30 Bedste Underkastet fade 2019

Frigang fade 2019 er en standout blandt de mest enkle og up-to-date metoder til at tilføje detaljer til enhver frisør. Dette eksemplariske system er blevet brugt til at reducere mænds hår i lang tid. Vær det som det kan, da det viser sig at være gradvist mainstream, kan det være svært at kende kontrasten mellem udseendet. Alt taget i betragtning, heldigvis er her en bestemmelse om den bedste underkastede fade 2019 for mænd.

Indholdsfortegnelse
1 Textured slicked back Frigang fade
2 Underskæring + Skaldet Temp fade + Full Skæg
3 Mid Skin fade Frigang + langt Wavy Slick Back
4 High Skin fade Frigang + Spiky hår + Line-Up
5 Slick Back Frigang fade + Thick langt Skæg
6 Skaldet fade Frigang + Pompadour
7 Lav Taper Faded Frigang + Edge Up + Quiff
8 Langt hår slicket ryg + Faded Frigang + Line
9 Lav Taper Faded Frigang + Edge Up + Quiff
10 Frigang fade Herreshåret
11 High fade Frigang
12 Mid fade Frigang
13 Typer af falsk hårskåret
14 Undersøgelse af håret
15 fade hår skåret 2019
16 Low fade 2019

Tekstureret slicked back Frigang fade

Dette er en standout blandt de mest kendte nutidige frisurer, da det er uhøjtideligt og lav støtte. Denne grundlæggende fade klippe reducerer langsomt håret ned til nakken. Dette eksemplariske udseende kan justeres for enhver mand, hold det længere for et mere nedtonet udseende eller fald ned for et bedre udseende.

Underskæring + Skaldet Temp fade + Full Skæg

I denne underskyggende fade 2019 frisure er håret barbert direkte ned til huden. En kort ryg og sider fader er fantastisk på den off chance, at du skal gøre en pause mellem dit hår og ansigtshår.

Hold dit ansigtshår omkring en uadskillelig længde fra håret på toppen for at justere udseendet. På den off chance, at du hælder mod et mere udtalt ansigtshår, skal du holde det trimmet lige og skarpt rundt om dit ansigt for at holde øje med brønden, der sidder sammen.

Mid Skin fade Frigang + langt Wavy Slick Back

Denne stil ser godt ud, hvis du har brug for at udvikle dit hår ud for at afslutte alt og glatte det tilbage.

High Skin fade Frigang + Spiky hår + Line-Up

Den høje fade, som navnet antyder, kommer mest opmærksomme op på dit hoved. Meget som underbudsstilen indebærer dette, at håret forkortes med en betydelig hurtigere hastighed ned på siden af ​​dit hoved. Dette er et behageligt skåret i tilfælde af at du skal lægge mere accentuering på det højeste punkt i dit udseende, for eksempel med et fransk udbytte.

Slick Back Frigang fade + Thick langt Skæg

Denne underskyggende fade 2019 frisure begynder det meste af vejen op på hovedet med saks. Det er mindre kontinuerligt fade end faldet, dog mildere end huden fader; ideel til mænd, der har brug for et spændende udseende. Det er en anstændig base stil i tilfælde af at du skal skifte ting op med et langt skæg.

Skaldet fade Frigang + Pompadour

Et lavt skaldet plet er som midtfade, bortset fra det begynder hovedet. Det er nyttigt for mænd, der har brug for et mere ubehageligt og groft udseende, da de vil have mere overflade på siderne. Den lave blur er en utrolig trimmet i tilfælde af at du har brug for at holde dit hår længere på toppen og stil det med en pompadour.

Low Taper Faded Frigang + Edge Up + Quiff

Den er ideel i tilfælde af at du hopper på chancen for at holde dit hår i høj grad kort eller skal gå til et buzz trim look. På trods af det faktum, at du bare kan barbere dig, gør en beeline for en lignende længde, slør den ned ad sider og ryg, er en utrolig metode til at tilføje nogle detaljer til en moderat ren stil.

Langt hår Slicked Back + Faded Frigang + Line

Det begynder som en midt eller lavt fade og er formindsket omkring helligdommene ved at anvende saks til at lave skarpe linjer. Det tager en begavet hår stylist at gøre dette udseende, så det er ikke en, du skal forsøge at gøre selv.

Low Taper Faded Frigang + Edge Up + Quiff

I tilfælde af at du foretrækker ikke at fokusere på en af ​​de barberede fade frisurer, skal du muligvis forsøge at undersøge denne underskyggende fade 2019. Det er et komparativt look lavet ved hjælp af saks. Dit hår forbliver længere langs kanterne, Mænd samtidig holder den faldende fade virkning. Dette er en anstændig beslutning, hvis du har brug for et mere færdigt udseende.

Frigang fade Herreshåret

High fade Frigang

Mid fade Frigang

Typer af falsk hårskåret

Undersøg hår klippe

fade hår skåret 2019

Low fade 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *