50 blonde frisurer til mænd

Gå til side, mørke frisurer - det er året, at blonde frisurer til mænd vil overvinde. Uanset om dit hår er naturligt blondt eller du vil lette det med hårfarve, kan du være sikker på at du vil være så stilfuld som altid med den. For at fejre den nyankomne forståelse for fyre med blonde låse, har vi samlet en liste med titanium frisurer for at inspirere dig. Vælg din favorit nedenfor!

Blonde frisurer til mænd med tykke skæg

Det er nemt at se, hvorfor skæg har været praktisk tilbedt af både mænd og kvinder de seneste år. Hvis du kan vokse et fuldt, tykt skæg til at gå med din blonde frisure, siger vi, at du skal gøre det uden tøven.

Platin Blonde Frisurer

Det kan være svært at opnå en platinblond hårfarve, hvis du ikke har nordlige rødder, men heldigvis kan du farve dit hår på denne måde. Tag popstjernen Justin Bieber, for eksempel. Han viser, at selv fyre, der ikke har lyse øjne, kan se godt ud med en platinblond frisyre.

Mand Bun Blonde Frisurer til mænd

Hvis du har tilladt dine blonde låse at vokse, så kan du lykkeligt eksperimentere med forskellige frisurer. Et af de mest komfortable og fashionable valg i det sidste er manden bolle. Selv om det har haft sin retfærdige andel af kontroversen, bør du kunne klare det med langt og tykt hår.

Varm Blond Frisurer

Selvom isete blonde toner har taget hårtendenser med storm, er varme blonde nuancer stadig et glimrende valg for nogle mænd. Hvis du har en generelt varm personlighed og / eller brune øjne, kan du overveje en karamel eller honningblond tone til dine låse.

Blonde Ivy League Haircut

Skønheden omkring Ivy League haircuts er, at de kommer med flere variationer. Hvis du vil holde dit hår lidt længere, kan du for eksempel få en blond Ivy League-frisyre med ca. to inches hår. Kaste det tilfældigt til siden.

Caesar Cut Blonde Frisurer til mænd

Hvis du går ind i kortere frisurer, kan Caesar cut meget godt være for dig. Du kan nok gætte at frisureens navn kommer fra den måde Julius Caesar blev afbildet på. Få et blondt hårklipp som dette, hvis du leder efter noget kort og lav vedligeholdelse.

Beskårne blonde hårklipp

En anden af ​​de lettilgængelige blonde frisurer til mænd, som du kan prøve, er en beskåret klippe. Det er lige så let at vedligeholde som Caesar-klippet, så længe dit hår er beskåret i overensstemmelse hermed. Prøv at holde samme længde rundt for at få dette resultat.

Undercut Frisurer til Blonde Mænd

Blonde frisurer til fyre kan undertiden komme på tværs af som mindre "hårde" end mørkere alternativer. I denne henseende, hvis du vil pumpe op i kanten af ​​din blonde frisure, skal du prøve at tilføje en underskæring. Du vil elske den måde, den ser ud og føles rundt omkring.

Blondt knuset kort hår

Biebs er igen i vores liste igen, men nu med en lidt anden tilgang til blonde frisurer. I dette skud kan du se sangeren rockende korte og rodet blonde låse, en perfekt frisure til teenagere og unge mænd.

Mørkere skind og blonde hår stilarter

En anden cool måde du kan spille rundt med din stil er ved at bruge to farver. Vi taler ikke om ombres her, men hellere vælger en tone til dit hår og et andet til dit skæg. For eksempel kan du lade dit skæg være din naturlige hårfarve og blegge din top.

Kobber Blonde Frisurer til mænd

Mens kobber kommer tæt på en anden hårfarve, er det et fantastisk alternativ, hvis du vil mørkere din blonde tone. Vi mener, at det ser særligt flot ud på mænd med lyse øjne, som f.eks. Blå eller grøn.

Blonde Bowl Cuts

Yep, tro det eller ej, skålskæringer er tilbage og bedre end nogensinde. Mens vi ikke nøjagtigt anbefaler at få den slags, som din mor vil irritere dig med, da du var barn, kan du tilpasse din. Tilføj nogle lag for et godt strejf.

Dapper frisurer

Hvis du er alt om dapper stil, bør du overveje at få en af ​​de blonde frisurer til mænd, der går med det. For eksempel kan du lade dit hår vokse længere og forsigtigt feje det til siden og bagud. Det vil se godt ud med dine dragter.

Side Fade Brush Up Fringe Frisurer

Den sidefade børste op frynser lyder som en kompliceret frisure, men det er faktisk en, som du finder overalt i disse dage. Det indebærer barbering ned på dine sider med en fadeffekt og børster op til den ene side.

Top Knot Blonde Frisurer til mænd

Hvis dit hår ikke er langt nok til en mand bun, kan du altid overveje at få en blond top knude frisure. Vi opfordrer også mænd med underbenk og længere toppe til at adoptere denne frisure, især hvis de har en fadet underskæring.

Flettet Blonde Frisurer

En anden ide for fyrene med længere toppe og underskæringer er en flettet frisyre. Hvis dit hår har en generøs længde på toppen, skal du få mest muligt ud af det og prøve nye kreative frisurer. En fransk fletning er en god måde at starte.

Sølv blonde frisurer til mænd

Husk hvad vi sagde om isete blonde frisurer, der er alt det vrede i år? Nå, dette sølvblonde eksempel bør absolut være et punkt. Guys med blegede komplekser eller iskolede øjne bør helt sikkert holde denne mulighed i tankerne.

Flow Frisurer

Vi ved alle ved nu, at dette er året for strømmen frisyre. Sportede af berømtheder fra alle brancher ser strømme frisyren fantastisk ud på mænd med blondt hår. Omsmykke dine låse ved at stille dem stiligt på denne måde.

Højdepunkter Blonde Frisurer til mænd

Zayn Malik er utænkeligt et stilikon af hans tid. Popsangerinden har aldrig været bange for at eksperimentere med sit udseende, om han ville barbere hovedet eller tilføje alle mulige farver. I dette billede kan du se, hvordan han brugte blonde til nogle højdepunkter på hans knald.

Fransk Crop Hairstyles

Den franske afgrøde er endnu en af ​​de mest stilistiske blonde frisurer til mænd, du kan prøve i år. Det er et længere alternativ til kejsersnit, med stumpe knæk, der falder under midterlinjen i panden. Lagene er et must.

Blonde Top Frisurer

Vi er alle til nye farvekombinationer, så du kan forstå, hvorfor vi har haft denne slags frisyre. Manden på billedet har naturligt mørkt hår, og han besluttede at oplyse toppen ved at blegne den. Stilen kan virke meget godt for dig også.

Haircuts til lys blonde mænd

Hvis du blev født med let blondt hår, bør du overveje metoder til at fremhæve dine naturlige egenskaber. Du bør tænke på at forlade dit hår lidt længere uden at fokusere for meget på skarp styling.

Strukturerede blonde frisurer til mænd

Tekstur kan spille en vigtig rolle i resultatet af enhver frisure. Som Jude Law viser sig i dette billede, kan et stærkt lagdelt haircut gå langt for en mands stil. For at få denne effekt hjælper det også, hvis dit hår er naturligt krøllet eller bølget.

Blonde Quiff Frisurer

En quiff frisure vil se fantastisk ud, uanset hvilken hårfarve du har. Dette er grunden til, at det også er en af ​​de bedste blonde frisurer til mænd. Komb dine blonde låse til siden, men uden at de virker for stylede på plads.

Shaggy Frisurer

Endnu en massiv hår trend for guys i år er den shaggy frisure. Selv om det var en hæfteklammer i 90'erne, ved vi alle, hvordan tendenser har en fordel for at komme tilbage efter et par årtier. Du kan ubesværet sport en i år.

Mænds hårstykker Tykt blondt hår

At have tykt hår kan være en stor fordel, hvis du nyder styling af dine låse. For eksempel, hvis du tillader dit hår til at vokse til omkring tre inches, er alt du skal gøre at tilføje noget hår produkt og få næsten enhver stil du ønsker.

Receding Hairline Blonde Frisurer til mænd

Det kan være udfordrende at håndtere en faldende hårlinje, men det er ikke umuligt. Hvis du vil være helt stressfri, er den bedste måde at gå på at få en blonde buzz cut. Du kan parre den med stubbe i stedet for et klassisk skæg, og du vil se fantastisk ud.

Skulderlængde Blonde Frisurer

Nu er her en af ​​de blonde frisurer til mænd, som damerne ikke kan modstå. Hvis du har naturligt bølget hår, så tænk på at lade det vokse til en skulderlange frisure. Et par små lag vil også hjælpe med at opnå de flotte resultater, du ser på billedet ovenfor.

Vinkel Fringe Frisurer

Sammen med den franske afgrøde og flydende frisure er den kantede fryns topping af diagrammerne i år. Selv om du ikke behøver at bruge det tilbehør til hovedbøjle, der vises på dette modeshow, kan du bruge hårklippet som reference.

Suget tilbage blonde frisurer til mænd

En slicked tilbage frisure vil altid komme ud så smuk. Men de er passende til formelle begivenheder, eller hvis du vil have en dårlig dreng rock star look. Hvis du er på udkig efter noget mere afslappet, skal du vælge en fejret frisyre i stedet.

Business Casual Blonde Frisurer

På jagten på en forretning afslappet frisyre? Comboeren er en, som du aldrig kan gå galt med. Selv om det passer perfekt i et kontormiljø, er det også et godt kig på at dele en drink med dine kollegaer efter timer.

Langblonde frisurer til mænd

Uanset om du har en silkeagtig hårtekstur eller du bare nyder en fuld man, kan du også se på lange blonde frisurer til mænd. Faktisk skal du være mere opmærksom på at passe på dine låse, men selve udseendet er meget smigrende for nogle mænd.

Ash Blonde Frisurer

Vi er tilbage til isete blonde ideer, men denne gang med en varm kølig hybrid. Hvis sølvblondine er for meget til dig, men du stadig ønsker at få nogle gråtoner i, skal du gå til askeblond. Farven har en naturlig stemning til det, alt sammen mens du hjælper dig med at træde ud af din komfortzone.

Tapered Blonde Frisurer til mænd

Du vil ikke tro, hvor meget af en indflydelse en konisk frisyre kan have på dit udseende. Det vil ikke skille sig ud så meget som en hud fader, for eksempel, men det vil hjælpe dig med at få en fantastisk frisure silhuet. Jo længere top vil også hjælpe dig med at få de resultater, du leder efter.

Crew Cut Hairstyles

Militære haircuts har altid været en pålidelig inspiration til no-stress frisurer. Du vil måske ikke have en fyldig burr cut, men et besætningssnit kan derimod fange dit øje. Du har stadig noget af et hårspil foregår lige uden kampen.

Hårde del hårklipp

Blonde frisurer til mænd har en tendens til at have et blidt preg på dem. Vær det som muligt, der er masser af måder, du kan gøre din edgier. Et fantastisk eksempel er den hårde del - en slags hårklipp, der indebærer barbering af en linje til siden som din del.

Frisurer til Strawberry Blonde Mænd

Hvad med vores fyre med en rødhåretone til deres blonde hår? Vi mener, at jordbær blonde låse bør understreges, og ikke skjult. Prøv at få et kort til mellemlangt haircut, der giver dig mulighed for at style dit jordbær blonde hår på forskellige måder.

Langblonde frisurer til mænd med underbenk

En anden undersøisk ide, vi har, vedrører især lange toppe. Selv om nogle mænd foretrækker at rocke kort hår med deres underklemmer, vil andre have den kedelige, kølige indvirkning af en lang, side-fejet top. Frisuren ser også fantastisk ud på mænd med skæg.

Franske Frisurer

Hvis du handler om stil og high fashion, er vi sikre på, at du vil elske disse slags blonde frisurer til mænd. Fyren på dette billede har en underskæring og en lang top, som er strategisk skåret i lag. Med hensyn til stilen bringes alt håret fremad i et struktureret V-formet udseende.

Spiky Blonde Frisurer til mænd

Du kan virkelig ikke få noget edgier end med en spiky frisure. Nu er det op til dig, om du får længere pigge, som i dette skud eller kortere. For at finde ud af, hvilken vej der virker bedst for dig, skal du prøve at stylere dit hår, når det er længere, og hvis du ikke kan lide det, skære dit hår bagefter.

Skater Frisurer

Der er ingen tvivl om, at skater haircuts er blandt de bedste blonde frisurer til teenage guys. Det er helt sikkert det rigtige valg, hvis du faktisk er en skater, men du kan også få frisøren, hvis du nyder den måde, den ser ud.

Blonde Frisurer til Mænd med Messy Bangs

I en verden af ​​dygtigt stylede quiffs, combovers og vinkelfranser, hvorfor ikke være den der vælger at skille sig ud? Du kan bruge nogen af ​​disse frisurer til at fremhæve dit smil, men vi anbefaler, at du tager en tur på den vilde side og rod dem op.

Faux Hawk Frisurer

Vi er sikre på, at faux hawk vil forblive stilfuld i endnu flere år fremover. Med kant og klasse som hovedtræk understøtter vi det som en blond frisyre, du kan stole på i næsten enhver situation. Husk at gå let på hårgelen.

Rolled Up Blonde Frisurer til mænd

Endnu en dapper frisure du måske er interesseret i har en ryddet tilgang. Du er nødt til at forlade dit hår lidt længere for denne, men tøv ikke med at tilføje un underskæring for at skærpe det overordnede udseende. Prøv det med hjælp fra en stylist første gang.

Hvide Blonde Frisurer

Vi er meget glade for, at flere og flere fyrene tænker ud af kassen for deres frisurer i år. For eksempel har mange mænd forsøgt hvid blond som hårfarve. Vi synes det ser super cool ud og det har vores godkendelse helt.

To Tone Blonde Frisurer

Vi har talt om at bruge to kontrasterende farver i din frisure, men hvad med at bruge to toner i samme område? For at hjælpe dig med at få en bedre ide, tage et kig på de to blonde nuancer i frisuren ovenfor. Der er masser af kontrast, men din stil får et harmonisk resultat.

Moderne Pompadour Blonde Frisurer til Mænd

Pompadouren er uden tvivl en tidløs frisure, der dømmer på dens trend mere end et halvt århundrede senere. Stadig har den moderne pomp en skarpere tilgang til den, i modsætning til den glatte silhuet, som den fremhævede tidligere.

Blonde frisurer til mænd med mørke rødder

Selvom skyggenødder oprindeligt var en tendens til at ses blandt kvinder, har de nu også udvidet til mænds frisurer. Vi elsker den måde, mørke rødder står i kontrast til lettere toner, især hvidt blondt hår. Vil du prøve det?

Pastel Blonde Frisurer

Med pasteller, der dominerer æstetik, er det naturligt, at de også vil overgå til frisurer. Mænd med blå eller grønne øjne ville se fantastiske ud med et af disse pastellblonde udseende, uanset hvad den sekundære farve er.

Super lange frisurer til lige hår

Endelig vil vi forlade dig med en blond frisyre, der helt sikkert vil gøre hovederne vende. Metoden er enkel: Lad dit hår vokse så længe som muligt og trim tipene lejlighedsvis. Det virker som en charme for fyre med fint hår.

Konklusion

For at pakke alt sammen, har du al mulig grund til at gå til en af ​​disse blonde frisurer til mænd. Ikke alene er de meget fashionable i år, men de er også alsidige og sjove at bære. Når du vælger din blonde frisure, skal du overveje din specifikke naturlige farve og den type hårklipp du har haft. Glem ikke at komme tilbage og fortælle os, hvordan alt gik i kommentarerne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *