20+ klassisk Gerard Pique hårskåret 2019

Berømtheder er altid en inspiration for offentligheden, folk kan lide at kopiere stilen, modefølelsen og påklædning af deres foretrukne berømtheder. Det siges, at hår spiller en vigtig rolle i udsmykningen af ​​ens ansigt. Derfor skal man være opmærksom og bruge lidt kvalitetstid til stil og pryd af hår, og når du føler at du er ude af ideer og ikke kan bestemme hvad der passer bedre så kan du tage hjælp fra dine foretrukne celebrity stilarter.

Gerard Pique er også en af ​​sådanne berømtheder, der altid inspirerer sine fans med sine sexede frisurer. Han er en spansk fodboldspiller, der spiller en centerback for FC Barcelona og Spaniens landshold. Gerard Pique er ikke kun berømt for sin aggressive gameplay, Mænd også på grund af hans super stilfuld, solide og attraktive frisurer. Hans naturligt tykke og lyse hår kan inspirere nogen og få piger til at kaste sig over hans uimodståelige personlighed.

Her giver vi dig en guide til at duplikere Gerard Pique Hairdo, fordi vi vil have dig til at skinne som denne superhelt.

Indholdsfortegnelse
1 Gerard Pique Høj Pompadour: 2 Gerard Pique Side Parteret: 3 Gerard Pique Underskæring: 4 Gerard Pique Kort Spikes: 5 Gerard Pique besætningen skåret Med Skæg: 6 Gerard Pique frisure 2019

Spain's national soccer player Gerard Pique smiles during an interview with Reuters media during the Euro 2012 soccer tournament in Gniewino June 25, 2012. REUTERS/Kacper Pempel (POLAND - Tags: SPORT SOCCER)

Gerard Pique High Pompadour:
High Pompadour er en af ​​de fedeste frisurer, der er kendt for sin volumen og blændende effekt. Hvis du har naturligt tykke hår som din favorit fodboldspiller, så kan du stile dig selv i dette hårskår, fordi høj pompadour kræver masser af hår, der er blevet marginalt skåret fra sider og ryg i hovedet i forhold til toppen. Frynsen ved hovedets krone holdes længere til styling og giver en høj pompadour effekt. Brug af pomade og andre hårprodukter udsmykker udseendet af Gerard Pique High Pompadour.

Gerard Pique Side Parted:
En eviggrøn og evig frisør, der er i mode siden oldtiden og stadig har evnen til at give dig et smukt og executive udseende. Hvis du har medium længde hår og du har ingen anelse om at style dem så lukke øjnene og sæt dit hår på sidelæns. Du er klar til at gå. Gerard Pique sideskilt frisyre er ganske berømt, hvis du vil style dit hår som dette, så hold det relativt mellemlangt hår. Skær ikke hovedet fra siderne, hold relativt lille hår på sider, der dækker dit hoved godt og stil top hår på den ene side af hovedet. Tilføjet tekstur til de øverste hår vil øge mere drama og giver en smadrende effekt på din personlighed.

Gerard Pique Underskæring:
En enkel og klassisk frisør til dem, der ønsker at holde tingene simple, Mænd trendy. Dette er en evig frisure med korte sider og en langformet top. Dette er frisure for dem, der ønsker variation med mindst indsats. Alt du skal gøre er at skære dit hår fra sider og tilføje en tekstureret effekt på enden af ​​dit hår for at få mere voluminøs og livlig effekt. Du kan style den øverste frynse bagud med lidt pomade eller gel.

Gerard Pique Kort Spikes:
Spikes hairstyles for mænd opstod i 90'erne og fik øjeblikkeligt popularitet, som stadig er i luften. Ingen fremgang i frisurer kunne bringe populariteten af ​​spikhår til mænd. Gerard Pique er også en fan af korte pigge, på grund af sin lave vedligeholdelse og nem at bære på felter har det været et populært valg for sportscerter.

Korte hårspikes kombineret med fade eller underskæring på siderne kan holde dit udseende enkelt og pænt, og du vil flaunt som din yndlings fodboldstjerne.

Gerard Pique Crew skåret med Skæg:
En anden stilfuld praktisk frisyre til fodboldspilleren, der kræver mellemlang eller ingen vedligeholdelse. Gerard Pique bærer et besætningssnit på den mest sødmefulde og stilfulde måde med skæget og giver sin fan en anden fantastisk ide om hårskæring med nært ansigtshår.

gerard-pique-beardsoccer-haircuts---pictures-of-mens-soccer-haircuts-from-world-cup-hqpkmel7.jpg

Gerard Pique hårskåret 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *