50 Athletic Cristiano Ronaldo Frisurer

Juves gyldne dreng er uden tvivl en af ​​de mest elskede fodboldspillere i hele verden i øjeblikket. Bortset fra at være en prestigisk sportsmand i sin tid, er Cristiano Ronaldo også bredt omtalt som et stilikon. Med dette i tankerne er det ikke underligt, hvorfor Cristiano Ronaldo frisurer har udviklet sig i mere end et årti. Vælg din favorit ud af alle hans uforglemmelige udseende nedenfor!

Korte Cristiano Ronaldo frisurer

Selv om den portugisiske fodboldstjerne generelt holder sit hår godt beskåret, er det en af ​​hans korteste frisurer endnu. Dette er den perfekte haircut til at gøre det gennem sommeren, eller hvis du generelt foretrækker korte frisurer.

Comb over frisurer

Hvis vi skulle vælge kun en frisure for at forbinde med Cristiano, ville det utvivlsomt være kammen over. Vi kan næsten altid få øje på ham med denne frisure, der har barberede sider og en lidt længere top.

Cristiano Ronaldo frisurer med højdepunkter

Nogle gange kan du finde Ronaldo med et par sparsomme højdepunkter gennem sine naturligt mørke låse. Dette er en glimrende ide, hvis du vil skifte dit udseende med lidt farve uden at komme ud som for prangende. Vælg lysebrune højdepunkter, hvis blonde er for slående for dig.

Lagdelt frisurer

En særlig detalje, som du finder i næsten alle Cristianos frisurer, er layering. Næsten hver gang han gør sit udseende med et nyt hårklipp, vil du opdage, at den er fyldt med lag. De gør frisuren endnu mere smuk.

Cristiano Ronaldo frisurer med barberet design

Hvis du har en spicy personlighed som Cristiano Ronaldo, bør du tænke på at få en frisyre, der går ud over normen. At prøve nye tilgange er nøglen til at opnå det hårklipp, der passer bedst til din personlighed, og en måde at eksperimentere på er med et kreativt barberet design.

To Tone Cristiano Ronaldo Frisurer

Den værdsatte sportsmand er en af ​​de største mandlige berømtheder, der igen populariserer farvede frisurer hos mænd. Hans stænk af kobberhårfarve kan også findes i en to-tone kontrast, ud over de højdepunkter, vi nævnte tidligere.

Lige frisurer

Cristianos naturlige hårtekstur er et sted mellem bølget og krøllet. Alligevel stopper dette ham aldrig fra at skifte til en straight frisyre fra tid til anden. Du kan nemt få dette udseende, hvis dit eget hår er naturligt lige.

Pompadour-inspirerede frisurer

Selv om vi ikke kan sige, at vi nogensinde har set Ronaldo med en klassisk pompadour, kan vi identificere nogle af hans udseende inspireret af denne frisure. I FIFA 1trailer kan du se, hvordan hans sidekastede låse får den røde form af en retropomp.

Slicked Back Cristiano Ronaldo Frisurer

Uanset om han er på banen eller forbereder sig til en formel begivenhed, kan du ofte finde Cristiano med en slicked back frisyre. Afhængigt af konteksten kan denne stil bæres enten med en sporty kant eller med et smagfuldt slag i klassen.

Bølgete frisurer

At få en lunefuld frisure kan være enklere end du troede. Vi ved, det er altid vanskeligt at få det velplanlagte, men uforsigtige udseende, men du har en fordel, hvis dit hår er bølget. Alt du skal gøre er at stille det forsigtigt til siden.

Slet op Cristiano Ronaldo frisurer

En anden af ​​Ronaldo's go-to hairstyles er det fejede udseende. I stedet for at slanke sit hår tilbage vælger han nogle gange at kæme det opad. Selv om frisyren udbreder sin dapper side, lykkes han stadig i at rocke den på en ubesværet måde.

90s frisurer

Hvis du føler dig nostalgisk, skal du se Cristiano Ronaldo frisurer fra 10 eller flere år tilbage. Selv om han havde dette drengebånd-inspirerede hårklipp i begyndelsen af ​​2000'erne, tror vi det udtrykker tendenser på 90'erne bedst.

Våd Frisurer

Alle kan se en kilometer væk, som Cristiano elsker sit hårprodukt. Gel er klart et af hans væsentlige og en synlig detalje til hans frisure. Ved at bruge gel i rimelige mængder lykkes han med at opnå et vådt blik næsten hele tiden.

Messy Cristiano Ronaldo Frisurer

Enhver sports spiller vil være enige om, at deres frisure er det sidste aspekt, de tænker på, når de konkurrerer. Men denne uforsigtige holdning er præcis det, der gør et rodet frisure arbejde. Kør dine fingre gennem dit hår med en lille smule gel for at få udseendet.

Cristiano Ronaldo frisurer med hård del

Vi har talt alt om hårde frisurer før og deres kantede virkning på en mands udseende. Cristiano beviser vores punkt med sin mandlige hårde del hårklipp, der viser hans underskrift kammer over frisure. Vi kan også lide, hvordan han valgte at få sin del i en vinkel, i stedet for direkte lige.

Nape Shaved Lines Frisurer

Vi er vant til Juventus Torino-stjernen, der nu og da popper op med en kreativ frisyre. For det meste vil vi se ham med et nyt barberet design på toppen eller siderne af hans hoved. Ikke desto mindre kan vi ikke glemme den tid, han barberede nogle få linjer bag på halsen.

Jet Black Cristiano Ronaldo Frisurer

Når han ikke kan se flaunting karamel højdepunkter, kan vi finde Ronaldo med sit naturlige, jet sort hår. Denne farve virker utroligt godt for mange mænd, uanset om de har lysere eller mørkere hud. Det er lettere at vedligeholde, hvis dit hår allerede er mørkere, som brun.

Barberet Gap Frisurer

Der er ingen begrænsninger, når det kommer til mængden af ​​fantasi, som Cristiano sætter ind i sine frisurer. Vi ved allerede, at han elsker at eksperimentere med barberede linjer, men han tog alt til et helt nyt niveau her med et større hul.

Cristiano Ronaldo frisurer med kirurgisk linje

Udover det kølige zigzag-barberede design, vi præsenterede tidligere, graver vi også den måde, Cristiano klipper på en kirurgisk linje. Den største fordel ved dette hårklipp er, at det øger dynamikken i dit udseende, da linjen er barberet som en buet fra forsiden til bagsiden.

Formelle frisurer

Hvis du forbereder dig til en black-tie-event, så tøv ikke med at se på Ronaldo's formelle fotograferinger for ekstra inspiration. Næsten alle af dem har ét aspekt til fælles: en ren og slank frisyre. Stil dit hår enten baglæns eller til siden.

Tapered Frisurer

Cristiano minder os alt om, at du aldrig kan gå galt med en konisk haircut. For at sikre, at du får de resultater, du forventer, anbefaler vi at du besøger en professionel barber og beder om denne stil. Du vil ikke fortryde det, når du ser det endelige udseende.

Spiky Cristiano Ronaldo frisurer

På trods af at Cristiano nu ligger lavt med piggerne i hans hår, kan du også se tilbage til billeder fra nogle få år siden for inspiration. Selvom det ikke længere er en top grooming tendens, flatter den mænd med skarpe kæber.

Strukturerede Cristiano Ronaldo frisurer

En af hemmelighederne til Ronaldo's statelige frisure er det strukturerede aspekt. Ved hjælp af korte og hakkede lag opnår han et dynamisk og tiltalende resultat. For at øge den teksturerede virkning anbefaler vi, at du bruger noget hårprodukt.

Flattop Frisure

Hvis du ønsker at tilføje form til din frisure, vil du måske overveje en flattop haircut. Det er en fantastisk mulighed for mænd, der har lige låse, især hvis deres hår er også tykt. Forudsat at dine tråde har den nødvendige tykkelse, vil vedligeholdelsen være en leg.

Subtile Side Part Frisurer

Ikke alle mænd er op for den dramatiske virkning, som en hård del har på deres udseende. På den anden side nyder mange fyre afsked fra deres hår til siden. For at få lidt af begge, kan du oprette en subtil side for dit hårklipp.

Faux Hawk Cristiano Ronaldo Frisurer

Vi er klar over, at en fuld mohawk måske ikke er den mest passende frisyre til alle mænd, men vi har det perfekte alternativ. Den faux hawk er en rekreation af den klassiske mohawk, normalt uden at helt barberer siderne eller fortsætter hawkdelen i ryggen.

Mohawk Cristiano Ronaldo Frisurer

Ikke desto mindre kan du altid gå til en regelmæssig mohawk, hvis du har modet. Bemærk at dette indebærer barbering af begge sider af hovedet, helst hele vejen ned. Også den længere top skal fortsætte som en strimmel ned på bagsiden af ​​dit hoved.

Line up frisurer

En effektiv måde at definere dine funktioner på er at få en line up haircut. I grund og grund skaber denne barberbutikteknik en 90 grader vinkel på hver side af panden og skærer hele dit udseende. Du kan få din som så subtil eller prangende, som du vil.

Frostede frisurer

For et par år siden spillede Cristiano ganske meget med blonde tints i hans hår. Et af hans mindeværdige valg var denne frostede frisure, der brugte en iskold blond skygge til nogle få højdepunkter. Som du kan se, var de blonde striber kun koncentreret på toppen.

Gelled Cristiano Ronaldo Frisurer

Ronaldo er aldrig den, der skal vige væk fra at bruge en overflod af hårprodukt. Hvis du vil få dette udseende, skyll dit hår med en overflod af gel og stil det på hvad som helst du vil. Vi anbefaler at bruge et produkt af høj kvalitet for at undgå et klæbrigt aspekt.

Diskrete Barberede Linje Frisurer

En detalje, der sædvanligvis ses i frisørsalong, kan også findes i et af Cristians udseende. Selvom hans all-round haircut er klassisk, har den stadig Ronaldo's oprørske touch gennem den lille, men effektive barberede linje på siden.

Cristiano Ronaldo frisurer med underskæring

Det er ingen hemmelighed, at en af ​​vores yndlings fodboldspillere elsker at vise et skævt udseende. Hans tillid er den vigtigste grund til, at han trækker det så godt ud, men det er også hans valg af hårklipp. Fra tid til anden kan du se ham med en stejl underbud for at fuldføre sit udseende.

Mini Mohawks

Vi har talt om, hvordan Ronaldo rocks både mohawks og faux høger utroligt godt, men hvad med en mini mohawk? For at sige det kort er det den kortere og mere bærbare version af en mohawk, defineret ved kamning og gelering af dit hår i midten.

Curly Cristiano Ronaldo frisurer

Tilbage på dagen ville Cristiano forlade sit hår lidt længere for at prale af sin naturligt krøllede tekstur. Hvis du også blev født med krøllet hår, kan du overveje at holde det en tomme eller to lang for at vise det. Som altid vil et par dråber gel arbejde undere.

Geometriske frisurer

Du kan allerede fortælle, at spændende designs er et varemærke for Cristiano. Han er aldrig bange for at gå over toppen med hans hårklipp og tilføjer alle slags barberede linjer. Du kan følge hans eksempel og tænke på din egen kreative måde at udtrykke dig selv gennem din frisure.

Ivy League Frisurer

Når han ikke leger rundt med barberede frisurer, elsker Ronaldo at dyrke en traditionel Ivy League-frisør. Ikke kun er det en nem stil for en sportskyndig mand at bære under afspilning, men det giver også et poleret look.

Mullet Cristiano Ronaldo Frisurer

Ronaldo er ærligt en af ​​de få mænd, der stadig kan trække af en mullet efter 1990'erne. Dette betyder dog ikke, at vi ikke anbefaler denne frisyre til dig. Før du beslutter dig for dette hårklipp, skal du tage hensyn til dine ansigtsegenskaber og personlighedstype.

Cristiano Ronaldo frisurer med blandede pigge

En anden grund til, at Cristiano Ronaldo's frisurer er så eftertragtede, er at de smelter elementer fra forskellige hårklipp. På dette billede kan du for eksempel se, hvordan han blandede sit spikhår til at variere fra sidelæns til opad.

Fejet tilbage bangs frisurer

Du kan få et fejet tilbage aspekt til dit hår, selvom det er kortere. I stedet for at vente på, at dit hår vokser ud for at glatte det tilbage, fokuser på at børste dit smør på denne måde. Det vil spare dig tid og det vil være nemt at ændre dit kig rundt.

Casual Cristiano Ronaldo Frisurer

Du finder ofte Ronaldo i fotoskud, når han ikke deltager i en begivenhed eller midt i et spil. Bortset fra hans high-end billeder, kan vi beundre de afslappede fotosessioner, der fokuserer på hans personlighed. Til disse situationer bruger han normalt en kæmmet tilbage frisyre.

Wispy Bangs

Tilbage i hans mullet / mohawk-dage, ville han nogle gange efterlade et par tråde på tværs af panden (alle gelled selvfølgelig). Du kan bruge samme wispy bangs stil til din nye frisure, især hvis du ikke er i fuld bangs, der kan vise sig at være ubehageligt.

Side Slicked Cristiano Ronaldo Frisurer

I dette billede kan vi identificere endnu en frisørsfusion. Resultatet er et sted mellem en slicked back frisyre og en med sine låse kastet til siden. På samme måde fuldender den rene underskæring udseendet på smigrende måde.

Dobbelt barberet linje frisurer

Endnu en måde kan du krydre din frisure gennem kreativ barbering med en dobbelt linje. For at sige det kort er alt, hvad du skal gøre, barbering to parallelle linjer på den ene side af dit hoved. Du får Ronaldo's ikoniske bad boy look uden for meget indsats.

Høje og stramme Cristiano Ronaldo frisurer

Den høje og stramme haircut har været populær blandt stilfulde mænd i årtier. De vigtigste egenskaber består i pænt barberede sider helt op til oversiden af ​​hovedet. Den øverste del bør forblive lidt længere, men ikke lang nok til at dække din pande.

Fanned Spikes Frisurer

Hvis du ikke er i det stive udseende, der kommer med de fleste spiky hårklipp, kan du prøve dette alternativ ud. I stedet for at spike dit hår direkte opad, gå for en spændt tilgang. Det vil tone ned dit udseende, hvilket gør det mere subtilt.

Curled Tips Frisurer

Er dit hår cirka to inches langt? Så er det den Ronaldo-inspirerede frisure du bør prøve, især hvis du har tykt og krøllet eller bølget hår. Længden er ideel til at have bare spidserne krøllet og efterlader resten tæmmet.

Quiff Cristiano Ronaldo frisurer

For et tidløst og sofistikeret udseende, hold altid quiffen blandt dine endelige valg. Som Cristiano beviser, lægger det vægt på dine mandlige træk og forbedrer dit udseende. Uanset om du er i et træningsdrag eller en smoking, kan du regne med quiffen til din frisure.

Buzz Cut Cristiano Ronaldo Frisurer

Vi ses sjældent Cristiano med en ekstrem kort hårklippning, beskåret tæt på hovedbunden. Ikke desto mindre, som ændret i 20He lovede at han ville barbere hovedet, hvis Real Madrid (det hold han spillede for i øjeblikket) vandt Champions League, og det gjorde han også.

Afbrydede underbud

Du kan fortælle, at Ronaldo ikke er en stor fan af fadede haircuts. I stedet for at skabe en gradient, foretrækker han at have en grov overgang, når han spiller korte sider og en længere top. Du kan prøve en frakoblet underskæring, hvis du vil have et lignende udseende.

Business Casual Frisurer

Sidst men ikke mindst er vores sidste Cristiano Ronaldo frisure valg dette attraktive business casual look. Det virker upåklageligt for ethvert arbejdsmiljø, men også for en dag ud i byen. Det hele afhænger af, hvordan du styler dit outfit.

Konklusion

Sammenfattende vil Cristiano Ronaldo frisurer helt sikkert fortsætte med at udvikle sig så længe hans karriere vil trives. Han har bevist gang på gang, at mænd bør være begejstrede for at ændre deres frisyre og teste forskellige stilarter. Vi støtter fuldt ud denne ide og opfordrer dig til at gøre det samme. Hvilket foto vil du tage med dig til din næste frisørsamtale?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *