26 Populære Marco Reus frisure 2019

Marco Reus Frisurer er en af ​​de mest modige og trendyste fodboldspillere, og hans flamboyante frisurer øger hans stjerne på en usædvanlig måde.

Indholdsfortegnelse
1 Marco Reus hårskåret 2019
2 Marco Reus Side Afskårning med Underkrop: Marco Reus Quiff med Undersøgelse: Marco Reus Funky Undersøg: Marco Reus Ud af Sengen Udseende (Rødt Udseende): 6 Marco Reus Mullet: 7 Marco Reus Fauxhawk: 8 Marco Reus Frisure
9 Marco Reus hår 2019

Marco Reus hår klippe 2019

Marco Reus har en stor fan efter (sikkert du skal være en af ​​dem), der ønsker at kopiere sin stil og vogue følelse. Du må muligvis ikke kopiere ham på marken, Mænd der er sikkert en måde at efterligne sin stil på og selvfølgelig ved at kopiere sine frisurer.

Her skal vi løse dine problemer og kortlægge dig på en detaljeret måde om hans frisurer og hvordan du kan vedtage dem.

Marco Reus Side Afsked med Underskæring:
Dette er dybest set en klipet underskæring og derefter trimmet med en saks, hvor siderne møder sideskillingen. Håret på toppen af ​​hovedet er skåret med saks og er langt nok til at style som sideskilt. Hvis du vil have denne Macro Reus frisure, skal du vokse dit øverste hår nok til at blive stylet som sideskilt, og du kan også fremhæve eller bruge blond blegemiddel til at fuldføre din Macro Reus Side Parted Frigang.

Marco Reus Quiff med Frigang:
Denne frisure svarer meget til sidedelens underkrop, medmindre håret på vertexet er af mellemlang længde og formet opad i form af en quiff.

Marco Reus Funky Frigang:
Her er en anden transformation af underskæringen. Marco Reus er en underskåret fyr, forsøger at prøve variationerne af underskåret hårskæring. Dette kaldes Marco Funky underbud på grund af sin offbeat look. For at bære denne frisure, skal du holde front og top hår ekstremt lang med korte underskårne sider. Du kan style dit forreste hår i form af pompadour eller quiff ved at bruge gel eller pomade.

Marco Reus ud af sengetid (rodet udseende):
Det er selvfølgelig ikke muligt for en atlet at se slank og tæt hele tiden. Han er nødt til at spille, og i løbet af hans spil er det næsten umuligt at opretholde en frisyre. Mænd berømthed som Marco Reus er en trendsætter, uanset hvad han gør bliver en stil. Så denne rodet og ud af sengen stil med længere hår på toppen og fade væk fra sider og bag har stardom som sin bærer. Folk, der kan lide rodet frisure, elsker at følge denne hårskæring af Marco Reus.

Marco Reus The Mullet:
Mullet har hår til at være længere (skulderlængde) fra bagsiden og beskåret fra forsiden. Dette er en dobbelt natur frisyre, folk plejede at kalde det som 'business på forsiden og fest på bagsiden'. Dette skyldes, at den forreste del af håret er skåret ekstremt kort for at opnå et udøvende udseende, mens bagfra vokser håret til skulderlængde, hvilket giver et ultimativt modigt udseende.

Hvis du vil bære denne stil, så vokse dit hår i 6 måneder eller så, indtil du kommer til skulderlængde og skære dit forreste hår og stil dem som sideskilt, er du klar til at gå med Marco Reus The Mullet hårskåret.

Marco Reus Fauxhawk:
Fauxhawk blev introduceret af David Beckham, Mænd denne fauxhawk-stil blev vedtaget af mange unge aktører og spillere. Marco Reus er også en fan af denne fauxhawk hårskæring og bærer denne stil i starten af ​​sin karriere. Fauxhawk er en lille variation af mohawk frisure, Mænd den centrale del af hårene er fremhævet og kan også farves. I denne frisure holdes siderne let, mens det øverste hår er stylet som pigge og er relativt kortere end mohawk frisure.

Marco Reus Frisure Se bagside

Marco Reus hår 2019

May 26, 2013 - Bielefeld Sunday 26 05 2013 Season 2012 2013 Reception the Team from Borussia Dortmund After the lost Final the Champions League against the FC Bavaria Munich in Dortmund Signal Iduna Park Marco Reus Borussia Felipe Santana Borussia and Leonardo Bittencourt Court Borussia v l clap in Direction the supporters Football Champions League EC 1 2012 2013 Reception Borussia Dortmund x0x 2013 2012 2013 UEFA Champions League Football Football men Season Football Reception Disappointment disappointed contemplative Borussia Final Westfalen Stadium Suit Tie (Credit Image: © Imago/ZUMAPRESS.com)

REUS Marco Team Deutschland
WM-Qualifikationsspiel Deutschland-Schweden in Berlin 4 : 4
am 16.Oktober 2012 im Olympiastadion Berlin No third party sales.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *