20+ stilfuld Man Bun Frigang 2019

Som navnet skildrer, er en Man Bun Frigang kombinationen af ​​to trendy frisurer af mænd, Under klippe og Bun. Denne hybrid stil er kombinationen af ​​lang og ekstremt fade væk hår klippe og er svært at bære, Mænd når du vedtager det, vil du liste dig selv blandt de mest trendy guys.

Oprindelsen af ​​denne mand Bun er ret nebulous, Mænd det er sporet tilbage til hipsters og beatnik slags mennesker. Mænd med tiden gik denne mand bun sammen med underbud, quiff, fade og kam over popularitet og blev modig frisure for unge fyre. Der er mange værdige berømtheder som Zayn Malik, Jared Leto, Harry stilarter og Joaquin Phoenix, der vedtog denne Bun Under klippe i forskellige stilarter og bringer berømmelse til denne mand Bun hårskåret.

The Man Bun Frigang er let håndterbar og giver dig et raffineret, Mænd stilfuldt udseende. Alt hvad du behøver, er at barbere dit hoved fra sider og bagsiden af ​​hovedet. Du skal bare understrege på midten af ​​håret. Træk din centrale del af dig i en pony stil og binde dem i bun form.

The Man Bun Frigang er en af ​​de eksklusive varme frisurer til mænd med relativt langt hår, det bruger ikke håret fra sider og bagsiden af ​​bunken, så det bruger kun tredje del af dit hår. For at få dette hår skåret har du brug for seks til syv tommer langt hår. Dette er en top hår knude stil og det skaber et fantastisk udseende. For at få dette hår klippet skal du binde dit lange hår nøjagtigt på hovedets hoved, mens du under knuden kan få en underskæring og klippe håret ekstremt kort.

Indholdsfortegnelse
1 Forskel mellem Top Knot & Man Bun Frigang: 2 Hvordan Style Man Bun Frigang: 3 Man Bun Frigang fade 2019
4 Man Bun Frigang Krøllet 2019
5 Man Bun Frigang Længde 2019
6 Man Bun Frigang stilarter 2019
7 Man Bun hår skåret fade 2019
8 forskellige mand bun stilarter 2019
9 Man Bun Taper klippe 2019

33 Man Bun Hairstyle Ideas - Inspirationseek intended for Curly Hair Undercut Man Bun - Haircut Fit

17 Best Ideas About Man Bun Haircut On Pinterest | Man Bun, Men regarding Curly Hair Undercut Man Bun - Haircut Fit

Forskel mellem Top Knot & Man Bun Frigang:
Man skal forstå, at Top Knot og Man Bun er helt to forskellige ting. Det kan virke som et uprofessionelt øje, Mænd der er bemærkelsesværdigt forskel mellem disse stilarter.

En øverste knude er bundet på toppen af ​​hovedet og det giver dig et rent og ryddeligt udseende. For øverste knude behøver du ikke meget langt hår, Mænd 2-3 tommer langt hår vil være ret nok til at få et knust udseende, du skal holde håret fra alle sider af dit hoved ligeligt. På den anden side dyrkes man (mindst 6-7 tommer) fra hovedet af hovedet, mens de resterende hår er skåret i en underbenet frisure.

Hvis du vil have denne mand bun, skal du ophøre med at skære dit hår i et år eller deromkring. Oprethold en sund vækst af dit hår ved korrekt kost, regelmæssig rengøring og regelmæssig konditionering. Periodisk trimning er en anden hemmelighed for at dyrke dit hår hurtigere og på en sundere måde. Skønheden i denne frisure, at den passer til alle uanset skære og former. Mænd den moderate tæthed af dit hår betyder meget, meget tyk og meget begge slags hår ville have problemer med at opretholde denne Man Bun Frigang frisyre.

Sådan Styl Man Bun Frigang: Vask og påfør balsam til dit hår.
Blæs tørre dem, kam dem og fjern tangles.
Forsigtigt samle dit hår med hjælp af dine hænder hen mod hovedet af dit hoved,
Slip dem med et gummiband i pony stil.
Du kan også have en ringe mængde pomade eller gel for at holde dit hår afgjort.
Pak din hestehale i en løkke for at danne en bolle.
Spred det over den bundne del af dit hår for at give det et perfekt Man Bun look.

Man Bun Frigang fade 2019

Mand Bun Frigang Krøllet 2019

Man Bun Frigang Længde 2019

Man Bun Frigang stilarter 2019

Man Bun hår klippe fade 2019

Forskellige mand Bun stilarter 2019

Man Bun Taper klippe 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *