50 fantastiske korte frisurer til mænd

Korte frisurer til mænd henviser til enhver hårklipp med en lille længde. Det kan variere fra over ørerne til nær hagen, også toppen blandes normalt med siderne. Hvis en mands hår når hagen, kan det ikke betragtes som kort. Forskellige stilarter af kort hår omfatter fade koniske underskår, slicked tilbage, side del, børstet op, kort ryg og sider osv.

Bølgete korte frisurer til mænd

Fra tid til anden foretrækker mænd at vedtage en løs stil, når det kommer til at arrangere deres hår. Den bølgede kort hårklipp giver bevægelse og det kræver minimal til ingen styling produkter.

Langhår Undercut Frisure

Denne hårklipp har det hele - mellemlangt hår på toppen, en tynd barberet del og sider der slutter i et præpareret skæg.

Afro Curly blekne korte frisurer til mænd

Udover det der gør en Afro mand skiller sig ud på grund af bemærkelsesværdige træk, er der også den perfekte haircut. Med fadede korte sider og en krøllet top får du harmoni fra top til bund.

Kort frisyre med høj fade

For mænd, der ejer robuste former, er den eneste måde at opnå det passende udseende på at vælge en meget kort hårklipp med høj fade ledsaget af et fuldvokst skæg.

Fade Taper Undercut

Denne frisure består af tæt på hudfade sider med en meget kort ryg, der er koniske opad. Det er let at opnå og lettere at vedligeholde.

Slicked Back Frisure

Den slicked tilbage frisure er børstet op fra forsiden til bagsiden af ​​hovedet og er stylet ved hjælp af hårgelé eller creme. Det smelter godt sammen med sider forbundet med skæget.

Ivy League Frisure

Den Ivy League frisure er lavet af sider og ryg, der er skåret kort og koniske over toppen af ​​håret. Så bliver det længere og fyldt mod kronen og fronten, hvilket gør det lettere at blive arrangeret med stylingprodukter.

Korte sider med kam over

En meget almindelig haircut mødt i de korte frisurer til mænds sektor er de korte sider med kam over. Det er nemt at vedligeholde, det passer til ethvert ansigt og enhver stil.

Spikes Short Hairstyles for Men

Denne frisure er let at opnå, og du kan bære den på forskellige måder. Spikesne opnås ved at anvende voks eller hårgel, mens du løber hånden igennem den.

Høj og stram frisyre

Den høje og tætte frisyre kræver barberede sider og tilbage, hvilket efterlader kort hår på kronen, som du kan kamme over for at afbalancere hårklippet.

Cool Blonde Frisure

Enhver frisure kan se godt ud på dig, men at have blondt hår ville gøre det endnu køligere. Med korte graduerede sider og en bølget top er det en bemærkelsesværdig stil, der vil gøre opmærksom på dig.

Butch Cut Frisure

Denne frisure består af at få dit hår skåret på omkring 1 / inch med en clipper og derefter bruge det til at justere håret i samme længde.

Side del Frisyre

Side del refererer til opdeling af håret. Det er den naturlige opdeling af håret, men nogle gange hjælpes håret ved at barbere siderne helt i nærheden af ​​toppen.

Short Taper Frisure

Den korte koniske frisyre er velegnet til et firkantet ansigt, og sidene balancerer det bølgede glatte ryghår arrangeret på en naturlig måde, hvilket giver dig et friskt, men seriøst udseende.

Caesar Cut Frisure

Den Caesar cut frisure er skabt med håret på toppen af ​​hovedet eller kronen arrangeret i lag, mens ryggen og siderne er koniske. Short bangs kæmes også fremad.

Side del Pompadour

Dette er et moderne alternativ til den sædvanlige børstede pompadour. På denne stil er pomade påført håret, adskilt på den ene side og stylet ved at kæmme det over til siderne.

Mid Length Messy Frisure

Den mellemlange rodet frisure kombinerer to modsatte teknikker. Med buzzed sider lavet med hårklipperen hele vejen til kronen på hovedet, skæres toppen på en rodet måde, så den kan arrangeres som ønsket.

Faux Hawk Frisure

Faux Hawk opnås ved at skære håret, men ikke for kort. Sidene og bagsiden er skåret i samme størrelse, mens kronen har en længere længde til styling.

Kort hårklipp til tyndt hår

Denne korte haircut til tyndt hår er akavet moderigtigt, fordi du har samme længde på dine sider som du har på toppen, hvilket giver dig lidt eller en eave på bagsiden.

Natural Wavy Frisure

At have bølget hår gør dig undtaget fra havet af valg vedrørende din stil. Du kan efterlade det som det er med kun få tilpasninger på kanterne.

Kort barberet side frisyre

Den korte barberede side frisyre er et stort valg i sommersæsonen. Det giver dig balancen mellem den kølige hals og en smule længde på toppen for at arbejde med.

Kort barberet side lang top frisyre

Som det ses, er de korte barberede sider med lang top frisyre meget almindelig, især fordi det er let at tage sig af, og det giver også et frisk og elegant udseende.

Dark Faded Frisure

Den mørke fadede frisure passer meget godt med et fuldvokst skæg. Top og sider blend perfekt giver falsk illusion.

Stilfuld Pompadour Frisure

At have en klassisk pompadour stil ledsaget af et skæg med et overskæg kommer til at gøre dig til at se endnu mere klassisk ud. Hold det pænt med stylingprodukter.

Kort ryg og sider frisure

Denne frisure er bedst til alle ansigtsformer. Sidene og bagsiden er skåret og barberet og efterlader en længere krone til styling. For at balancere frisuren bedre, vil et fuldt skæg eller overskæg gøre det.

Brushed Up Frisure

For denne særlige frisure anbefales det at anvende gel eller pomade for at holde udseendet længere, når du børster håret op. Sædvanligvis er siderne buzzed.

Short Comb over Frisure

En kort kam over frisure vil aldrig forlade dig. Tilgængelig og egnet til alle med let vedligeholdelsesbesvær, det bringer det bedste ud i dig, og det er meget trendy.

Natural Short Curly Frisure

I det lange løb er alt, hvad du vil opnå, et naturligt kig på at fortsætte i din hverdag uden at lægge for meget indsats i det. I dette tilfælde vinder krøllet hår igen. Tilføj korte sider, og det er det.

Taper Cut Frisure

Dette er en klassisk kort frisure til mænd. Det er skåret kort på siderne og bagsiden, og det bliver kortere nedad. Det har endda blandet hele hovedet.

Layered Cut Frisure

Den lagdelt cut frisure giver dig en chunky og rodet udseende. Du kan style dit hår på forskellige måder med buzzed sider og lille længde på toppen.

Short Quiff Frisure

Den korte quiff frisure blev nummer et valg for forretningsmænd. Aldrig forældet, kammen over toppen gør forskellen mellem afslappet og kontor.

Barberet sider med krøllet Top Frisure

Få dine sider barberet og tilføj en krøllet top til det, det vil helt sikkert skabe den dårlige dreng udseende, der voksede op i emhætten af ​​god smag.

Older Short Messy Frisure

Vokser gamle i stil kræver et åbent sind og et sæt valg, der skal laves i hårklippningsområdet. Afhængigt af dit daglige liv kan du vedtage et naturligt udseende, der nemt kan skiftes til vildt med de rigtige produkter.

Textured Cut Frisure

Denne frisure opnås ved at skære siderne korte, mens toppen er punktskåret med saks eller barbermaskine for at skabe tekstur.

Short Side Part Frisure

Den korte side del frisyre matcher formen på dit hoved. Tilføj et skæg til din stil for at skabe en lige stor andel mellem toppen af ​​dit hoved og bunden af ​​dit ansigt.

Blunt Cut Frisure

Frisuren er barberet på siderne, og kronen er længere. Det passer til mænd med tynde hårtyper, fordi du nemt kan arrangere det.

Kort Pompadour Frisure

I sidste ende, hvis du er i trender med de nyeste tatoveringsdesign, er din frisure lige så vigtig. I de korte frisurer til mænd kategori har vi den korte pompadour haircut.

Kort frisyre med volumen på toppen

Hvis du har en stærk personlighed og en god smag i business outfits, er dette hårklippet for dig. Med volumen på toppen og samme længde buzzed sider, der forbinder med skæget, får du det perfekte udseende.

Slicked Back Undercut Frisure

Denne snit har gemt sider, der er forbundet til skæg og ryg, mens håret på toppen er gelet og børstet på bagsiden.

Kort Casual Frisure

Hvis du tilføjer et smil en gang imellem, kan du gøre nogen af ​​de korte frisurer til mænd en dagligdagsmand. Arranger dit hår i en afslappet rodet måde med blødt hårpulver.

Nem kort frisyre

Hvis mor natur gav dig fejlfri funktioner og frem for alt, vil du gøre det bedste ud af det, prøv den lette korte frisyre. Selve navnet gør et punkt på hvordan denne frisure ser ud og hvad er kravene til at opretholde det.

Casual Faded Frisure

Med den afslappede fadede frisure, behøver du ikke bekymre dig for meget om at holde det på plads. Hårvoks kan hjælpe dig med at give tekstur og bevægelse til håret, og ved hjælp af en kam kan du ordne det som du vil.

Korte frisurer til mænd med kam over

Denne særlige frisure giver dig mulighed for at lade dit hår være i naturlig tilstand. Kæm det over mod forsiden, klip dit skæg, kom i dit bedste kontorreklame, og du er klar til at starte en ny dag.

Burr Cut Frisure

Den burr cut frisure er også en induktion cut. Frisuren er lavet ved at skære håret 1 / tommer, hvilket giver hovedbunden en sandpapir som tekstur og en udluftning.

Brit-Rock Indie Frisure

Som du kan læse i titlen, er denne frisyre populariseret af de britiske bands. Denne frisure ser smuk ud, og du kan opnå det ved at skære panden lang og feje den mod bagsiden.

Short Preppy Frisure

I de korte korte frisurer til mænd er den korte preppy, en blanding mellem et pompadour og et vådt look kæmmer over med underbudede buzzed sider.

Cool Short Comb over Frisure

Denne kølige korte kam over frisyre fra korte frisurer til mænd bringer formens udseende ud, ved at give lysstyrke og balance. Et mellemlangt skæg fortsætter med alle de ovennævnte.

Kort frisyre til ældre mænd

Et eksempel på den slickede rygsidesdel frisyre, der ser godt ud på midaldrende mænd. Hårprodukter såsom en vandbaseret pomade er det bedste valg for at opnå dette udseende.

Design Cut Frisure

Dette er et hårklipp, hvor ekspertfærdigheder bruges til at skabe balance mellem siderne og toppen, mens sidstnævnte forlades længere for styling.

Forretningsmand s Cut Frisure

Denne snit er ikke for kort og alligevel ikke for lang. Du kan bære det i en kontorindstilling. Dette er normalt tilspidset på bagsiden og siderne, mens kronen efterlades lang for børstning og afsked ved at bruge stylingprodukter og kam-over-teknikken.

Konklusion

Der er mange fordele ved at have en kort frisyre. Det omfatter, at du vil lægge mindre kræfter på at stylere dit hår, og der er ikke meget behov for stylingprodukter, som kan være gode til lommen og også for sundheden i din hovedbund. Nyd dit hår, det er din krone!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *