50 Blændende Crew Cut Haircut til mænd

Den besætningsmæssige cut haircut er en af ​​de mest trendende frisurer hele tiden, fordi den er praktisk og nem at vedligeholde. Styling af en besætning skærer kræver at holde håret langt øverst og klippe kort på ryg og sider. Valgmulighederne for besætningen skæres haircut gør det mere almindeligt mødt blandt mænd. En crew cut frisyre kan ikke opnås hjemme, da brugen af ​​clippers har brug for en professionel barber.

Disheveled Spikes

For at opnå ubehagelige pigge er alt, hvad du skal gøre, køre dine fingre gennem dit hår flere gange fra forskellige retninger. Brug en smule hår produkt til at holde det på plads.

Tykt Besætning

Et besætningssnit ser fascinerende ud med rigtigt tykt struktureret hår. Alt du skal gøre med denne stil er at vågne op og gå uden bekymring.

Militær Høj og Tæt Beskæring

Hvis du ikke er en militærmand, kan denne militære stilskæring stadig se fantastisk ud på dig. Håret er barberet højt op på hovedet og efterlader en stram strimmel længere hår i midten for styling.

Simple Long Crew Cut

Charmen i denne frisure består i sin enkelhed og unikhed. Det er ikke noget fancy, ikke en prætentiøs slags stil, som er meget let at opnå og vedligeholde.

Børstet Crew Cut

En kort besætning skærer sparer meget tid, og du kan kæme det med lethed om nødvendigt. Dette hjælper, hvis der er noget hår ude af sin plads, hvilket sjældent sker på grund af længden.

Mid Length Disheveled Crew

Mid længde hår på mænd kan passe en lidt disheveled haircut. Kør dine fingre gennem det på en måde og derefter den anden for at opnå dette let forstyrrede udseende.

Subtile Side Fringe

Dit hår bør overlades, da naturen skabte det, bortset fra tilstedeværelsen af ​​en meget subtil sidekant. Et blidt feje med en kam hjælper med at sparke din frynse lidt til den ene side.

Spiked Fringe

Påfør lidt hårprodukt på dine hænder og kør fingrene opad gennem begyndelsesdelen af ​​din frynse. Dette vil skabe en blød og spidset frynse.

Tynd og tøset top

Denne form for snoet besætning skærer mange hårprodukter. Kør dine fingre gennem dit hår fra oven over hvert øre i en halvmåneform langs hovedets forside.

Tykt og let tøset

Tykke sider og top ser fantastisk ud, når de er let opslidte. Alt du behøver er bare lidt hårprodukt til dette flotte udseende, så prøv ikke at overdrive det og holde det så naturligt som muligt.

Ud af kontrolbesætningen

Hvis dit hår er tilbøjelig til at være vildt og frit, og du ikke ønsker at holde det ellers, skal du klippe dit hår i forskellige længder og lade det klare sig selv uden styling.

Square Hairline

Hvis du er den heldige ejer af en firkantet kæbe, kan du supplere dine egenskaber med en lige hårlinie eller en firkantet, afhængigt af din smag.

Contrast Crew Cut Haircut

For en virkelig fantastisk besætningsmæssig cut haircut, hold siderne tæt barberet, samtidig med at håret i midten af ​​dit hoved kan vokse til en voluminøs og tyk stil.

Moderne Ivy League

Dette fantastiske udseende er rigtigt for universitetsstuderende. Brug en lille mængde hårprodukt i dit blowout hår, så du kan gelere din fryns i en fin form.

Crew Cut med Quiff

For at tilføje din besætning klippe et elegant udseende, passer en mini quiff perfekt ind i din stil. Brug hårprodukt på den forreste del af dit hår til at løfte det op og tilbage i et quiff.

Asymmetrisk Crew Cut

I stedet for at have samme længde overalt, kan du køre dine fingre gennem dit hår fra venstre mod højre for at skabe en iøjnefaldende asymmetrisk sidedel.

Bløde Spikes med tilspidsede sider

Få ekstra højde med din stil ved at skabe bløde pigge. Tilføj koniske sider til din stil vil give dig et rigtig trendy udseende.

Thick Crown

Denne besætning skæres tykkere mod bagsiden af ​​stilen. Det er en pæn og frisk hårklipp, der kræver meget lidt vedligeholdelse og næsten ingen styling.

Tykke og slæbebånd

Dette er perfekt til at køre dine fingre igennem, hvis det er tykt, tekstureret og rystet. Denne crew cut hairstyle er bare rigtig, hvis du ønsker at skabe et fremragende og fantastisk udseende.

Manicured Crew Cut

Opret en manicured frisure ved at lægge en masse produkt i dit hår, før du stiler det. Brug en kam til endda hårproduktet og for at sikre, at hvert hår er på det rigtige sted.

Børstet fremad

Dine bløde spidser kan se perfekt ud, hvis du kæmper dem fremad bagfra. Dette udseende er særligt simpelt og let at vedligeholde, når du har meget korte sider.

Korte sider med Tousled Top

Sidene er skarpe, blot tilføj længden over hele bredden af ​​dit hoved. Krydre dine fingre gennem det fra forsiden for at give det et snoet udseende.

Mid-length Soft Spikes

Denne frisure er velegnet, hvis du har tykt og lækkert hår. På grund af hårets længde og tykkelse bliver det lettere at style det selv uden at bruge et stylingprodukt.

Rett hårlinie

En præcis lige skåret hårlinie er ideel til et preppy udseende. Det er en god mulighed for folk, der ønsker at skabe et kig, der er uddannet endnu maskulin.

Lang og Spiky Crew Cut

Enhver hårlængde kan omdannes til spiky hår, hvis du har det rigtige styling produkt. Påfør voks til dit hår, kør en kam og fingrene fra rødderne til tipsene til styling.

Uniform Length Crew Cut

Denne haircut har en ensartet længde over hovedet. Det ser temmelig slående ud i enten guldblond eller medium lysebrun farver. Denne frisure er enkel og alligevel effektiv.

Tyndt hår

Du har muligvis tyndere hår, som også begynder at falde, men du kan se fantastisk ud med et simpelt besætningssnit. Kort hår gør tyndere hår mindre mærkbare.

Subtile Faux Hawk

Hvis du ikke er klar til at bære en ægte Mohawk, gå til en faux hawk stil med side del. Lav en linje med hævet hår ned midt i dit hoved, der ligner den klassiske Mohawk stil.

Spiked Crew Cut Haircut

Opnå de definerede pigge ved at bruge produktet i dit hår og derefter køre en kam lige op gennem dit hår fra rødderne.

Hair Lift Crew Cut

Du kan erhverve denne stil ved at opvarme en lille hårgel på dine hænder og derefter løbe fingrene opad flere gange. Denne stil er en formation der passer til dit ansigt og hovedform.

Mid Short Cut med Beard

Brug en klipper til at skære dit hår til samme længde størrelse. Derefter skal du sætte dit skæg trimmer til samme snitlængde for et overvældende fantastisk udseende.

Tykt og lækkert med en lys skind

Folk nyder at køre deres fingre gennem tykt og lækkert længere besætningsmæssigt skåret hår. Stilen fungerer godt, når et skæg er involveret, fordi det viser både blødhed og maskulinitet.

Hipster Flattop

Flattop-stilen stammer fra det gamle militære hårklipp, kun uden den samme hårde maskulinitet. Hårprodukt og tandkam er alt hvad du behøver for at fixe dit hår.

Blød og struktureret

En blød og tekstur kort besætning er det bedste valg for mænd, der ikke ønsker længere hår, men som også er bekymrede for at se for grove med et meget tæt stykke.

Mid Length Crew Cut

Et mellemlangt besætningsmæssigt skåret haircut er et klassisk udseende. Det er ret simpelt, det kræver ingen styling, og det fungerer godt med næsten enhver form for ansigt.

Short Crew Cut

Denne korte besætning skærer virkelig gør formen på dit hoved blive bemærket. En kort besætning skærer ser fantastisk ud med et skæg, men det ser også godt ud med et rent barberet ansigt.

Micro Flick

Hvis du har en relativt kort haircut, kan du vælge en kort hårflip på forsiden. Dette giver din frisure en subtile hint af en forskel uden at gøre opmærksom på det.

Crew Cut Haircut med højdepunkter

Tilføjelse af højdepunkter på tipsene i dit hår kan give indtryk af tykkelse med mere tekstur. Vælg en farve, der supplerer din naturlige hårfarve til et afbalanceret udseende.

Mohawk Curly Crew Cut

Denne frisure er et besætningssnit korset med en Mohawk. Hold dit hår meget kort ved siderne og tag derefter en længere strimmel fra toppen mod bagsiden.

Farvede Tips Crew Cut

Farvning af tipsene i dit hår er stadig en meget populær stil, og den går ikke ud af mode. Farvede tips hjælper med at give tekstureret hår mere definition ved at gøre det ser tykkere ud.

Let krøllet besætning

Et besætningsmæssigt skæret hårklipp er et godt valg for alle med lidt krøllet hår. Denne form for hårklipp gør krøllene lettere at håndtere og giver dig stadig mulighed for at vise din naturlige stil.

Textured Fluffy Crew Cut

Brug dine fingre opad gennem dit hår for at opnå denne kaotiske og fluffede tekstur. Du kan forbedre tekstur ved at have højdepunkter og lowlights over hele din krone.

Lang top med koniske sider

Lad toppen af ​​dit crew klippe håret lang og derefter trimme dine sider gradvist kortere og kortere. Denne stil er fantastisk til enhver lejlighed, og det kan være let at style.

Stubbly Side Crew Cut

Øverst på dit hår skal være længere og tykkere, brug bare et skæg trimmer til at barbere siderne. Hold dit skæg på samme længde, så dit hår og dit skæg er afbalanceret.

Wiry Spikes Cut

Hvis dit hår er lavet af tykke wiry tråde, kan det komme ud i naturlige wiry spikes, indtil det når en optimal længde. Hold dit hår kort nok til at stil det med lethed.

Side revet Tousled Crew

For denne side fejede snoede besætning skåret stil, skal du holde lidt længde på kronen. Kør hår produkt gennem dit hår feje det fra venstre til højre.

Lang og Tousled Dyed Crew Cut

Denne frisure er den længere version af et besætningsbeslag, men ser stadig fabelagtig ud. Når du lægger i blond eller hvid, vil det medvirke til at give dit hår mere tekstur og volumen.

Fluffy Spikes

Fluffy spikes kan se fantastisk ud, hvis du vælger en rodet styling. Hvis dit hår er fluffy, vil du bemærke, at de fleste mennesker ville elske at køre deres fingre gennem det.

Center Crew Cut Haircut

Barber dine sider, så du kun forbliver med tykt hår på toppen af ​​dit hoved. Resten af ​​dit hår bør kun være stubbe med en smule naturlig styling.

Enke Peak

Hvis din naturlige hårlinie ikke er lige, er et crew cut haircut et godt valg til din stil. Jo kortere håret, du vil bemærke, at din hårlinje arbejder med stilen, snarere end imod det.

Konklusion

Besætningen klippet haircut består af en række korte og regelmæssige frisurer, der blev båret af universitets sportshold for mange år siden. Denne snit er ret let at opnå, udover det gør dine funktioner ser mere ekspressive ud. Besætningen er en af ​​de bedste muligheder for de fleste mænd, der sætter pris på stilhed, stil og værdi deres tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *