen med endnu et eksempel på awesomely rodet, nonchalantly stylet, flydende hår, som ikke stole på en bestemt struktur.

Vinklet Flow Haircut

Justin Bieber har gået fra at være en sød preteen med en emo-lignende haircut til en fuldt tatoveret dårlige dreng med drillede frisurer. Hvad vi synes om sit udseende på billedet ovenfor er, at hans flydende hår er skåret i en lille vinkel og gradvist bliver kortere mod bagsiden.

Konklusion

Sammenfattende kan en flow frisyre bare være den tiltrængne ændring i billedet, du har tænkt på i år. Det har alle de kvaliteter, du kunne have brug for fra et hårklipp - uforsigtigt, uforsigtigt og forlængende. I betragtning af at flowstrømmen for nylig er blevet identificeret som en egen trend, anbefaler vi at tage et af billederne over med dig, når du går til din frisør.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *