27 Stilfulde Peaky Blinders frisure 2019

Peaky Blinders er et britisk tv-kriminaldrama, der blev dannet i begyndelsen af ​​1920'erne Birmingham, England som følge af første verdenskrig. Ved hjælp af det, vi har forstået fra de foregående årstider, har Peaky Blinders udstrålet dressingbrilliance. Fra deres ageless flamboyance, land groovy tøj til unruffled, slanke frisurer! Peaky Blinders frisure 2019 gør alle fansne vanvittige, og at udføre dem perfekt er en opgave i sig selv. Lad os hjælpe dig ud skal vi?

Indholdsfortegnelse
1 Thomas Shelby - Den teksturerede afgrøde
2 Arthur Shelby - The Frigang
3 Michael Gray - Side afskærmning
4 Peaky Blinders frisure Style Navn
5 Peaky Blinders frisure Arthur
6 Peaky Blinders frisure Historik
7 Peaky Blinders hårskåret John
8 Peaky Blinders hår skåret krøllet hår
9 Peaky Blinders frisure Reddit

Thomas Shelby - Den teksturerede afgrøde

Cillian Murphy er berømt for sine fremtrædende ekstraordinære kindben, som er den rigtige slags type ansigtsfigur til at udføre dette udseende. Det er klart, at vi alle ikke er helliget med disse funktioner, Mænd ovale ansigter eller endda den lille hint af kindbenene vil fungere. Den teksturerede afgrøde er squat på den bageste og sider af hovedet med en marginalt længere længde på den øverste hovedbund.

Spørg din frisør til en peaky blinders frisure 2019 "Afgrøde", Mænd angive, at du vil have smørene svingende mod den ene side og kort omkring bagved og verges med ekstra længde øverst. For at holde klippet i god form, gnid en voks på dit hår. For et groft, regelmæssigt udseende, vil du have brug for en mænds hårvarer, der leverer en nonglossy polish. På dette tidspunkt slag dit hår mod den ene side for at gøre en side fejet form med dit knald, Mænd hold de resterende af dit hår forvirret og rodret.

Arthur Shelby - The Frigang

Den næste peaky blinders hårskæring 2019 bringer Arthur Shelby, handlet af Paul Anderson, som holder håret gelled helt tilbage, og det er en fremherskende frisør i dag. I lighed med Tom Shelby's frisure mangler Arthur hår på bag og side. Personer, der boede i 1920'erne, gik skaldede i siderne og rears af deres hår for at forhindre dem i at modtage lus og parasitter! Den underskårne udseende er en, hvor siderne og ryggen er helt glatbarberet, og du har en stor del af langt hår på den øverste del af hovedet, som er geleret tilbage.

Anmod om frisør til en "frigjort underskæring" Mænd angive, at for finishen vil du gerne have dit hår tilbage med bagsiden og siderne korte.

Michael Gray - Side afskærmning

En karakteristisk peaky blinders hårskæring 2019 sideskille er fejlfri for festivitetstiden på året, der kommer op; dette er et godt illustreret udseende, der glødende med mange forskellige frisører.

Anmod om frisør til en gammeldags "sideskille" i signatur melodi med begyndelsen af ​​1900'erne. Angiv, at du ikke vil have ryggen eller siderne renskåret, Mænd relativt skåret med clippers, som vil give det et konisk perspektiv.

Peaky Blinders frisure 2019 er alle lagt ud for dig.

Peaky Blinders frisure Style Navn

Peaky Blinders frisure Arthur

Peaky Blinders frisure Historie

Peaky Blinders hårskåret John

Peaky Blinders hår skåret krøllet hår

Peaky Blinders frisure Reddit

10/03/2010. "Perrier's Bounty". Cillian Murphy pictured at the European premier of "Perrier's Bounty" at the Savoy cinema in Dublin. Photo: Sasko Lazarov/Photocall Ireland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *