45+ smukke fletninger til mænd 2019

Mens fletninger frisure skal kun være forbundet med kvinder, Mænd væk er de dage, hvor mænd anfægtede med kort, simpel grundskole slags hårskåret. Nu er mænd lige ligeglad med deres hårskæringer, frisurer og synkronisering med deres personlighed. Det er et stort faktum, at frisurer definerer særpræg og idiosyncrasi hos en person, så længe det er integreret med en persons person.

For længe siden blev holdbart langt hår betragtet som et tabu for mænd. Mænd med langt hår havde ingen accept i henhold til samfundsmæssige normer og fælles benchmark. Mænd i dag er nutidigt modehår for mænd blevet ændret, nu har mænd lov til at vedtage frisør og hårlængde efter eget valg. Derfor har mænd med langt hår adopteret en anden slags frisurer og fletninger for at få et moderne udseende.

Selvom fletningsklær blev opstået og symboliseret alene for afrikanske mænd, er denne frisyre nu udbredt over hele verden. Mænd, der ikke ønsker at skære deres hår kort, kan vokse deres hår længere og style dem i forskellige fletninger.

Der er mange deluxe og fancy fletningstilstande, som mænd kan tilpasse til deres voksne hår. Selvom fletning er forbundet med langt hår, Mænd lidt indsats og lidt erfaring kan fremkalde fletning til kortere hår så godt. At lave fletninger er en smule lang og kompliceret proces, Mænd når det er gjort, vil det sikkert tilføje et subtilt og udsøgt element til din personlighed.

Lad os se på forskellige fletningstiler til mænd.

Indholdsfortegnelse
1 Micro-Braids:
2 Cornrows:
3 Flettet Mohawk:
4 Zig-zag fletninger:
5 Fletninger til mænd bundet:
6 fletninger til mænd med kort hår
7 Box Braids For Mænd
8 Herre Braids 2019
9 Braids For Black Mænd
10 Mens Box Fletninger Med fade

   

Mikro-Braids:

Micro-Braids som navnet viser er meget små fletninger til mænd med relativt langt hår. Dette er en tyndere version af simpel tre-streng engelsk fletning. For at få denne frisure er håret skilt i forskellige sektioner og ælt dem i meget små fletninger. Skønheden i denne frisure ligger i tyndhed af fletning, mængden af ​​fletningen betyder meget i denne styling.

cornrows:

Tilsyneladende er der ingen anden stil som berømt som cornrows fletninger til mænd med langt hår. Dette er en slags fletning til mænd, der anbefales til tæt og klassisk rent udseende. Cornrows er blevet populære på grund af den opfattede lethed ved vedligeholdelse og næring.

Flettet Mohawk:

Hvis du føler dig selv som fremmedgjort og har oprørsk natur, så er det den frisure, der passer dig mere. Denne flettet Mohawk frisure opfattes som den mest bizarre, udbredt og groteske frisure til mænd og ikke let at bære konventionelt. Mænd dette er den faktiske skønhed af denne fletning til mænd, når du står mærkeligt ud af alle, og det symboliserer din outlandish personlighed.

Zig-zag fletninger:

Dette er en ukonventionel frisure for flettet mænd. Du vil have flettet frisyre og se anderledes ud på samme tid fra resten af ​​de flettede mænd, så gå til denne zig-zag fletning. Selvom for at få denne frisure, kan du have brug for professionel hjælp, du vil det værd. Den zig-zag flette frisyre kræver vedligeholdelse som enhver anden frisure, forsøge at undgå og minimere varmeapparater og styling så meget som muligt for at undgå unødvendigt hårbrud.

Fletninger til mænd bundet:

Har i mellemlængde fletning og træt af at skubbe dem ud af dit ansigt? Her er en ny, stilfuld måde at binde dem op og være mere stilfuld. Dette er flettet mænds frisure til 2 til 3 inches lange fletninger, disse fletninger kan fastgøres i form af en hestehale. Det vil give dig et pænt og ryddeligt udseende samt øge praktiske egenskaber i din frisure.

Fletninger til mænd med kort hår

Box Braids For Mænd

Herre Braids 2019

Braids For Black Mænd

Herre Box Fletninger Med fade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *