20+ Bedste Teen Dreng Klipning 2019

hårskæringer spiller en vigtig rolle i din personlighed. Alle i denne verden ønsker at se beskedne og stilfulde, og det er også teenagere. I dag er der ingen som gamle mode og stilarter. Teen drenge i deres gymnasier ønsker at se fantastisk og stilfuldt ud. Så de får en stilfuld teenagenspikehårskæring, og derfor har de brug for et bedre råd. En bedre råd om et hårsår kan ændre deres udseende, og de vil se fantastisk ud.

Der er mange hårstykker i henhold til dit ansigtsform (ovale, runde osv.) Og hårtekstur (lige, krøllet, bølget etc.). Nogle af ungdomshårbesætninger er besætningen skåret, Buzz klippe, Faux Hawk og Pompadours osv. Så hvis du søger teenagere og smukkeste nye teenage Dreng frisure, er det eneste, du skal gøre for hårfjerning, at læse omhyggeligt om Følgende top 9 hårstykker og handle efter vores råd.

Indholdsfortegnelse
1 Faux Hawk
2 Buzz klippe
3 besætningen skåret
4 Brooklyn fade med pigge og lille skæg
5 frisure med kæmning og børstning
6 Vinkel Fringe
7 Høj bleg med glat ryg
8 krøllet frynse
9 Moderne Pompadour

 

Faux Hawk

Denne fantastiske og vilde (som navnet på håret skærer viser "Hawk") hår klippe er meget velegnet til teenagere. Hoveddelen af ​​denne teen Dreng dreng hår klippe er toppen af ​​dit hoved. Så for dette hårskår skal dit hår vaskes grundigt og tørret, og så skal du bøje dit hår i opad position. Prøv dette hårsår og du vil se fantastisk ud.

Buzz klippe

Hvis dit hår er kort i længden, så er denne hårskæring helt lavet til dig. Denne hårskæring ser også forbløffende på teenage drenge. Hår på øre side bør være barberet fuldstændigt for denne hårskæring og hår på øverste side af hovedet har en maksimal længde på ca. 3cm til 4cm.

besætningen skåret

For dette fantastiske og vidunderlige hårsår skal du have hårgelé, hårvoks, hårspray, kam, blæser og glattejern. Først vask håret grundigt med den shampoo, der passer til dit hår, og brug derefter nogle hårgelé og hårspray, så kram håret opad.

Brooklyn fade med pigge og lille skæg

Denne hårskæring er en af ​​de mest populære teenagehårspåner. Til dette ville du have brug for høj spiky gel og specielt hårspray til hårspidser. Først kam dit hår på højre venstre side begge. Brug derefter speciel hårspray og hårgel til pigge, hvis du ikke bruger sådanne produkter, vil dine pigge ikke vare langvarige. Har også noget lille størrelse skæg, hvis du vil.

Hårskæring med kæmning og børstning

Denne hår klippe er bedst for teenagere. Først kam dit hår på den ene side (højre eller venstre er det op til dig, hvilken side vil du) så brug nogle hårspray på den, og efter at den igen børster den side, så vil dit hår forblive på dit sted. Den anden venstre side skal barbere sig for dette.

Vinkel Fringe

Så teenagere, hvis du har bølget hår, så dette hårskår er beregnet til dig. For det første udøve nogle hårgel, så børst dit hår i en rodet stil og giv derefter dit hår lidt gel og hårskæringen er færdig.

Høj blek med glat ryg

Hvis din hårlængde er lang og tekstur af dit hår er lige så teenagere er denne stil bedst for dig. Påfør noget hår voks og børste dit hår i baglæns stilling. Ved børstning skal dit hår også påføre hårspray for bedre resultater.

Krøllet Fringe

Hvis du har krøllet hår, er dette teenagerskind hårskåret det bedste for dig.

Moderne Pompadour

Denne teenage dreng hår klippe tager sikkert tid, Mænd tro mig når du får det du vil se fantastisk ud i det.

08/10/2008 - Jansen Panettiere - Hayden Panettiere Hosts Whaleman Foundation Benefit - Beso - Hollywood, CA. USA - Keywords: Jansen Panettiere - False - - Photo Credit: Albert L. Ortega / PR Photos - Contact (1-866-551-7827)

Best Haircuts For Boys Best Haircuts For Boys All Hair Style For Womens - Women Medium Haircut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *