50 Afro Frisurer til mænd

Hvad det afroamerikanske samfund med storm i 60'erne tog, er nu en af ​​de mest ikoniske frisurer i historien. Afro frisurer til mænd har været et funky frisk valg for gutter i alle aldre i årevis, og lever stadig op til deres kølige status til denne dag. Brug vores samling af retro og moderne afroer nedenfor for at finde din ideelle frisure.

Natural Afro Frisurer til mænd

Der er ingen bedre måde at begynde at tale om afro frisurer til mænd end med et helt naturligt eksempel. Selvfølgelig er afro frisurer defineret af denne kvalitet, men her kan du se en utæmmet version, som alle mænd med afrikansk oprindelse kan rocke.

Bløde Afro Krøller

den anden side kan du have en mere afslappet tilgang til din frisure. Vi anbefaler denne skulderlængde udseende for mænd, der har blødere afro-teksturerede hår, som naturligvis falder på plads, når de bliver længere for at vokse.

Lavt tilspidset Afro

Ikke alle mænd er smigret af fulde afroer. Tværtimod ser nogle bedre ud, når de blander deres med en konisk fade hårklippning. Normalt kommer dette i form af en lav konisk afro, med bare en strimmel af barbering ned rundt på frisyrets kontur.

Medium Afros

Som med uoverkommelige situationer kan balance også være et nøgleelement i en afro. Hvis du ikke er den der lænker mod ekstremer, kan du forme din afro for at være lige den rigtige størrelse. Ikke for minimal eller for prangende, medium afro er det bedste valg for en sammensat frisure.

High Taper Fade Afro Frisurer til mænd

Hvis du føler at en lav konisk fade ikke ville gøre din personlighed retfærdighed, kan du krydre dit look op med en høj konisk fade afro. Dybest set vil du rage ned begge sider og ryggen helt op til din hårlinie. Her anbefaler vi en kortere afro for at fuldføre udseendet.

Mini Afro Styles

I øvrigt ønsker vi at præsentere mini afro som egen frisyre. Vi anbefaler varmt det som en afslappet, dagligdags mulighed for at rocke en afro i første omgang. Du bliver ikke forpligtet til at sætte indsats i styling det, og det vil heller ikke være for "prangende", hvis du arbejder i en virksomhedsindstilling.

Tight Coils Frisurer

At have naturligt stramme krøller er en fantastisk kvalitet. Du kan tillade din afro at vokse længere, da dine krøller vil krympe og samle op ad vejen. For at sige det ellers, jo strammere dine spoler, jo større er din afro, mens du stadig ser på at flyve.

Retro Afros

Det er umuligt at ikke elske den gamle skoleversion af en afro. Hvad der blev almindeligt populært i 60'erne og 70'erne, er stadig meget moderigtigt til retro elskere i dag. Tag Michael Jackson frisk fra sin Jackson-dag, og du ved hvad vi taler om.

Undersøg Afro Frisurer til mænd

I dag er det ofte mere bekvemt at kombinere afro frisurer til mænd med praktiske hårklipp. For eksempel er underskæringen et meget populært valg til at forme en afro. Uanset om det er afbrudt eller fadet, kan en underskæring hjælpe dig med at styre din afro med mere lethed.

Hestehale Frisurer

Hvad hvis du allerede har langt hår og en stor afro på plads? Mens du måske kan lide at have det som en klassisk afro det meste af tiden, kan du måske skifte rundt i frisuren lejlighedsvis. Til dette kan du pakke dine krøller ind i en høj hestehale, samtidig med at du frigør dit ansigt, nakke og skuldre.

Skulpturerede Afro Frisurer

Den skulpturelle afro er virkelig for manden med god smag. I en nøddeskal er det en måde at omfavne din naturlige hårtekstur på, samtidig med at den giver en stilfuld silhuet. Der er talrige metoder til at dyrke en skulptur afro, begyndende med eksemplet på billedet ovenfor.

Afro Man Boller

Hvis ponytails ikke er nede i din gyde, kan du undersøge mandens bun trend. Den ubehagelige frisure involverer at binde dine låse til en høj bolle, som regel ledsages af en underskæring. Det er et glimrende alternativ til korte afros eller beskæftiger sig med lange krøller.

Flattop Haircuts

Selvom fladder er typisk forbundet med 90'erne, viser historien, at stil altid kommer tilbage efter en tid. I vores dage er ud over 90'ernes mode hårklipp fra dette årti langsomt men sikkert stigende igen.

Store Afro Frisurer til mænd

Hvis din arbejdsplads ikke er en begrænsning, bør du være velkommen til at rocke din afro, men du vil. For nogle mænd betyder det at sporting en stor afro, med så meget som muligt. Det betyder ikke engang, hvilken form dit ansigt er - du vil se fantastisk ud.

Afro med korte sider frisurer

For at skifte tilbage til helt moderne tilpasninger af afro er her et eksempel med en, der har barberede sider. Med denne tilgang skal du kun passe på den øverste del af dit hår. Naturligvis skal du tjekke ind med din barbermaskine ofte for at opretholde siderne.

Locs frisurer

Braids og locs har altid spillet en afgørende rolle i afro frisurer. Ikke alene er de beskyttende for afro-tekstureret hår, men de er også en pæn måde at udtrykke dig selv gennem dit udseende. Tykke locs, for eksempel, er et populært valg.

Afro frisurer til mænd med tynde sideburns

Vi elsker hvordan denne afro frisure er så velformet. Med bare en smule aftagende ved kanterne har den rene afro også nogle smukke, kølige sideburns. I stedet for at bruge et klassisk tykt design valgte barbermaskinen tynde og slanke sideburns.

Svamp Twist Frisurer

Svampeknap er et uundværligt redskab til fyre, der ønsker at få disse billed-perfekte krøller. Når det kommer til afro frisurer til mænd, kan du bruge en svamp twist til at definere dine krøller individuelt. At have en sculpted afro får dig de bedste resultater med svampeknap.

Line Up Afro Frisurer til mænd

Boxen fader, line up eller temp fade alle peger på samme hårklipp - det som konturer din hårlinie i en rektangulær form med 90 graders vinkler på hver side af dit tempel. Det er nemt at se, hvorfor line up haircut ofte bruges med afro frisurer.

Puffy frisurer

En af de største fordele ved at have en afro er at du kan rocke bløde hår, ikke? Hvis du handler om den visuelle effekt af din afro, tøv ikke med at lade den blive stor og puffy. I tilfælde af at det bliver ubehageligt på et tidspunkt, kan du bruge hestehale- eller mandbolle ideer, vi talte om tidligere.

Rodet afros

Uanset din hårtekstur vil rodet frisurer altid være forlængende. Uanset om du har en dårlig drengevibe, eller du bare lader dit hår være som det er, kan du regne med en rodet afro for at tilfredsstille dine æstetiske behov. Midlængde låse skal gøre tricket.

Små Afro Frisurer til mænd med barberede linjer

Hvis du har en mindre afro, åbner du en hel verden af ​​kreative stylingsmuligheder. En nem måde at komme i gang er med barberede linjer. Hvis du vil have dit design til at være enkelt men imponerende, overvej at barbere en enkelt linje på den ene side af dit hoved.

Afro Frisurer til mænd med Dreads

I dag vil du se mange mænd, der rocker dristige dreadlocks frisurer til deres afro-teksturerede hår. Selvom der er flere måder at få dreads på, anbefaler vi freeform-tilgangen, også kendt som naturlig, organisk eller negativ dreadlocks.

Ombre Afros

Hvad med at bringe din frisure til liv med en eller anden farve? Til koniske afroer er en trendy idé at farve den øverste del i en farve, der supplerer din personlighed. I mange tilfælde er valget kobber eller blondine, men du har frihed til at vælge din favoritton.

To Strand Twist Frisurer

De to streng twist er en fletning hæfte i det afrikanske hår samfund for både mænd og kvinder. Ud over sine beskyttende egenskaber ser tostrenget twist også fantastisk ud på mellemlangt afro-tekstureret hår.

Asymmetriske Afro Frisurer til mænd

Hvis du er en udadvendt person, vil du måske arbejde op mod at udforske asymmetriske afro frisurer til mænd. De kan ikke være en take on afros, der passer til alle, men de ser sikkert spektakulære ud på ukonventionelle fyre.

Curly Bangs Afro Frisurer til mænd

Med større afroer vil du højst sandsynligt få lidt krøllehandling over din pande. Men du vil måske ikke have denne lange tilgang rundt omkring. Hvis du vil beholde bare panden, skal du tænke på at få en underskæring til resten af ​​din afro frisyre.

Lang krøllede frisurer

Selv om Afro frisurer er repræsentative for mænd med afrikansk arv, kan kaukasiske mænd med naturligt krøllet hår også få et lignende udseende. Berømtheder som Seth Rogen, Howard Stern eller Nick Jonas viser, at lange og krøllede frisurer kan se vidunderlige ud på nogen.

360 Waves Frisurer

Få afro frisurer til mænd kan sammenlignes med den polerede finish, som 360 bølger giver. En kort, pænt trimmet afro haircut, 360 bølger involverer at forme lag af riller gennem hele håret. Du kan også tænke på at parre dine 360 ​​bølger med et tempelfade.

Spiky Afro Frisurer til mænd

Med lidt motivation og tålmodighed kan du gøre en klassisk afro til en edgy moderne frisure. For at få disse spiky resultater, skal du blot lægge noget hårprodukt på fingerspidserne og begynde at dreje spidserne på de enkelte tråde.

Afro Beards

Ikke alle mænd er velegnede til et helt hoved af afro-teksturerede krøller. Faktisk kan nogle måske shave deres hoved helt, men stadig opretholde et afro aspekt på en eller anden måde. Det er nemt at opnå, hvis du har et generøst skæg, som du er villig til at dyrke og pleje.

Kirurgisk Line Afro Frisurer til mænd

Barberede linjer er gode, men de kan være for enkle for nogle. Det funky alternativ til en glat barbert linie ville være en kirurgisk linje. Det er defineret ved at starte linjen omkring halvt tempel og bremse det som du kommer mod nakkebaggen.

Angular Afros

Vi er glade for at præsentere den afro-teksturerede tilpasning af en vinkelkant. Inspireret af den ovennævnte frisure er den kantede afro tilspidset på bagsiden og på siderne. Når du kommer fremad, er afrodelen formet i en vinkel over panden.

Afro Frisurer til mænd med Nape Designs

Det er et velkendt faktum, at V-formede haircuts er trending igen. Men hvad kan du gøre for at gøre din skiller sig ud, især når du har en afro frisyre? Indarbejde et kreativt design i V-delen i din nakke for at skitsere din afro pænt.

Ny Skole Afro Frisurer

I modsætning til retro afro frisurer til mænd involverer deres nye skole kolleger to specifikke dele: dreadlocks og undercuts. Den dreads del kan være hvor som helst fra næse-længde til haklængde, eller endnu længere. Lejlighedsvis vil du endda se en anden hårfarve, som sølvmetoden i dette eksempel.

Børstet op Afro Dreads

Hvis du har besluttet dig for at gå med freeform dreadlocks, kan du begynde at tænke på hvilken overordnet form at give dem. Hvis du ikke ønsker at de vokser i alle vinkler, kan du gradvist forme dem, så de bliver børstet rundt omkring.

Tiny Afro Frisurer til mænd med Burst Fades

En burst fade haircut er en cool måde at opleve din afro på. I en nøddeskal vil din frisør bruge den koniske fade teknik på begge sider af dit hoved, men i en halvcirkel mode. Som et resultat vil det virke som om dit hår er "sprængt", når du kommer tættere på hoveddelen.

Tall Afro Frisurer til mænd

Hvis du er virkelig ambitiøs, kan du vokse en gigantisk afro, der får hovedet til at dreje. Ikke desto mindre er der forskellige måder, du kan bære en stor afro på. Hvis du ikke er i en stor cirkulær form, kan du style din afro til at være lang og lang som et alternativ.

Half Up Afro Frisurer

Halvopse frisurer arbejder med alle slags afro frisurer til mænd, så længe håret er langt nok. For eksempel kan mænd med længere dreads få et resultat svarende til det i billedet ovenfor. Det samme vil det ligne lige så imponerende med naturlige afrokrøller.

Afro frisurer til mænd med højdepunkter

Farve kan tilføjes til din frisure på en række måder. Hvis du ikke har en halv og halv tilgang, kan du smide nogle højdepunkter bare for at gøre dine låse mere livlige. Derudover vil højdepunkter bedre definere formen på dine krøller.

Side del afros

Uanset om du har en aftagende hårlinie, eller du bare foretrækker en særpræg form for din afro, kan du style din med en sidedel. Sørg for at du opretter delen, mens dit hår stadig er fugtigt efter vask, så det kan bevare formularen efter tørring.

Afro Frisurer til mænd med hovedbånd

Langt og krøllet hår kan være problematisk for nogle mænd, især hvis de er atleter. For at klare situationen er alt du skal gøre ved at bruge et hovedbånd til at holde krøllerne ud af dine øjne. Vælg et metal eller stofbaseret hovedbånd, alt efter dine præferencer.

Basquiat frisurer

Den sene og store Jean-Michel Basquiat havde uden tvivl en af ​​de mest unikke afro frisurer til mænd. Selv i vore tider har nogle andre kunstnere fulgt i sine trin ved at tilpasse deres afrohår, som The Weeknd. Eksperiment og tilføj dit eget fantasifulde twist til din afro.

Mohawk Afro Frisurer til mænd

Når du har afro-tekstureret hår, bliver en Mohawk langt mere bærbar. I stedet for at få et klassisk frihedspikes udfald, har du en dejlig lille afro med barberede sider. Du kan gøre hoveddelen så bred eller smal som du vil.

Afros med Mid Fades

Vi har dækket afro frisurer til mænd med høje og lave fader, men hvad med at gå halvvejs med din? Du kan vælge en midtefade for at få en win-win-situation. Dit hår vil være koniske på siderne og tilbage på en tomme eller to over dit øre.

Afros til ældre mænd

En anden fantastisk del om afros er at de imødekommer alle aldre. Uanset om du er teenager eller senior, kan du stadig se udestående med en afro frisyre. Hvis du er en ældre mand, kan du holde et ret langt skæg, der passer til din top.

Peaked Afro Frisurer til mænd

I dette skud kombinerer Marlon Wayans succesfuldt to frisure ideer fra vores liste: den kantede afro og mohawk. Blandingen af ​​stilarter resulterer i en toppet afro, svarende til hvad en faux hawk ville være for andre hårstruktureringer.

Farverige Afro Frisurer til mænd

Vi har rørt nogle få naturlige farver til personliggørelse af din afro, men hvad med mere levende nuancer? Selvom de vil henlede opmærksomhed, kan livlige farver som blå, grøn eller endog lyserød tjene som en fantastisk metode til selvudfoldelse gennem din frisure.

Punk Afros

Hvis du ønsker at få nogle punk kant med din afro mohawk, er nøglen at lade dit hår vokse længere. Udover dette bør du helt barbere siderne for at fremhæve den øvre del. I sidste ende vil du se og føle dig som en rockestjerne.

Afro Ponytails med undercuts

Vores sidste kreative afro frisure er en afro hestehale med en underskæring. Den nederste del synes at være overgang fra helt barberet til at vokse ud, mens toppen er lang og krøllet. Derfor kan du bære dit hår bundet op eller nedad.

Konklusion

Til sidst er afro frisurer til mænd generøse, når det kommer til mængden af ​​tilpasninger, du kan eksperimentere med. Hvis du er nostalgisk omkring 60'erne og 70'erne, kan du gå til en stor, rund, retro afro. På den anden side kan du tage på en ny skole afro, der endda inkorporerer naturlige dreadlocks. Det er helt op til dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *