50 Enke Peak Frisurer til mænd

Fra hvor vi står, er en enke højst hårlinje hverken en fordel eller en ulempe i en mands udseende. Ikke desto mindre ser nogle mænd det på en eller anden måde, afhængigt af deres personlige smag. I denne henseende har vi samlet nogle af de bedste enke top frisurer, du kan prøve at enten fremhæve eller skjule din hårlinje. Se nærmere på og få inspiration nedenfor!

Casual Widows Peak Frisurer

Der er ikke noget helt som det allure, at en afslappet frisyre kommer med, uanset om du har enke i toppen. Men din fordel i denne situation er, at håret mod toppen af ​​toppen vil naturligvis falde til siden, hvis det er en tomme eller to lang.

Curly Frisurer til Widows Peak

Hvad får du, hvis du blander enke toppede frisurer med krøllet hår? Al den dynamik, du nogensinde vil have fra dit udseende. Din tekstur spiller en vigtig rolle i resultaterne, og formen på din hårlinje vil konturere det overordnede udseende endnu mere.

Slicked Back Widows Peak Frisure

Hvis dit hår er længe nok, kan det være en af ​​de bedste ideer til en mandlig og stilfuld frisure. Endnu mere, gutter med enke-top får en ekstremt iøjnefaldende silhuet, når de styler deres hår på denne måde.

Enke Peak med frække frisurer

Ligegyldigt hvor gammel du er, vil en rodet frisyre altid få det bedste ud af dine funktioner. Selv om du måske ikke har dit hår på denne måde på kontoret, vil du se fantastisk ud med det, hvis du er ude i byen med dine venner.

Frisurer til widows Peak Receding Hairline

Der er ingen tvivl om, at Jude Law er en attraktiv berømthed. Ud over hans skuespil har Dr. Watson fra Sherlock Holmes altid været en favorit for damerne. På trods af hans tilbagegående hårlinie klipper han altid en kortstrømmende frisyre med tillid.

Enke Peak Frisurer med Beards

Hvis din enke toppe kommer med en særlig faldende hårlinje, kan du bruge nogle tips og tricks til at dække det. Du behøver ikke nødvendigvis at dyrke langt hår, men du kan vokse et skæg for at gøre mere opmærksom på det område i dit ansigt.

Caesar Cuts

Alligevel er der visse hårklipp, som du kan forsøge at skjule dine enker på, og / eller aftagende hårlinje. Kun en ide er Caesar cut, som du også kan omdanne til en fransk afgrøde med langt hår. På grund af hårets form over din pande vil du ikke kunne mærke, hvad der er under det.

Enke Peak Pompadours

På den anden side kan du springe over hele området og gå til en fed og tidløs frisyre. Selv om årtier er gået siden pompadouren var på sit højeste punkt, er det stadig en af ​​de mest elegante frisurer til mænd over hele verden.

Combover Widows Peak Frisurer

En anden måde du kan få mest ud af din enker top er ved at kæmme dit hår til siden. I lighed med den afslappede frisureeksempel vi talte om ovenfor, vil du bruge en større del af håret i din enkerstop til din fordel.

Cover Up Frisurer til Widows Peak

Alligevel vil vi inkludere en anden ide til at dække regionen, hvis du er mere komfortabel med ideen. Lad dit hår vokse lidt længere og sørg for at klippe det i subtile lag. Derefter børste du den til siden, over din pande og lidt opad på spidserne.

Enke Peak Frisurer med langt hår

Få din dårlige dreng vibes på med enke top frisurer, der involverer langt hår. Ikke alene vil du kunne glatte det tilbage for et koldt udseende, men du kan også smide det nonchalantly til den ene side eller den anden for at udtrykke din oprørske personlighed.

Faux Hawks

Vi er tilbage til Jude Law som et godt eksempel på enke toppede frisurer, men denne gang med et edgier look. I stedet for at gå til "flow" tilgangen, kan du kopiere skuespillerens frisure i dette billede og prøve en faux hawk.

Long Swept Back Frisurer

Ikke desto mindre er Jude Law ikke den eneste berømthed, vi kan se efter, for enke, der har den bedste frisør inspiration. Kit Harington, som vi alle kender fra Game of Thrones, foretrækker at holde sine låse længere og fejet tilbage, helt afslørende hans enker top.

Enke Peak Undercut Frisurer

Ønsker du at tilføje kant og definition til din frisure? Du kan aldrig gå galt med en underskæring. Selv om du ikke behøver at gå til en fuld hud underskæring som i billedet ovenfor, kan du vælge denne stil, hvis du er en naturlig nonconformist

Spiky Widows Peak Frisure

Spiky frisurer har konstant tendens i år og år, mest sandsynligt takket være deres alsidighed og nemme styling. Alt du behøver er et lille produkt og kør dine fingre gennem dit hår, og du bliver helt indstillet på få minutter.

Midterste frisurer

Endnu en anden frisure, der hjælper dig med at få det bedste ud af din enker, er det med en mellemdel. Hvis du lader dit hår vokse lidt længere, kan du dele dit hår i midten og få gardin bangs øjeblikkeligt.

Formelle Enke Peak Frisurer

En stor del mænd er ikke helt spændte, når de har formelle begivenheder, der kommer op. Men du er ikke bange for, at kølige enke er toppede frisurer. Som de fleste tilpasningsbare frisurer til fyre med enker, skal du have et par tommer hår. Derefter stil det i en hvirvlende bevægelse.

Høje og tætte frisurer

Den høje og stramme er uden tvivl en af ​​de mest almindelige militære frisurer, der bruges af fyre, der ikke nødvendigvis er i hæren. Du skal bare få en dyb underskæring, barbering mod de øverste øverste sider af hovedet.

Enke Peak frisurer med hård del

Uanset om du har enke spids eller ej, er en hård del altid en cool detaljer for enhver frisure til mænd. Du kan barbere en dyb del for at fremhæve din frisure hele vejen rundt, og også skitsere eller skjule dine enker top.

Mand Bun med Widows Peak

Hvis du har enke i top og også ekstremt langt hår, har du al mulig grund til at prøve en mand bun. Det er bedst at rocke en mand bun, hvis dit hår er tykt og langt nok, så det vil ikke se dårligt ud. Hvis din ikke er, har vi et alternativ til # 4

Retro frisurer

Er du en flot fyr, der stoler på smag? Retro widows top frisurer er helt sikkert for dig. Søg inspiration fra mænds retro grooming trends for din frisure ved at skille dit hår til siden og glatte det tilbage.

Ivy League Haircut Widows Peak

Ofte vælger mænd med denne type hårfjerning hårpleje med lav vedligeholdelse, der ser godt ud, uanset hvordan du vågner om morgenen. Det bedste eksempel er muligvis en Ivy League haircut, en anden tidløs militær frisyre.

Enke Peak Frisurer med Quiff

Når man ser mønsteret i enke toppede frisurer til mænd, er det naturligt, at quiffen ville være en del af dem. Du kan være en teenager eller en senior - du vil altid se skarp, hvis du har en quiff frisure på plads med en pæn side del.

Fræk Curl Frisurer

Blandt vores generelle anbefalinger snakker vi ofte om den perfekte blanding af klasse og edginess, der følger med rockabilly frisurer. Hvis du er alt om at rock og roll, overveje at prøve en frisyre med en front krølle over din enker top.

Besætninger

Vi er vant til at se skuespilleren Bradley Cooper med en ubesværet flow frisyre. Alligevel ser han lige ud som en dashing med et besætningsmæssigt skåret som enhver anden fyr med enke-top ville. Det er en anden af ​​frisurerne på vores liste, der kræver lidt eller ingen vedligeholdelse.

Enke Peak Buzz Cut Frisurer

Hvis du vil reducere din styling rutine til nul, tag dit militær skære et skridt videre til en buzz cut. Som du kan se på billedet med Nick Jonas ovenfor, skitserer det en enketop på en smigrende måde. Bare bemærk at du bliver nødt til at skære dit hår ofte, hvis du vil bevare buzz tekstur.

Tapered Widows Peak Frisure

Ud af alle de moderne og populære frisurer, vi er nødt til at vælge imellem, er omkring halvdelen af ​​dem involveret et konisk hårklipp. Tapering dit hår på sider og ryg giver dig mulighed for at spille med den overordnede struktur af dit udseende.

Barberede siderne frisurer

På samme måde kan du grøfte alt sammen og vælge kun for barberede sider. Denne frisure ser særligt attraktiv ud på mænd med længere hår, især når de glatter det tilbage. Ikke desto mindre kan du prøve det med kortere hårklipp også.

Regelmæssige frisurer

Desværre har ikke alle mænd frihed til at vælge ukonventionelle frisurer. Hvis du arbejder i et traditionelt miljø, eller hvis du vil have et hårklipp, der er mere aldersmæssigt, kan du få en regelmæssig frisure for at blande ind i din enkerstop.

Enke Peak Frisurer med Mid Fade

Fade haircuts er lige så almindelige og elskede som subtilt koniske frisurer. Der er forskellige måder, du kan få din, men vi begynder med en midtfade. Det er den bedste løsning for mænd, der ønsker en jævn frisure hele vejen rundt.

Braids Frisurer

Vi har tidligere talt alt om de flettede frisurer, som mænd kan eksperimentere med. Stadig vil vi også fokusere på ideen i denne sammenhæng. Når du har ladet dit hår vokse længe nok, kan du få en underskæring og flette toppen med et interessant design.

Textured Widows Peak Frisurer

Gentag efter os - lag er livet. Når du går for at få dit hårklipp, anbefaler vi stærkt, at du overvejer at tilføje lag til et vidunderligt tekstureret resultat. Det reducerer radikalt den tid, du ville have brugt styling det på daglig basis.

Afros med Widows Peak

Men nogle mænd har naturligt tekstureret hår. Hvis du er en af ​​dem, bør du aldrig vige væk fra at vise det. Men hvordan kan du flaunt dine teksturerede krøller på passende måde? Med en afro frisyre, selvfølgelig!

Vintage Military Widows Peak Frisurer

Vi har talt om besætningsbeslag, buzz nedskæringer og høje og tætte hårklipp. Men hvad med de militære frisurer, at hærens mænd ville bære tilbage i dag? For en smigrende vintage glød til din frisure, hold denne ide i tankerne.

Frontside V-formede frisurer

Hvis du følger vores artikler, har du helt sikkert lagt mærke til, at vi oplever V-formet frisure meget. Vær det som det kan, vi taler om det som en underskrevet idé med en V-form på bagsiden af ​​nakken. For enker top frisurer, anvende teknikken til fronten.

Low Fades med Widows Peak

Et diskret alternativ til en midtfade haircut er en med lavt fade. Per definition indebærer frisyren lavere fading, indtil det punkt, du kommer tæt på øret. Du bør prøve det ud for en subtil og smagfuld enke top frisyre.

Brushed Up Widows Peak Frisure

Når dit hår bliver lidt længere, finder du en sværere tid, der spiker det, end du ville have før. Uanset om du vil have en backup plan for spiky frisurer eller du bare vil undgå den robuste teknik, tænk på at få en børstet frisyre.

Mid-længde Enke Peak Frisurer

Vi tilføjer Johnny Depp til vores serie inspirerende berømtheder med enke toppede frisurer. Selvfølgelig ved han, hvordan man trækker den rodet frisure ud forbløffende. Derudover viser han også hvordan du fint kan dække din hårlinie med en mellemlang frisyre.

Skulderlange frisurer

Alternativt, skub din længde lidt længere med en skulderlange frisure. Du vil ikke kæmpe med haircuts hver anden uge, men du bør bemærke, at udseendet kan indebære mere daglig vedligeholdelse. Vi anbefaler det stadig til ligehårede fyre.

Enke Peak Frisurer med Vinkel Fringe

Nogle gange kan det være lige så nemt at skjule enker eller en ufleksibel hårlinje som at få det rigtige hårklipp. Vinkelfronen vil for eksempel gøre et forbløffende job uden for meget indsats fra din side. Bare sørg for, at din stylist forstår de resultater, du ønsker, ved at henvise til en henvisning.

Farverige Frisurer med Widows Peak

Vi kunne alle bruge lidt mere farve i vores liv fra tid til anden. For nogle mænd betyder det at udforske ekscentriske frisurer med levende hårfarver. Du kan prøve kongeblå til din eller gren ud i andre regnbuens farver.

Enke Peak frisurer med stor skæg

Vi har allerede anbefalet parring af skæg med enke toppede frisurer, men her ønsker vi at tage ideen til næste niveau. Hvis du har et langt, fuldt og tykt skæg, der er meget velplejede, vil det ikke engang gøre noget for, hvilken frisyre du har på toppen.

Hestehale Frisurer

Hvis du er en af ​​de fyre, der har mellemstore eller lange enke top frisurer, kan du begynde at have det sjovt med styling. Bortset fra mand boller og fletninger, kan du holde det nemt med en rodet lav hestehale med løse tråde, der rammer dit ansigt.

Enke Peak frisurer med line up

Box fade, line up, temp fade - uanset hvordan du kalder det, må du indrømme, at denne haircut er awesome. Når det drejer sig om mænd med enkemandspunkter, kan en line up haircut præcist ændre formen på din hårlinie til et stilfuldt rektangel.

Top knude frisurer

Som lovet er her det kloge alternativ til mænd med hår, der ikke er langt eller tykt nok til en succesfuld mand bun. Den øverste knude eller samurai bun kan fungere lige så godt som den fulde mand bun, endnu mere, hvis du har en underskæring til at gå med det.

Mohawk Frisurer

Ligegyldigt hvor smalt eller bredt det kan være, er mohawk den ultimative grooming statement for enhver mand. I din situation, som en fyr med enker, er du allerede halvvejs der. Bare barber siderne langs kanterne på din hårlinie.

Half Up Widows Peak Frisurer

Hvis du nogensinde bliver træt af at binde hele dit hår op i en mandbun eller knude, skal du teste de halve halvdel ned frisure. Den vigtigste teknik er stort set den samme, bortset fra at du deler dit hår i to store sektioner, inden du binder toppen.

Enke Peak frisurer med høj fade

Den høje fade er temmelig tæt på den høje og tætte klippe, men med et mere subtilt udseende. Alligevel er det den mest prangende version ud af alle falske frisurer. Få det, hvis du vil være edgy uden at gå fuld militær med dit hårklipp.

Frisurer med tilbehør

Tilbehør er en ekstraordinær måde at yderligere udtrykke din personlige stil gennem dit hår. Selvom de ikke indebærer at skære dit hår på en bestemt måde, kan bukser, caps eller andet tilbehør understøtte din personlighed med hensyn til dit udseende.

Chin-length frisurer

Endelig har den sidste af vores enke top frisurer næsten alt sammen. Det er ikke for langt eller for kort, ikke for kedeligt eller for flamboyant. I det væsentlige er det en haklange frisure, der vil fungere i ethvert miljø, enten på din arbejdsplads eller på en banket.

Konklusion

Til konklusion, har du helt sikkert mange muligheder for at vælge mellem enke top frisurer. Du kan dybest set vælge en hvilken som helst haircut eller stil, du ønsker, afhængigt af hvordan du vil arbejde med din enkerstop. Du bør også tage din beslutning ud fra, om dit hår er tykt eller fint, og den naturlige tekstur, du har. Hvilken er vinderen til dig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *