50 Cool Emo Frisurer til Guys

Ønsker du et blik, der blander attitude, sødme og personlighed i en? Du bør tjekke emo frisurer til fyre. Den umiskendelige haircut, der følger med emo livsstilen, er et fantastisk valg til drenge med lige hår, men selv for dem med krøllet eller bølget tekstur. Der er også mange variationer, du kan se igennem, før du vælger din yndlings kamp. Nyd dem nedenfor!

Emo frisurer til drenge med tykt hår

Vi vil sparke vores liste med den ideelle hårtype til emo look - tykt hår. Generelt er denne frisure baseret på fuld sidesvejsning, som bedst opnås med naturligt tykke låse. Et par velplacerede lag vil hjælpe dig med at få de ønskede resultater

Slanke frisurer

Vi må indrømme at emo frisurer til fyre ser bedst ud, hvis du har super lige hår. Denne naturlige tekstur giver dig mulighed for at stil dit hår med lethed. I grund og grund vil du få det smarte aspekt med lethed uden yderligere at rette dit hår.

Emo Frisurer til Guys med Tyndt Hår

Hvis dit hår er temmelig tyndt, er der et par tips og tricks, du kan anvende til at få en fantastisk emo frisyre. For det første anbefaler vi, at du vokser dit hår længere for mere dækning. For det andet, trim dine kanter gradvist, med kortere lag mod dine øjne og længere lag, mens du går ned.

Frisurer med Emo Bangs

Ikke i det lange hår ide, men stadig vil have en emo kant til din frisure? Du kan vælge bare for emo-stil bangs. For at sige det kort er alt, hvad du skal gøre, at få det hårklipp, du resonerer med det mest, der indeholder længere bang. Derefter stil dem over og på tværs af din pande.

Emo frisurer til kort hår

Hvilken bedre måde at få emo frisyre inspiration end fra nogen der synger musikken forbundet med denne livsstil? My Chemical Romance forreste mand, Gerard Way, viser os, hvordan man kan sporte korte emo frisurer til fyre. Desuden er den kirsebærrøde farve vidunderlig.

Emo Frisurer til Guys med krøllet hår

Drengene med krøllet hår bør fokusere på den smarte del af deres emo frisyre. For at opnå dette udseende anbefaler vi, at du barberer siderne og bagsiden og forlader fronten med lange smæk. Lad dine krøller falde naturligt på plads.

Fejet op bangs

En anden måde du kan bære en emo frisure uden at have mellemlang eller langt hår er med fejet op bangs. Karm den øverste del af dit hår til forsiden. Så, når du kommer til dine øjenbryn, skal du kæbe panden opad. Det hjælper, hvis dit hår er lagdelt.

Anime Emo Frisurer

Hvorfor ikke blive inspireret af dine yndlingsfilm til din frisure? Hvis du elsker anime, kan du se på de tegn, du elsker mest til dit nye hårklipp. For eksempel ser denne kortere emo frisyre til mænd i platin hvid fantastisk ud.

Emo Frisurer til Guys med Choppy Bangs

Du kan altid opgradere dine emo bangs med et hakket aspekt. Alt i alt er alt, hvad du skal gøre, at skifte længden af ​​tråde i dit knæk for et skævt resultat. Hakkede Bangs arbejde med enhver emo frisyre til fyre.

Mohawk

Mens mohawks er en traditionelt punk frisure, kan du få dette hårklipp selvom du er en emo kid. For at få det resultat, du forventer, skal du bruge hårprodukt i overflod til fan aspektet af mohawk. At have tykt hår vil hjælpe dig endnu mere.

Emo frisurer til drenge med bølget hår

Har bølget hår? Du kan oprette din emo frisure med en kantet frynse haircut. Med andre ord fokusere på en længere top, med bånd, der har tråde, der krydser på panden. Du får et tekstureret udfald, der supplerer din hårtype.

Professionelle Emo Haircutter

Det kan virke akavet at forbinde begrebet emo med "professionel", men vi var nødt til at levere en løsning til dem, der er over deres gymnasier. Uanset hvor gammel du er, kan du vedtage denne korte og arbejdsvennlige frisyre uden problemer.

Farverige frisurer

Når du kommer ind i det levende farver område af emo frisurer, bør du være opmærksom på at du træder ind i scenen ser ud. Vi vil tale om et par ideer til denne stil på vores liste, begyndende med dette rige grønne hårfarvevalg.

Emo Frisurer til Guys med Asymmetrisk Bangs

Det er nemt at observere, at bangs er nøglen til enhver emo frisyre. En af deres pæne fordele er, at du kan klippe og stil dem, men du vil. Nogle drenge vælger asymmetriske bangs for en edgy frisure, begynder kort og gradvist bliver længere til siden.

Messy Emo Frisurer til Guys

Ikke alle emo frisurer til mænd er slicked ned. Tværtimod er en retfærdig andel forvirret af oprørsk vægt. Hvis dit hår er omkring mellemlangt, kan du vælge at style dine låse enten slank eller messigt som i dette skud.

Undercut Frisurer

Post-2010 tilpasninger af emo frisure indeholder nu forskellige muligheder med underbud. De er meget nemmere at bære og vedligeholde end mange andre versioner med helt langt hår. Du kan farve dit hår eller lade det være din naturlige farve; det er op til dig.

Emo frisurer til drenge med naturlige højdepunkter

Mens scene frisurer har masser af lyse farver, læner mange emo frisurer til fyre mod den mørke side. Men du kan krydre dine ravnlåse med nogle naturlige højdepunkter. Mørk eller chokoladebrun vil gøre tricket.

Farvede Tips Frisurer

Ønsker du at tilføje nogle farver til din emo frisure uden at gå for en fuld farve? Du kan understrege dine edgy lag ved at farve bare tipene. Hvis du vælger at gå efter denne metode, anbefaler vi, at du vælger en kontrastfarve til et iøjnefaldende resultat.

To Tone Emo Frisurer til Guys

Hvad farver angår, kan du undersøge enhver kombination for emo eller specielt scene frisurer. Hvis du søger en slående kontrast, kan du prøve at blande to farver, der er helt modsatte. Sort og hvid er en mulighed, du kan ikke gå galt med fra dette synspunkt.

Frontal Bangs

Faktisk er fuld side bangs en endelig detaljer for emo frisurer til fyre. Men hvad nu hvis side-fejet bangs er dine ting? Sæt dit personlige preg på dit hårklipp med frontal bangs, hvis det passer til din personlighed. Det er vigtigt at føle sig godt med din frisure, ikke bare gå med trenden.

Strukturerede frisurer

Ikke alle emo frisurer er stylet ned, mod skuldrene. Faktisk kan du lege med masser af ideer til en hakket frisure. Vær dog opmærksom på, at alle hårklipp med dette aspekt kræver tung lagdeling for det teksturerede look.

Spiked Emo Frisurer til Guys

Ud over rodet styling kan du også gå til en spiked emo frisyre. Du kan få dette udseende ved at have lidt kortere hår end en emo haircut ville normalt have. For eksempel kan du rocke det, mens du vokser dine låse ud for en klassisk emo frisyre.

Tilbage Spiked Emo Frisurer til Guys

Derimod kan du også vælge at spike bare en del af din frisure. Et populært eksempel er afbildet i billedet ovenfor, med traditionelle emo bangs og en fuldt spidset ryg. Tænk på, hvordan en påfugl sprer sine fjer for ekstra inspiration.

Voluminøse frisurer

Med de fleste emo frisurer til fyre kan du få masser af volumen gennem overdreven lagdeling. Hvis du vil fremhæve den voluminøse del af din frisure endnu mere, skift fra længere til kortere lag på toppen.

Multiple Color Blend

Hvis du er mere af en scene-dreng end en emo, kan du eksperimentere med alle slags farver til din frisure. Faktisk kan du kombinere et par til en helt unik en. I dette eksempel kan du se, hvordan brun, kobber og pastell lilla ville se sammen.

Casual Emo Frisurer til Guys

Hvis du ønsker at undgå potentielle hår eller kjole kode stilarter i skolen, skal du læne sig mod denne type emo frisyre. Det er temmelig meget afslappet og kan bæres i alle situationer uden at stå for meget, mens det stadig afspejler stilen i overensstemmelse hermed.

Shoulder-længde Emo Frisurer til Guys

For en længere tilgang til din emo frisure, sigte på omkring skulderlængde. Det er den perfekte længde til et køligt emo hårklipp, uden at være for lang eller to kort. Ligesom med de fleste andre emo frisurer til mænd, har naturligt lige hår en vedligeholdelsesfordel.

Korte sort og blå frisurer

Ønsker din emo frisure at skille sig ud blandt alle andre? Tøv aldrig med at bryde reglerne og gøre det til dit eget. Bare et eksempel er dette kortere emo haircut med et stænk af kongeblå farvestof i bangs-området. Du er velkommen til at tilpasse dine på enhver måde, du ønsker.

Korte og uhyggelige lag

For en emo frisyre, at du kan rocke hvor som helst, enhver dag uden at få rare blikke, vælge kortere hår. Du kan style dem så uforsigtigt som du vil, mod den ene side eller den anden. Det er også nemmere at bære forskellige hatte med dette hårklipp.

Wispy Bangs Emo Frisurer til Guys

Gerard er tilbage med en anden post på vores liste, denne gang med en anden emo frisyre. I dette eksempel ønsker vi at påpege hans valg af bangs. De er spidsomme og har et skævt udseende på tværs af panden for et jævnt udseende.

Blændende frisurer

Hvis du ikke er bange for at gå all-out med din frisure, kan du tænke på denne tilgang. Det har lidt af alt - klassiske emo bangs, super spiked tilbage, og nogle farver. Resultaterne er langt fra subtile, men de er fantastisk til en oprørsk personlighed.

Ubesværet Emo Frisurer til Guys

Alle emo frisurer til fyre kommer med deres rimelige andel af vedligeholdelse, selvom du har lige hår. Du skal normalt rette det med et fladjern, et nyttigt værktøj, som desværre forårsager langvarig skade. Du kan glemme alle disse detaljer og gå til en ubesværet frisure som denne.

Pastel Frisurer

Alt om æstetik? Pasteller skal være på din shortlist for emo frisurer til fyre. Du kan se på en bred vifte af pastellfarver, fra blå eller grøn til lilla eller pink. Til sidst skal du vælge den tone, der supplerer dine funktioner og stil det bedste.

Side Tossed Emo Frisurer til Guys

Selvom emo frisurer normalt er forbundet med bangs swooshed over din pande, kan du altid skifte din stil. Hvis du vælger at vokse dit bang ud, kan du bare kaste dem til siden for et cool og sammensat resultat.

Afslappet Faux Hawks

Fanget mellem en emo frisure og mohawk? Tag det bedste ud af hver verden for en imponerende og skødesløs frisyre. Alt du skal gøre er at trimme siderne ned uden at helt barbere dem. Hold resten rodet og lagdelt.

Forreste børstede frisurer

Hvad angår styling er din emo hår i diskussionen, himlen er grænsen. Nogle gutter foretrækker at holde deres låse lige ned, mens andre går for en komplet side tilgang. På dette billede kan du se, hvordan dine lagdelte tråde vil se stylet fremad.

Kobber Emo Frisurer til Guys

Med dette eksempel vil vi gerne påpege to særlige aspekter. Først og fremmest ser de emo frisurer til fyrene udestående for naturlige rødhud. Derefter kan du også vælge at få kobberfarver til at krydre dit hårklipp. Drenge med bleg hud bør holde denne idé i tankerne.

Taper Fade Emo Frisurer til Guys

Hvis sommeren banker på din dør, og du bor i et varmt område, vil du sandsynligvis ikke være glad for at svede hele dagen på grund af langt hår. Uanset om det er dette eller du ligesom kortere hår i ryggen, kan du bruge den koniske fade barber shop teknik til at få det.

Surfer Frisurer

Selv om surfere er langt fra emo-livsstilen, kan deres umiskendelige frisure fungere som inspiration til emo frisurer til fyre. Som du kan se, holdes siderne kortere end med traditionelle emo haircuts, og de lange og lagede pandebørster er børstet til venstre eller højre.

Lav vedligeholdelse Emo Frisurer til Guys

Så længe dit hår er naturligt lige, har du ingen problemer overhovedet ved at opretholde denne frisure. Det er strategisk designet og skåret for at være let at style, fra de øverste lag til siderne. Derudover vil det vokse behageligt ind i en længere frisure.

Skater Frisurer

Ligesom surfere kan skatere også være en ukonventionel frisure inspo. En kommende pro skater med en fantastisk frisure er Curren Caples. Hvis du har bølget hår og kan lide at holde det rodet, skal du holde denne hårklipp i tankerne.

Dreadlocks Emo Frisurer til Guys

Kreativitet har ingen grænser, når det kommer til emo frisurer til fyre. Hvis du er i dreadlocks, skal du ikke vige væk fra at bygge din frisure baseret på dem. Du kan få dem med et emo-inspireret hårklipp, med et par dreads falder hen over din pande.

Farverige Lowlights

Nogle gange er alt hvad du behøver for virkelig at lave en frisure din, den rigtige farve. Der er utallige måder, du kan farve emo frisurer til fyre, herunder et sæt levende lys. En af skønhederne om lowlights er, at du kan vælge selv den lyseste farve og indarbejde det smidigt i din frisure.

Rainbow Emo Frisurer til Guys

Tal om farver, hvorfor brug ikke regnbuen som inspiration til din emo frisyre? Du kan enten gå til lyse regnbuefarver eller bløde pasteller, som i dette eksempel. Du vil helt sikkert nyde en frisure, som du ikke vil se hver dag.

High Fashion Frisurer

Fra tid til anden kan du opdage frisure inspiration på de steder, du ville have mindst forventet. I verden af ​​mænds høje mode, kan du for eksempel finde en overflod af slanke og edgy frisurer, som du måske vil overveje at komme til dig selv.

Post-2000s frisurer

De fleste emo-børn i 2000'erne er nu godt over 20 år og søger sandsynligvis en mere moden tilgang til deres frisure. Du behøver ikke ændre din stil på grund af din alder, men du kan tilpasse det elegant som Brendon Urie fra Panic! På The Disco.

Rock og Roll Emo Frisurer til Guys

Alex Turner beviser at du kan blande rock og roll og emo påvirkninger til din frisure. Hovedsangeren af ​​arktiske aber udformer ofte sine hakkete og lagdelte tråde på forsiden, samtidig med at han holder en slank underkrog til resten af ​​sin frisure.

Emo Frisurer til Guys med Beanies

Bortset fra snapbacks er beanies et af de mest populære tilbehør til fyre med emo frisurer. Du bør bære dine skråninger mod ryggen, så du kan fremhæve dit smil. Vælg din yndlingsfarve og bære den uden omhu.

K-pop frisurer

Asiatiske frisurer er altid inspirerende for mænd, der kan lide længere hår, især dem fra k-pop. Dette er den ideelle frisure til dig, hvis du vil have et emo look uden at skille eller feje dit hår til siden. Du kan også gøre det længere eller kortere end i eksemplet.

Grunge Frisurer

Endelig vil vi afrunde vores pluk med en grunge-inspireret frisure. Uanset om Nirvana var og forbliver dit liv, eller du ligesom den måde, som et grunge hårklipp ser mere ud, skal du gå efter det. Du behøver ikke at håndtere så mange lag som med klassiske emo frisurer.

Konklusion

Sammenfattende er disse emo frisurer til fyre lige hvad du har brug for til en sjov og flippy haircut. Før du får din, skal du sørge for at du er helt klar over den vedligeholdelse, der ofte kommer med emo hårklipp. Hvis dit hår er lige, skal du generelt ikke bekymre dig selv. Det samme skal du tage lidt tid og tænke på din frisure gennem, vælge den der afspejler din personlighed bedst. Hvilken emo frisure vil du anbefale mest til dine venner? Kommentar nedenfor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *